MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Pro bezmozky

#48014 Re: Není pochyb, že válka na Ukrajině Rusko stojí obrovské peníze....

2015-05-12 12:32

#47988: - Není pochyb, že válka na Ukrajině Rusko stojí obrovské peníze.... 

Váš příspěvek je k tématu demise prezidenta totálně mimo mísu. Přesto Vám pomohu si pár věcí si ujasnit.

Pokud víte něco o vraždě Němcova a účasti p.Putina na ní, měl by jste informovat orgány činné v řízení. Jinak se dopouštíte spoluúčasti. Vaše eze o kremelském spiknutí velmi brzy padla, zločinci byli zadrženi a poslední tezí je, že se jednalo o vnitroopoziční boj a akci pod cizí vlajkou organizovanou zrovna opozicí. To dokládají tak rychle a ve velkém distribuované plakáty na demonstraci organizovanou následující dopoledne po vraždě. Asi něco jako červené kartičky proti panu Zemanovi distribuované americkou ambasádou.

Pro Rusko neexistuje vnější autorita, které by se mělo svěřovat s členěním svých vojenských výdajů. Toto funguje a respektují i ostatní státy. Víme?

Pominu-li skutečnost, že doposud nebyla účast Ruska v konfliktu na Východní Ukrajině nikým doložena (toto uznává i generální tajemník NATO, tak snad nebude blbější než Vy), pak v teoretické rovině se pro podobný konflikt používají zásoby ze skladů a to především takové, které by jinak byly za chvíli k ničemu a musely by být na náklady státu zničeny. Takto dochází spíše k úsporám. O tom, že má Rusko po bývalém SSSR dostatečné zásoby není pochyb, a protože není potřeba takovéto nicotné zásoby ani nahrazovat, nevznikají s použitím takových zásob žádné výrazné výdaje.

Krym, co Vás tak bolí. Je už dávno samostatný i z hlediska napojení na zdoje vody a energií. Fašisté z Kyjeva skoro okamžitě po referendu zastavili přísun pitné vody a výrazně omezili i dodávky elektřiny. Dnes to řeší několik vodovodů a položená vedení z Ruska. Přes významné počáteční investiční výdaje je zřejmé, že se přičlenění Krymu k Rusku vyplatí. Obyvatelé Krymu nepřestali pracovat a již dnes přispívají do rozpočtu RF. Dříve ukrajinské státní podniky jsou dnes ruskými státními (jakož i Porošenkovy loděnice a další). Úspora vzniklá s odpadnuvším nájmem Sevastopolského přístavu a dalších základen není malá. A především zajištění trvalého vliv pro středomoří je k nezaplacení.

Problémy s financemi a svým rozpočtem má především USA s dluhem cca. 18 bilionů dolarů, tedy cca. 107% HDP jsou na pokaji krachu a jejich dluh stoupá. Rusko má státní dluh ve výši 200 miliard USD, tedy cca. 11% HDP a klesá.  Pro dokreslení, ČR má dluh cca. na hraně 50% HDP.

Rusko zavádí zlatem krytý rubl, jakož i Čína juan a USA si tiskne papírky a může si o tom nechat jen zdát. Proto se dnes mluví o obchodování komodit za zlatem podleženými měnami a petrodolar jde k ..šípku.

Takže ekonomicky vyčerpaným se zdá asi kdekdo, ale Rusko to nebude.

Zde zajímavý odkaz na toto téma - http://e-republika.cz/article2617-Rusky-statni-dluh-myty-a-realita

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#48015 Re: Re: Není pochyb, že válka na Ukrajině Rusko stojí obrovské peníze....

2015-05-12 12:47:19

#48014: Pro bezmozky - Re: Není pochyb, že válka na Ukrajině Rusko stojí obrovské peníze.... 

 Stejne jako internocialni pomoc CCCP Ceskoslovensku 21 Srpna 1968. Ty pro ruska svine s argumenty pro studenty materske skolky tady muzes placat blbosti. Kdo tebe plati ty probolsevicky ohnoute ?.Urcite nepracujes manualne. Rusove vseobecne je narod otroku kteri potrebuji bejcak Gosudaru, jinak jsou jak zbloudile ovce.( TECH PAR SLUSNYCH RUSU ME URCITE POCHOPI)


Nepřihlášený uživatel

#48016 Re: Re: Není pochyb, že válka na Ukrajině Rusko stojí obrovské peníze....

2015-05-12 12:48:27

#48014: Pro bezmozky - Re: Není pochyb, že válka na Ukrajině Rusko stojí obrovské peníze.... 

 Opět osvědčená lživá rusofašistická propaganda v akci. Ha, ha.


Nepřihlášený uživatel

#48021 Re: Re: Není pochyb, že válka na Ukrajině Rusko stojí obrovské peníze....

2015-05-12 13:25:23

#48014: Pro bezmozky - Re: Není pochyb, že válka na Ukrajině Rusko stojí obrovské peníze.... 

 VY jste evidnentí blázen člověče:

"Pominu-li skutečnost, že doposud nebyla účast Ruska v konfliktu na Východní Ukrajině nikým doložena (toto uznává i generální tajemník NATO, tak snad nebude blbější než Vy), pak v teoretické rovině se pro podobný konflikt používají zásoby ze skladů a to především takové, které by jinak byly za chvíli k ničemu a musely by být na náklady státu zničeny."

Jediný, kdo může na východ Ukrajiny dodávat zbraně je Rusko a vy to neshledáváte zapojením do konfliktu. Vy jste člověče idiot jak Miloš Zeman.