Americkou armádu na našem území nechceme!

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#3655 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-07 15:24

#3653: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Máš psát po bolševicku, jasně a adresně, Putinoprde! Kdo "ovlivňuje" svými zločiny proti mezinárodnímu právu, zločinem války, války na Ukrajině, dnes nejvíce "obyvatele" planety? Nestyď se to napsat! Globální vlastníci to nebudou, ty drzý blbče! Touhu po moci ukazuje celému světu ruská svině, Putin a jeho gang zločinců. Ty se ovšem, Rusoprde, když se píše o zločinech, opravdu NIKDY nezmíníš o Rusku ani o Putinovi. Asi znáš přísloví o provaze v domě oběšence. To bys to také schytal, Putinoprde, od TVÉ ambasády. Tak marš do ruské řiti, i s těmi tvými dětmi (ty lituji, ty děti, fotr takovéto hovado, to se budou jednou, až dospějí, ty děti stydět....), tyhle tvoje žvásty z Putinovy řiti už známe!

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3658 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-07 16:29:18

#3655: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

No a vidíte, to je rozdíl mezi těmi kterým aktivita USA vadí a mezi vámi topdemokraty. Já Vám celou dobu vikám a ctím váš názor byť s ním nesouhlasím. A ty debile mi celou konverzaci sprostě nadáváš. Tak si prostě vyser oko kreténe. Jseš spokojenej? Tak teď to máte drahý příteli po vašem, po bolševicku a už si mne neberte laskavě do úst.

Podle hesla: " Bav se s volem o sobotě, když jde v pátek na porážku " už nebudu na vaše vpravdě osobitě inteligentní příspěvky reagovat, tudíž si ušetřete práci a můžete se přestěhovat zase na jiný web.

S přáním krásného dne a slunce v duši se loučím

Karel