MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

zvedavy dedek

#50470 Re: Re: Re: Re: Re: Jo za tento tanec me poradatele vyvedli v sedesatych letech z Prazske Lucerny..

2015-07-06 04:33

#50466: - Re: Re: Re: Re: Jo za tento tanec me poradatele vyvedli v sedesatych letech z Prazske Lucerny.. 

Financne by se to zvladlo. Ja bych rozbil prasatko a zbytek by doplatila ambasada USA, kde jsem jako doma.

Pokud se bojis Chovance, tak nejsi zrovna hrdina.

Mam za sebou taky zlocineckou minulost  -  2 000 slov  a  Nekolik vet a neklepu se strachy. ( Nechovej se jak vydeseny zacatecnik)

Odpovědi

Lacinko

#50471 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jo za tento tanec me poradatele vyvedli v sedesatych letech z Prazske Lucern

2015-07-06 06:37:23

#50470: zvedavy dedek - Re: Re: Re: Re: Re: Jo za tento tanec me poradatele vyvedli v sedesatych letech z Prazske Lucerny.. 

Ty jsi mi ale zloduch zvadlý dědečku....2000 slov na úplný hovno .....několik rozvracečckých vět na které dnes normální lidi kašlou....ty jsi mi ale zloduch :-) ale náhodou vám to přeji, ať vám kámoš přiletí a nachmelte se spolu. :-)

Nepřihlášený uživatel

#50475 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jo za tento tanec me poradatele vyvedli v sedesatych letech z Prazske Lucern

2015-07-06 11:17:48

#50470: zvedavy dedek - Re: Re: Re: Re: Re: Jo za tento tanec me poradatele vyvedli v sedesatych letech z Prazske Lucerny.. 

Prasatko nerozbijej, Hus se taky nebal a jel do Kostnice a jak to dopadlo. Nedovolim se ani prirovnavat k Mistru Janovi ale bylo  by zarucene lepsi kdyby tam nejezdil. No a jeste k tem podpisum. Nesu si to takhle .L.P.  28.Ledna 1977  kolem Narodniho Divadla a vsiml jsem si jiz pred vchodem je naky frmol v C Duru a tak tam zamirim. Sama hogo fogo smetenka TECH CESKYCH NEJLEPSICH. Jeden slavny herec me pravil" Hele vole nechces se zvecnit v ceskych dejinach a podmaznout Antichartu. Ja na to, vole normalka dej me tuzku a maznul jsem tam svuj podpis na tu bumasku hned vedle Gotta. Na rozdil od jednoho slavneho herce jsem vedel co podpisuji. Druhy den me soudruzi od ministerstva vnitra zvysili plat o 834 Kcs mesicne tak nevidim duvodu abych se soudruha Chovance bal.