MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#47951

2015-05-11 21:25

Dva dementi při rozhovoru,jeden mele a neví co,druhý odpovídá a neví na co.

Jeden český opilec,druhý ruský pomatenec!!!

Da zdravstvujet Sovětskij sojuz.gurááá!!!


Nepřihlášený uživatel

#47952 Ringo Čech, tak to je maso. On si totiž nepřečetl celý článek pana Peroutky, on si přečetl....

2015-05-11 21:34

.....jen to, co vytrhl Ovčáček z kontextu, tedy neposlam mu to Kalousek, jak blbě vtipkoval, ale poslal mu Ovčáček, když je tím "Milošovým přítelem".

Ringo Čech: Zeman se nepodělá, je to dobrý prezident

Je smutné, že se tento idiot sám se ke své idiocii přiznává, když mluví o tom, jak poslouchal Svobodnou Evropu a chtěl, aby mluvila jinak a na komunisty házela spínu. Nyní je to on, kdo hází špínu na kde koho, protože "Milošovi věří" nejspíš i jeho prostatu jak panice a plíce čísté jak nekuřáka, právě proto, že kouří. 

 


Nepřihlášený uživatel

#47953

2015-05-11 21:34

Všichni,kdo volili hnusného Zemana,mají na svědomí,co se dnes děje v ČR!!

Jeho voliči připravili tuto odpornou atmosféru ve společnosti!!!

Aby se vys....nemohli!!!


Nepřihlášený uživatel

#47954

2015-05-11 21:38

Ringo Čech? Další dement se chce zviditelnit....taky by měl být internován do Bohnic jako Zeman.

Káča

#47955 Re:

2015-05-11 21:44

#47953: -  

 TEN BORDEL DĚLÁTE PŘEDEVŠÍM VY, HAVLISTI! ZALEZTE SI OPLAKÁVAT VAŠÍ MODLU A NENIČTE TUHLE ZEM TAK JAK TO TU NÍČIL HAVEL! ZDE JE DŮKAZ JEHO IDIOCIE A JEHO POSKOKŮ!!!


Nepřihlášený uživatel

#47956

2015-05-11 21:49

Soudruzi Zemanovci mají svou petici jinde,ale tam je to moc nebaví,že ?


Nepřihlášený uživatel

#47957 Re:

2015-05-11 21:50

#47954: -  

 Bylo zajímavé si takového demagoga poslechnout. Na vše na co neměl odpověď prostě odpověděl "Millošovi věřím".... velmi to připomíná Německo před druhou světovou válkou, také to prostě "Hitlerovi věřili" - věřili mu, že za vše můžou Židé a ekonomika. Důsledek byl děsivý. Bohužel jak podobné je to s "přítelem Miloše Zemana" Ringem 

Je naprosto jasné, že Čechovi hrabe, o tom neni pochyb. Je to patologie, věřit člověku, co o sobě potom co se celý život devastuje prohlašuje, že má prostatu jak panic, plíce jak nekuřá, protože kouží a fotografickou paměť, přestože ještě nikdy necitoval přesně, když se tváří, že cituje a to nejspíš ani ze Švejka i přesto, že je snad jedinou věcí, která se mu dá věřit, že  tuto knihu opravdu přečetl. 

Přestože si to myslím také, je potřeba velmi pečlivě argumentovat, proč mu hrabe. Najít tu příčinu. On si ve svých výrocích protiřečí, je snadné jej z toho usvědčit, přestože on bude stále dokola tvrdit, že to protiřečení není. Např. onen požadavek na objektivitu, kterou on sám u sebe odmítá, protože je přece "osobní přítel Miloše Zemana, který nikdy nelže". 

 


Nepřihlášený uživatel

#47958 Re: Ringo Čech, tak to je maso. On si totiž nepřečetl celý článek pana Peroutky, on si přečetl....

2015-05-11 21:51


Nepřihlášený uživatel

#47959

2015-05-11 21:53

Jestli někdo zničil tuto zemi,tak to byli zločinci Klaus a Zeman,soudruzi,komouši a estébáci.

Dnes tady vládnou oligarchové a mafiáni s podporou dementa Zemana a Sobotky,který se bojí Babiše!!


Nepřihlášený uživatel

#47960 Re: Re:

2015-05-11 21:54

#47955: Káča - Re:  

 Všiml jste si vy zloději nicků, že vlastní video vůbec nekoresponduje s textem? Že je to evidentně odporně sestříhaná prasárna jak od StBáků? Autorem jste vy nebo FSB, tedy vy?


Nepřihlášený uživatel

#47961 Re:

2015-05-11 21:56

#47959: -  

 

Babiš: Učím se. Staří kozáci Sobotka a lidovci mě převezli

Babišovi dnes hráblo ale řádně. Byl volen proto, že vykládal, jak se rozkrádají desítky mliard ročně jen na DPH z pohonných hmot a výsledek je dnešní rozhovor v Hospodářských novinách, prostě se z těch lží naprosto regulérně zbláznil. 


Nepřihlášený uživatel

#47962 Re: Re: Ringo Čech, tak to je maso. On si totiž nepřečetl celý článek pana Peroutky, on si přečetl.

2015-05-11 22:01

#47958: - Re: Ringo Čech, tak to je maso. On si totiž nepřečetl celý článek pana Peroutky, on si přečetl.... 

 Charakterizovat "věřícího v Miloše Zemana" je ve své podstatě obtížné, neboť blázen není správný výraz, sektář taktéž je nepřesné, duševně nemocný obtížně se prokazuje. 

Asi nejspřesnější je to, co on sám říká "věří osobnímu příteli Miloši Zemanovi, že nelže" a to přesto, že Miloš Zeman nedělá prakticky nic jiného než že lže. Tedy v situaci, kdy je kýmkoliv přichycen přitom, že Miloš Zeman lže, Ringo s výrazem neodolatelného idiota prohlásí - "můj přítel Miloš Zeman nikdy nelže", jak prosté. Takto jsou typicky postižěni lidé v sektách, proto jsem zmiňoval možnost, že je sektářem. 


Nepřihlášený uživatel

#47963 VÝZVA SENÁTU, SNĚMOVNĚ A VLÁDĚ ČR

2015-05-11 22:03

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo v přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory Parlamentu České republiky občany zastoupily v této věci. 


Nepřihlášený uživatel

#47964 I toto je maso.....

2015-05-11 22:12

Aktuálně: Zemanův přítel Jakunin zpochybnil rok 1968. Co přijde dál?

Káča

#47965 Re: Re: Re:

2015-05-11 22:16

#47960: - Re: Re:  

 TOHLE JE VIDEO, KTERÉ BYLO SOUČÁSTÍ NĚJAKÝHO DOKUMENTU, JÁ AUTOREM NEJSEM, TY CHUDÁKU!!! PROSTĚ TVÁ MODLA ZKLAMALA, UBOŽÁKU ZE CIA!!! Káča


Nepřihlášený uživatel

#47966 Pak, že Babišovi nehrabe....

2015-05-11 22:17

Babišova firma dostala od ŘSD za půdu u Olbramovic osminásobek ceny

11. května 2015  21:19
 
Firma Imoba ministra financí a předsedy ANO Andreje Babiše prodala státu pozemky u Olbramovic na Benešovsku za osminásobek ceny stanovené znalcem. Půdu, na které má vyrůst obchvat, vykupuje Ředitelství silnic a dálnic. Výkup za násobky původních cen umožnil zákon, který loni prosadil ministr za ANO.

 


Nepřihlášený uživatel

#47967 Re: Re: Re: Re:

2015-05-11 22:18

#47965: Káča - Re: Re: Re:  

 Tohle video takto sestříháno nebylo součástí žádného dokumentu, neboť právě v dokumentu zloději nicků koresponduje obraz s mluveným slovem. Copak jste idiot, že to nevidíte? 


Nepřihlášený uživatel

#47968 A to bude nějaká "kachna" Babiš by se přece kvůli 4 mil. a ještě ne celým nezvedl z postele.....

2015-05-11 22:22

....vždyť si přece prodloužením podpory biopaliv první generace přihrával miliardy, nějaké miliony to je přece banalita, že voliči Babiše a Miloše Zeman :-). 

"Babiš o novele ve Sněmovně nehlasoval, na vládě s ní ale souhlasilo všech patnáct přítomných ministrů. Lídr hnutí ANO střet zájmů v této věci podle mluvčího vlády Martina Ayrera nenahlásil, uvedla ČT.

Podle Babiše ale o střet zájmů nešlo. „Zákon o střetu zájmů jsem neporušil, neboť nejsem členem statutárního orgánu společnosti Imoba,“ sdělil Babiš televizi. Členem představenstva firmy Imoba je nicméně jeho družka Monika Babišová.

Spekulace s cenou pozemků odmítl Karel Hanzelka, mluvčí Agrofertu, do kterého Imoba spadá. „Důrazně uvádíme, že projednávání zákona jsme vůbec nebrali do úvahy a nijak s ním nekalkulovali. K žádnému úmyslnému prodlužování jednání o prodeji pozemků nedocházelo. Byli jsme připraveni pozemky prodat za původní výkupní cenu platnou před přijetím zákona,“ řekl ČT.

Imoba koupila zemědělskou usedlost u Olbramovic v roce 2006. Za pozemky pro obchvat podle zatím nezveřejněné smlouvy firma inkasovala od ŘSD téměř 3,75 milionu korun."

 


Nepřihlášený uživatel

#47969 Re: Knížák podpořil Zemana. Profesoři by měli mít morální kredit a neměli by být v StB

2015-05-11 22:30

#47950: - Knížák podpořil Zemana. Profesoři by měli mít morální kredit a neměli by být v StB 

 Co ale potom s KGBáky Remkem a Nejedlým? Co s podivným Mynářem bez bezpečnosntí prověrky, kterou ovšem nutně potřebuje? Co se šíleným Augustinem, který se sám označuje za studovaného lingvistu a není schopen napsat dopis? Co s Ovčáčkem a jeho oslavnými články na komunisty? 

Je to s tím Knížákem a Zemanem takové celé nějaké zamotané. 

Co by se potom muselo stát např. s Krejčím - StBák, původně "poradce" Adamce a dnes člověk, který učí na velmi podivné "soukromé vysoké škole"? 

Co s vyznamenaným StBákem Čubou? 

Divná věc ten Zeman a ještě divnější vyjádření Knížáka, přestože jinak s principem, že StBáci a komunisté ve školství a to všech úrovní nemají co pohledávat. Přesněji lidé kteří nemají v souladu znalosti, kulturu a morálku. 

Káča

#47970 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-05-11 22:43

#47967: - Re: Re: Re: Re:  

 TEN DOKUMENT SE JMENUJE OBČAN HAVEL!!! TAK A CO MI ŘEKNEŠ TEĎ?! Káča


Nepřihlášený uživatel

#47971 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-05-11 22:45

#47970: Káča - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Zloději nicků, pořád to samé. Toto video s oním dokumentem, nemá nic společného, neboť tam není v souladu obraz a zvuková stopa, tudíž se jedná o podivnou manipulaci. Stále tedy platí, jste idiot, který to nevídí? 


Nepřihlášený uživatel

#47972 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-05-11 22:47

#47970: Káča - Re: Re: Re: Re: Re:  

 např. tady si můžete skutečný dokument přehrát. 

http://voyo.nova.cz

 


Nepřihlášený uživatel

#47973 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-05-11 22:51

#47970: Káča - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Např. zde se můžete přesvědčit jak v dokumentu koresponduje mluvené slovo s obrazem, vy ubohý zloději nicků.....

www.stream.cz/filmove-premiery/22998-obcan-havel


Nepřihlášený uživatel

#47974 Maminka pana Čejky je velmi moudrá žena....

2015-05-11 22:55

„Moje matka panaPeroutku nejen zažila, ale také se o jeho dílo aktivně zajímala. S jasným přesvědčením konstatovala, že určitěnic takového přímo nenapsal, ale připustila, že jakosečtělý člověkjste mohl narazit na citát, které pan Peroutka často používal apod vlivem virózyjste jej omylem přiřkl jemu. S tímto závěrem mi půjčila podklady, abych si v nich toto tvrzení ověřil,“ napsal Čejka na Hrad.

A její moudrost velmi kontrastuje s obhostí prostaty Miloše Zemana. 

A pan Čejka je také úžasný, alespoň podle dopisu, který napsal - http://www.lidovky.cz/foto.aspx?foto1=HM5b10e6_peroutkadopis.jpg


Nepřihlášený uživatel

#47975 Pane pojdte si hrat.

2015-05-11 23:23

Sakra,to si s tim zmetkem od Kolina nikdo neporadi'