MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#47990

2015-05-12 08:15

Evropská Unie tu není na ochranu svých občanů, ale bohužel právě proti nim. Je to jeden velký business, kde zaprodávají naši bezpečnost a naše životy za smradlavé peníze od arabů. Politici zneužívají důvěry a pravomocí k vlastnímu obohacení i za cenu vlastizrady. Za tohle tu v 89 nikdo necinkal, že tu chce živit celou Afriku a ještě si je nastěhovat domů. Kam budeme utíkam my až nám budou řezat krky? Na tomto světě jsme jen přechodně a naší povinností je zachovat naši zemi i pro další generaci, naši další generaci, né stádo divochů co se sem ženou z Afriky. Budto se lidi probudí a vypráskají všechny politiky od koryt nebo nás tohle šílenství rychle zahubí. Dějiny se pořád opakují a nás bohužel čeká další válka v Evropě.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#47994 Re:

2015-05-12 08:39:58

#47990: -  

 Nejprve si budete muset zjisti základní informace o EU, např. jak je volen EP - přímo, kdo zasedá v Evropské radě a Radách ministrů a jaký vztah tyto skupiny mají k Evropské komisi a jak je Evropská komise ustavováno a kdo do ní posílá své kandidáty. Důležité také bude jakých vztah mají všechny výše uvedené skupiny k Lisabonské slouvě, tedy původním smluvním vztahům tvořeným po desetiletí v Evropě v rámci Evropského společenství a které jsou přeneseny do dokumentu, který se dnes nazývá Lisabosnská smlouva. 

Mimochodem všechny dokumenty EU jsou zveřejňovány, máme také Evropský statistický úřad, který přesně dodržuje metodiku, která je veřejná. EU je maximálně veřejná struktura a to nejen proto, že je to struktura nadnárodní a až na naprosté výjimky musí vše, co se v EU odehrává schválit národní parlamenty jednotlivých států. 

Jakmile se v tomto zorientujete, jsem naprosto jasně přesvědčen, že pod svůj příspěvek připojíte omluvu a s naprosto čistým svědomím podepíšete tuto petici a osobně se svým "analogovým" podpisem vlastní rukou jí odnesete Milošovi Zemanovi na Hrad.