MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#45019 Re: Re: O ruské pakáží, když okupovali tuto zem....

2015-04-03 10:25

#44955: - Re: O ruské pakáží, když okupovali tuto zem.... 

Takže Ty jsi se rozhodl, že budeš chtít zkoušet ruský národ učit nějaké hygieně? Jako si to mysleli tito, nejspíš před tím možná navonění a namistrovaní kluci, že mohou někoho beztrestně doučovat hygieně? Tak Rusové jsou nehygienický ožralý dobytek? A z tohoto videa máš pocit, že tam někdo o Tvé doučování stojí? Že tito "demokratičtí doučovatelé" jsou s vřelostí a radostí očekáváni? Chcež snad tvrdit, že záběry jsou vykonstruované? Že ty babičky ke konci filmu jsou Holywoodské herečky, když zajatcům spílají? Já Ti povím co je pro mne hnus a špína: "Člověk, který se angažuje na tomto druhu demokratické hygienizace a doučování ".

Ty máš opravdu vazbu na někoho z Ruska? To Ti ji ovšem Bůh tu vazbu věnoval hajzle NADARMO!!!! PROTOŹE JE VIDÉT, ŽE JSI PRODEJNÝ PREVÍT, CO MÁ ZÁVISLOST NA VOŃAVKÁCH TAK VELIKOU, ŽE BY KVULI NÍ NECHAL ZLIKVIDOVAT PUL PLANETY!

MRRRRRRDKOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!

https://youtu.be/3TZ9Q18HKlQ

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#45022 Re: Re: Re: O ruské pakáží, když okupovali tuto zem....

2015-04-03 11:14:39

#45019: - Re: Re: O ruské pakáží, když okupovali tuto zem.... 

Něco snad vaše ubohost a nějaký nesmysl na ještě nesmyslnějším serveru mění na faktu, jak tu žila ruská pakáž v době okupace? 

Řekl bych, že vůbec nic. To co jsem napsal, je bohužel smutná realita omdesátých let dvacátého století ruské pakáže. Problém je, že to co jsem napsal bohuže zná každý v ČR komu je i jen mírně nad 40 let. 

Za flasku chlastu tu ruska pakaz prodala cokoliv....

2015-04-03 07:43

...ušmudlané smradlavé baráky, v oknech noviny, věčně nasraní ruští "oficíři" ve městě, průjezdy tanků přes město, nepřetržité lítání vojenských letadel nad městem. Obchody v "jejich" kasárnách narvané zbožím, ovocem, vším co hned vedle za branou nebylo k dostání. V tom jsem vyrůstal, to je moje dětství. Hnus. Nejkrásnější město široko daleko zničené touto ruskou pakáží. Smrad, svrab, policajt obávaný komunista a donašeč odměněný za to, že postřelil ruského vojáčka, který v zoufalství utekl z kasáren. Rudé vlajky se srpem a kladivem, učitelka komunistická svině a "poradkyně pro vzdělávání" řečnící z tribuny vedle ruských vojáků na první máje a to nejenom v mém městě, ale stihla objet ještě další dvě či dokonce tři. Všude kam se člověk podíval, jedna komunistická svině vedle druhé. Placená pionýrská vedoucí, co vykřikovala, proč ostatní děti třídy jejího syna nechodí do pionýra na rodičovských schůzkách. Učitel stbácký donašeč mlátící děti ve škole latí (když to prý neudělají rodiče). Zvráceně byl mnohými dětmi vlastně "milován" a dodnes jej někteří moji spolužáci považují za "dobrého učitele" a "člověka", stejně komunistickou svini řečnící z tribuny o přáteství s okupantem.  Ředitelka školy komunistická svině aktivně udávající na děti i rodiče. Kádrové posudky, lži, ponižování nekomunistických dětí, ponižování dětí věřících rodičů, ponižování dětí, kteří nechodily do pionýra.

To jsou zločiny, které nikdy komunisti nemohou ničím odčinit. Stejně jako nikdy nemohou odčinit vraždy páchané za pomoci moci za pomoci politiky navíc pro ně za pomocí politiky udělány beztrestnými. Zločin ničení skutečných morálních, kulturních elit nejen ve školství, ale v celé společnosti. To jsou zločiny, které zůstaly nepotrestány, ale nikdy se na to nesmí zapomenout.

Nepřihlášený uživatel

#45025 Re: Re: Re: O ruské pakáží, když okupovali tuto zem....

2015-04-03 11:32:01

Typická odpověď rusáckého provokatéra z FSB. Táhni zpátky do rodného rusákova, sukin syn.

Nepřihlášený uživatel

#45027 Re: Re: Re: O ruské pakáží, když okupovali tuto zem....

2015-04-03 12:48:04

Procetl jsem znovu prispevky pisatele, ktere te inspirovaly k napsani tohoto blabolu.

On nikde netvrdi, ze ma nejake vazby na Rusko.  Popsal pouze, jak vypadaly ubytovaci prostory, kdyz museli vypadnout z republiky, co vsechno jeste ukradli a znicili !

Ano ano -  Rusaci jsou prostacci, kteri kradou a smrdi.  Ale oni za to nemohou.  Tak je "zformovala" zlocinna bolsevicka ideologie.

V ruskem narode zila spousta moudrych a vazenych osob.  Ti si ovsem po VRSR ani "neskrtli" !  Bolsevikum se chytri lide jaksi nehodili.  

O tve inteligenci vypovidaji prispevky, ktere jsou vzdy plne sprostot ! Ale chtit po komunistovi slusnost je neco zhola nemozneho !

O metodach ruske propagandy se muzes docist v ve vypovedi novinarky Liz Wahlove.  Na to nebudes mit odvahu, vid hrdino  ?