Jednoznačné ano průjezdu Nočních vlků.

Quoted post

"Ještě mám zdravý rozum"

#287 názor k petici "Jednoznačné ano průjezdu Nočních vlků"

2015-05-02 11:22

Udivuje mne poměrně velký počet " argumentů  proti průjezdu Nočních vlků.Tito "lidé" neumí číst?Kdyby ano,pak by zjistili,že je to petice k události se kterou nesouhlasí,ale to je tak všechno.Podotýkám,že je to petice,ne diskuze.

Plyne z toho jednoznačný závěr,že si skupinu malomyslných "kdosi"(= rozumní si udělají názor kdo)najal,právě proto,že jsou duševně omezení a nedojde jim,jaký rozdíl je mezi peticí a diskuzí.S tímto jevem se lze setkat i u dalších petic,které cíleně odmítají válku a vše s tínto nebezpečím spojené,ale i u diskuzí pod různými články.Můj osobní názor je ten,že jsou to placení udavači a sabotéři,kteří mají narušovat  různé diskuze a petice a vyvolávat mezi občany nepokoj.Penězi ten kdosi,na takovéto akce nešetří ,viz Ukrajina a Majdan.Jsou vzteky bez sebe,že v naší zemi,až na pár zaprodanců narazili na inteligentní národ,který se nespokojí tím,co se mu média a různé "zájmové skupiny"snaží tlačit do hlavy.Vymytých mozků je u nás naštěstí pořád méně,než těch rozumných.Paradoxem je to,že i u těch váhajících prohrávají na plné čáře.Donutí je hledat nová a nová fakta a ti posléze prostou logikou dojdou ke zjištění,kdo je vákychtivý štváč a kdo ten,kdo se snaží udržet ve světě mír.To byl i můj případ,d z nedostatku času,snad z lenosti se zajímat o vše do hloubky.To k čemu jsem se dopracoval mne dokonale vyděsilo.Jsme v nebezpečí.A velice důrazně zde píši:"Nechci válku....pro své děti pro svá vnoučata,pro všechny rozumné občany u nás.Ti,kteří po tomto volají,ať se nechají naverbovat do řad žoldáků,mají svobodnou volbu.Ale ať do toho netahají nevinné spoluobčany.

A jenom na okraj:"V roce 1968 nás nenapadli rusáci ,jak se  dočítám v různých nenávistných debatách,nýbrž vojska zemí Varšavského paktu.Stačí otevřít Wikipedii,ale to je pro vymyté mozky velice těžké,kdepak něco přečíst,když se stačí řídit instrukcemi pro vymyté mozky.Vlastně jsou k politování,všichni co si mozky nechali vymýt, zahubí je vlastní blbost.

http://cs.wikipedia.org/wiki/Var%C5%A1avsk%C3%A1_smlouva

Odpovědi

Jan

#288 Re: názor k petici "Jednoznačné ano průjezdu Nočních vlků"

2015-05-02 11:41:16

#287: "Ještě mám zdravý rozum" - názor k petici "Jednoznačné ano průjezdu Nočních vlků" 

Buď zdráv Koljo, dlouho jsme se neviděli a překvapuje mě, že teď pracuješ tady.Pěkně jsi tady zapracoval tna svém zadání.Jak se má tvoje žena, Nataša Borisovna?Ty pelmeně, co nám minule uvařila, byly skvělé.Doufám, že bude brzy příležitost si dát spolu vodku a popovídat.