MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#50475 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jo za tento tanec me poradatele vyvedli v sedesatych letech z Prazske Lucern

2015-07-06 11:17

#50470: zvedavy dedek - Re: Re: Re: Re: Re: Jo za tento tanec me poradatele vyvedli v sedesatych letech z Prazske Lucerny.. 

Prasatko nerozbijej, Hus se taky nebal a jel do Kostnice a jak to dopadlo. Nedovolim se ani prirovnavat k Mistru Janovi ale bylo  by zarucene lepsi kdyby tam nejezdil. No a jeste k tem podpisum. Nesu si to takhle .L.P.  28.Ledna 1977  kolem Narodniho Divadla a vsiml jsem si jiz pred vchodem je naky frmol v C Duru a tak tam zamirim. Sama hogo fogo smetenka TECH CESKYCH NEJLEPSICH. Jeden slavny herec me pravil" Hele vole nechces se zvecnit v ceskych dejinach a podmaznout Antichartu. Ja na to, vole normalka dej me tuzku a maznul jsem tam svuj podpis na tu bumasku hned vedle Gotta. Na rozdil od jednoho slavneho herce jsem vedel co podpisuji. Druhy den me soudruzi od ministerstva vnitra zvysili plat o 834 Kcs mesicne tak nevidim duvodu abych se soudruha Chovance bal.

Odpovědi

zvedavy dedek

#50476 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jo za tento tanec me poradatele vyvedli v sedesatych letech z Prazske Lu

2015-07-06 11:53:21

#50475: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jo za tento tanec me poradatele vyvedli v sedesatych letech z Prazske Lucern 

Ted jsi me sokoval, dedku.  Musim si tyto nove informace nejak prebrat v hlave.  Mel jsem pocit, ze jsme na stejne vlne, na stejne lodi. Ted nevim .  Blizsiho se asi vic nedozvim. At je to tek, nebo tak, zdravim te. Jsi velice inteligentni clovek. A ja pravdepodobne duverivy vul.  Jo jo, cim starsi, tim blbsi . Je take mozne, ze jsem ted sedl na lep nejakemu provokaterovi STB. Pravdu se asi nedovim.