MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2015-04-12 08:52

Já jsem ho volila. A nic mne tedy za něj nefackuje, byť to není prezident podle mých představ. Hanba by měla hlavně fackovat všechny, kteří to nechali dojít k tomu, že byl na výběr on a Karel z kandidátů, jenž byli jeden vedle druhého neschopní být prezidenty. Jeden lepší než druhý.A když pohlédnete na Karla, byl ta horší volba. Všichni si ho platíme roky v parlamentu za nic a spaní. Já bych sama jako podnikatel ho ve svém týmu tedy mít a platit nechtěla. Letěl by, že by mu nestačily dveře. Ostatně, sytém lepší volby je tu zaběhlý od revoluce. Připomínám, že Havel prolezl volbami jen dík tomu, že na den volby zavřeli do vězení Sládka. Před sametem se volilo nanic. Po sametu to není o nic lepší.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#46027 Re:

2015-04-12 08:59:43

#46025: -  

Vy jste Jeleno "podnikala" jedině tak, že vás platila ruská FSB :-)

Když už připomínáte "Sládka" tak je také dobřé připomenout Zemanovce jako neonacistickou pakáž podle vzoru Sládkovci neonacistická pakáž. 

Milan

#46030 Re:

2015-04-12 09:09:55

Ještě takového dementa, jako byl Sládek, připomínáte... Ten člověk měl sedět za to, že podívným způsobem vytuneloval vlastní stranu. To opravdu nemá rudo-hnědá úderka lepší propagandu?!

Nepřihlášený uživatel

#46109 Re:

2015-04-13 04:19:54

Nevymlouvejte se na Karla. Hanba vás nefackuje ? Dobře zkusíme to napravit.

Pokud jde o poslední volbu Havla, kde si Dáša tak pěkně zapískala, to byla největší ostuda po listopadu r. 1989. Celá mediální scéna se na to vyflákla. Hrdinové mlčeli. Já se tenkrát styděl a hanba mě fackovala. Sládka jsem neměl rád, i když to byl dobrý Kašpárek. Ale od té doby se ještě nepřihodilo něco zrůdnějšího v polistopadové politice, než v den poslední volby Havla za prezidenta. Pro nepamětníky: HAVEL vyhrál o jeden hlas. Policie zadržela v den volby poslance Sládka a nepřipustila ani požadavek, aby mohl odvolit v cele předběžného zadržení. Kdyby k tomuto zvrhlému a protiprávnímu aktu nedošlo, HAVEL by nebyl zvolen.

Po volbě byl Sládek propuštěn.

HNUS.