MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#47886 Merkelová: Byli to vojáci Rudé armády, co osvobodili Berlín. Zeman to říci Nemůže ?????

2015-05-10 21:46

Merkelová: Byli to vojáci Rudé armády, co osvobodili Berlín!

Chci vzkázat ruskému lidu, že jsem se jako německá kancléřka poklonila milionům obětí války, kterou způsobili nacionální socialisté Německa, řekla na tiskové konferenci po jednání s Vladimirem Putinem německá kancléřka Angela Merkelová.

"Naše země bojovala s nacisty, ne s Německem, to bylo samo jako první oběť nacistů," uvedl Valdimir Putin.

"Chci říci, že jsem se jako německá kancléřka poklonila milionům obětí války, kterou vedli nacionální němečtí socialisté,"  pokračovala Angela Merkelová.

"Připomínám vám, že ruští, ukrajinští, bělorusští a další vojáci Rudé armády osvobodili Berlín a spolu se západní spojenci osvobodili Německo od nacistické dvlády," doplnila Angela Merkelová.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#47887 Re: Merkelová: Byli to vojáci Rudé armády, co osvobodili Berlín. Zeman to říci Nemůže ?????

2015-05-11 05:06:56

#47886: - Merkelová: Byli to vojáci Rudé armády, co osvobodili Berlín. Zeman to říci Nemůže ????? 

 Při této příležitosti je potřeba připomenout, že to bylo CCCP, které společně s Hitlerem rozpoutalo II. světovou válku a že to bylo CCCP, která více jak 40 let po skončení války stále okkupovalo východní Evropy a pravždilo nejen tamní obyvatele ale i obyvatele zemí CCCP. To je také důvod proč se následně CCCP rozpadlo a vznikla Ruská federace. 

Bohužel dnešní Ruská federace je nové CCCP nejen z důvodu okupace Krymu a rozpoutání války na Ukrajině, ale také z důvodu čiště symbolických např. přejmenování ITAR na TASS a rétoriky "hlavního" KGBáka Kremlu V.I.Putina. 

Paní Merklová je státní, na rozdíl od komunisticko nacisitckého supermana s prostatou jako panice Miloše Zeman si symbol současné agrese Ruska tedy oranžovo černou stužku na klopu nepřipnula a jasně vyjádřila svůj postoj k tomu, co se na Ukrajině děje.

Je dobré si také připomenout, že Německo velmi otevřeně hovoří o milionech znásilněných žen tzv. rudou armádou, mluví také o nastolení odporné totality v tzv. "východním Nemecku". Německo samo velmi pečlivě dokumentuje svojí nacistickou historii, aby byla známá a mohlo se nástupu nových totalit vyvarovat. Německo také nepřipouští, aby v politických strukturách byly příznivci libovolné totality. Německo také "nenapravuje historické křivdy". Toto vše ale Rusko nedělá a neudělalo a nejspíš ani neudělá. Neprojde debolševizací. V politice hrají prim vrahouni z bolševické KGB. Dokonce ani nebyly otevřeny archivy z dob II. světové války není tedy možné zločiny, vraždy rudé armády dokumentovat.  


Nepřihlášený uživatel

#47890 Re: Merkelová: Byli to vojáci Rudé armády, co osvobodili Berlín. Zeman to říci Nemůže ?????

2015-05-11 05:24:55

#47886: - Merkelová: Byli to vojáci Rudé armády, co osvobodili Berlín. Zeman to říci Nemůže ????? 

 Soudruh V.I. Putin jako vždy účelově zapomíná, že to bylo CCCP, které si nejprve společně s Hitlerem porcovalo Evropu a že to bylo CCCP, které povraždilo celou polskou vojenskou elitu. Tedy zdaleka není pravda, že s nacisty bojovalo, nejdříve s nimi společně vraždili a ničinili státy Evropy. 

Soudruh Putin také účelově zapomíná, že to byla NKVD, tedy předchůdkyně KGB, která vraždila po celé Evropě a to nejspíše z většiny především demokratickou elitu. Evidentně mu takové jednání NKVD či KGB velmi vyhovuje, přesně stejného jednání se dopustil na Krymu, když před tzv. "referendem" vyměnil celé tamní politické vedení a nahradil jej právě zločinci z Ruska.