MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#47903 Re: Jaký idiot otec takový idiot syn

2015-05-11 11:00

#47898: - Jaký idiot otec takový idiot syn 

 Idiot jste leda vy, nejdříve si komentář přečtěte a pak mluvte a pokud mu nerozumíte, tak je to přesně o vás.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#47907 Re: Re: Jaký idiot otec takový idiot syn

2015-05-11 11:10:59

#47903: - Re: Jaký idiot otec takový idiot syn 

 Přečetl jsem si ten jeho blábol, je o ničem. Píše hovadiny o tom, že studenti jednají svobodně a peskuje je za to. To že nejednají správně a že by mělo být přirozené mít základní znalosti z křesťanství, když už žijí v žido-křesťanské kultuře, to je ale věc druhá, je jasná a není o ní potřeba diskutovat. Především děti mají právo na chyby a především děti by měly získávat zkušenosti i nesmyslnými protesty, není potřeba je za to peskovat, dehonestovat, je potřeba vysvětlit, že nedílnou součástí vzdělání je kultura a morálka, ale to samozřejmě analfabet Klaus mladší netuší, neboť ten bez nejmenších pochybností nemá v souladu znalosti, kulturu a morálku. Je to ubožák a není se co divit, vyrostl v bolševicko-nacistické rodice tedy je jakousi odpornou kombinací bolševika a nácka, obdobně jako Zeman a obdobně jako jeho otec. 

Klaus je nebetyčné rastické hovado a bohužel idiot jak jeho otec. Následující odstavec je nejen rasistický, ale dokonce i naprosto lživý a prakticky ve všem co je v něm napsáno. V jednom odstavci to nebetyčné hovado (těžko se hledá jiný výraz, když člověk veřejně lže vydává to za pravdu) útočí naprosto lživě na EU, projevuje svůj rasismu a chválí naprostého dementa Dobeše. 

" KOMENTÁŘ: Zdraví a nemocní - Václav Klaus ml. – Novinky.cz

Snaha Speciální školy plošně zlikvidovat, zde byla velmi silná – podpořená tlakem Evropské unie ohledně údajné diskriminace Romů v ČR ve vzdělávání (je zajímavé, že třeba vietnamské děti Česká republika mazaně naopak vůbec „nediskriminuje“ a dosahují většinou výborných výsledků). Plošné rušení Speciálních škol zarazil až v poslední chvíli tehdejší ministr Dobeš. A udělal dobře!