MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Alex

#47934 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaký idiot otec takový idiot syn

2015-05-11 15:21

#47932: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaký idiot otec takový idiot syn 

 Kopete jen kolem sebe, nemá smmysl s vámi dál diskutovat, já říkám můj názor na to, jak se vyjadřujete o panu Klausovi ml.. Jo a žádný jeho student jsem nebyl. Sám tady kážete o morálce a přitom se tak nechováte! Dál se o tom s vámi už nebudu.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#47935 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaký idiot otec takový idiot syn

2015-05-11 16:18:37

#47934: Alex - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaký idiot otec takový idiot syn 

 Vy máte vážný problém s funkční gramotností. Naprosto věcně argumentuji, že se Klaus nejen tímto jeho texte provinil proti znalostem pedagogigy (tedy pokud není komunistický či nacistický pedagog) a dokonce proti formátu do kterého píše, tedy do názorů. 

 

Pokud nesouhlasíte s tezí, že nedílnou součástí vzdělání je kultura a morálka a že pedagog nikdy nesmí dehonestovat žáka a ironizovat jeho chyby, pak je to věc samozřejmě jiná, pak se logicky na hodnocení Klause mladšího nemůžeme shodnout. 

Nevadí mi to, že se s vámi neshodnu, jsem dokonce velmi rád, že se za takové situace na hodnocení Klause s vámi neshodnu, ale to mi nebrání, abych na základě vašich vlastních slova nepoukazoval na to, že se mýlíte a vskutku si rád přečtu jakoukoliv polemika nad mými tezemi, že nedílnou součástí vzdělání je kultura a morálka a že pedagog nikdy nesmí ironizovat chyby žáků. 

Neshodnu se s vámi dokonce i na tom, proč Klaus ironizuje a k čemu to je. Vypadá to, že vy si dokonce myslíte, že jeho ironie má nějaký smysl, aniž byste uvedl jaký.  Já dokonce opononuje, že studenti argumentují daleko věcněji (odhlížím od toho, že ironizování není ve skutečnosti dokonce žádnou argumentací samo o sobě), neboť správně poukazují, že v případě tvrdě sekularizovaného školství a tvrdě sekularizované společnost v ČR, jsou otázky na Starý a Nový zákon vlastně naprosto nesmyslné, neboť se nejedná o otázky na podstatu, ale jakési "znalostní" bez věcných souvislostí. Můžete jistě říci, že i takové otázky jsou potřeba a i o tom lze jistě vést debatu. Já v tomto případě budu spíše souhlasit se studenty.

Otázky pro otázky smyl spíše nemají. Nic tím o studentech nezjistím. Z odpovědi na kokrétní otázku, o které je řeč, nepoznám, jestli rozumí podstatě Jidáše.

Otázka připomíná otázky dob minulých. Jaká jsou další jména Lenina či jaké bylo jeho skutečné jméno? Tam ovšem otázka pro komunistickou pakáž měla obrovský smysl, student je natolik zformován (zmanipulován, znásilněn), že zná "naše" (komunistické) lži o Leninovi. Opět se komunisté nedozvěděli ovšem, jak studen o zločinci Leninovi smýšlí a zdali jeho znalost pochází z jeho vlastní zvídavosti dovědět se něco o zločinech komunistů a o zločinnosti Lenina, nebo pochází prostě je z toho, že nechce mít problémy se soudruhy ve škole. 

 

 

Doplňující vysvětlení:

Nekáži o morálce, sděluji svůj názor, že nedílnou součástí vzdělání je kultura a morálka. Jasně na základě tohoto názoru prokazuji, že je v takovém případě min. dobré, aby každý člověk žijící v žido-křesťanském prostředí měl alespoň minimální znalost základních knih tohoto prostředí, tedy Starého a Nového zákona. 

Prokazuji také přímo na vašich sděleních - Klaus ironizuje názoru studentů, Jidáš jako synonymum zrady v češtině, že Klaus mladší nevyjdřáje názor, ale ironizuje názor (chcete-li dokonce chybné jednání) studentů, vy sám to sdělujete a že Vy sám zpošťujete postavu Jidáše a tedy dokládáte, že ve skutečnosti o podstatě této postavy smyslu celého příběhu nevíte vůbec nic. Z toho pak logicky musím spekulovat, jestli jste nestudoval u Klause, kterého je skutečně možné spíše nazvat idiotem než pedagogem, neboť se provinil naprosto fatálně proti vzdělání pedagoga dehonestací žáků a je v tomto případ naprosto lhostejno, jestli se jedná o jeho žáky či žáky někoho jiného. 

To, že o Klausovi hovořím expresivně, je forma do diskuse, jeho vlastní neslušnosti nedosahuji ani náhodou, viz. např. jeho lži a rasistický text. Pro něj nemůže být tedy žádnou urážkou, že jej nazývám idiotem, on sám prokázal, že nejedná v souladu se znalostmi pedagogiky, kulturou a morálkou a vy to dokonce také říkáte (viz. ono ironizování) tedy je idiotem, nevzdělatelným subjektem. 


Nepřihlášený uživatel

#47940 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaký idiot otec takový idiot syn

2015-05-11 18:30:41