MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#53517 Hrabej, hrabej, vykrůcaj, len mi byznys nězrůcal, aneb Havloidní Bakala tyje z “bakaných” dolarů…?

2015-08-18 09:01

O kom je řeč? Stačí dvě zvěsti; internetová televize DVTV s Drtinovou s Veselovským patří Bakalovi a kope za běžence, resp. ČT v Událostech upravila hanlivý výrok prezidenta Miloše Zemana; vystřihla jméno Zdeňka Bakaly. Cenzura…

To proto, že ho prezident Zeman postavil vedle pravomocně odsouzeného Viktora Koženého. Navíc Bakala, mecenáš a finanční podporovatel knihovny Václava Havla. Co na to prezident? Já dlouhodobě pokládám pana Bakalu za lidskou hyenu“ nešetřil miliardáře Zeman. Vadí mu pokrytectví, kterým je kauza hornických bytů protkaná. „Kdyby měl pan Bakala poslední zbytky studu, tak by neobchodoval s byty, o kterých veřejně slíbil, že je prodá nájemníkům za 40 tisíc korun. Tento slib nedodržel…“

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#53519 Re: Hrabej, hrabej, vykrůcaj, len mi byznys nězrůcal, aneb Havloidní Bakala tyje z “bakaných” dolarů

2015-08-18 09:09:22

#53517: - Hrabej, hrabej, vykrůcaj, len mi byznys nězrůcal, aneb Havloidní Bakala tyje z “bakaných” dolarů…? 

Soudruh velmi  pravděpodobný KGBák Klaus velmi pečlivě podpořil velmi pravděpodobného KGBáka Zemana a jeho oposmluvního kupčíka a spoluzloděje např. MUS. 

Byla to Zemanova banda oposmluvních "politiků" (Gross, Sobotka), kteří s Bakalou uzavřeli "obchod" a Gross si svou část vybral při nuceném odchodu do politického důchodu a vzhledem k tomu, že je mrtev, není dnes jíž komu plnit a Bakala ušetří stovky milionů korun, které by jinak měl dostat soudruh Sobotka prostřednictvím Grosse, pokud by odcházel taktéž do politického důchodu. Proto také došlo k formálnímu prodeji bytů pochybné "investiční" společnosti právě nyní. Bakala se zbaví Sobotky a ještě ušetří obrovské množství peněz. 

Oposmluvní zlodějská banda vygenerovaná komunisty Zemanem a Klausem, kteří masivně zadlužili tento stát, je v pozadí těchto zlodějin. Od Zemana s Klausem se zlodějiny v politice učil nejen Gross a Sobotka, ale také Bendl, Gandalovič, Bém, Dalík, Topolánek, Tvrdík, Hašek, atd. atd.... tedy celá generace oposmluvních zlodějů v politice.