MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#47954

2015-05-11 21:38

Ringo Čech? Další dement se chce zviditelnit....taky by měl být internován do Bohnic jako Zeman.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#47957 Re:

2015-05-11 21:50:44

#47954: -  

 Bylo zajímavé si takového demagoga poslechnout. Na vše na co neměl odpověď prostě odpověděl "Millošovi věřím".... velmi to připomíná Německo před druhou světovou válkou, také to prostě "Hitlerovi věřili" - věřili mu, že za vše můžou Židé a ekonomika. Důsledek byl děsivý. Bohužel jak podobné je to s "přítelem Miloše Zemana" Ringem 

Je naprosto jasné, že Čechovi hrabe, o tom neni pochyb. Je to patologie, věřit člověku, co o sobě potom co se celý život devastuje prohlašuje, že má prostatu jak panic, plíce jak nekuřá, protože kouží a fotografickou paměť, přestože ještě nikdy necitoval přesně, když se tváří, že cituje a to nejspíš ani ze Švejka i přesto, že je snad jedinou věcí, která se mu dá věřit, že  tuto knihu opravdu přečetl. 

Přestože si to myslím také, je potřeba velmi pečlivě argumentovat, proč mu hrabe. Najít tu příčinu. On si ve svých výrocích protiřečí, je snadné jej z toho usvědčit, přestože on bude stále dokola tvrdit, že to protiřečení není. Např. onen požadavek na objektivitu, kterou on sám u sebe odmítá, protože je přece "osobní přítel Miloše Zemana, který nikdy nelže".