MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#55807 Re: Re:

2015-09-04 14:19

#55773: - Re:  

 Největšími teroristy dneška jsou ovšem Američany vycvičení zabijáci, původně ovšem vycvičovaní proti socialistickému bloku. Rovněž hodně přívrženců ISIL má také jejich výcvik. Měl sloužit proti Bašaru Asadovi a to jen proto, že odstín jeho typu vlády je levicový. Tak se o něm začaly šířit báchorky, že snad prý používá chemické zbraně. Stejná stupidní lež a samozřejmě že, nepravdivá, ale západním mainstreamem vždy znovu opakovaná, jež měla sloužit jako záminka pro svržení "nepohodlných režimů". Západní mainstream se toho od Goebelse naučil doopravdy hodně a jeho metody vyšperkoval do opravdu sofistikované formy. Dobře to bylo vidět v době strašení se Sadámem Husainem. Cokoli, co bylo o něm presentováno západními médii před ivazí USA, to vše byla naprostá lež. Ne, nemáte pravdu, pan prezident Putin není terorista. Terorismus po celém světě a to ten nejbrutálnější a nejsadističtější vždy doprovázel výcvik specialistů z USA.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#55841 Re: Re: Re:

2015-09-04 16:21:30

#55807: - Re: Re:  

 Tady zase pise nekdo kdo nema paru vubec o nicem. Terorismus mj nabral obratky pri prosazovani  komunismu ala SSSR v Afganistanu a celem sirem okoli. Urcite to nebylo USA,kdo dal vzniknout Talibanu a jinym radikalnim skupinam ktere se v regionu rozsirily jako mor. Dnes jen sklizime plody expandovani Kremlu a jeho diktatorskych manyru. To co tam rozvrtali, maji na svedomi oni a nejen tam. 


Nepřihlášený uživatel

#55851 Re: Re: Re: Proč je to blábol je zřejmé....

2015-09-04 16:43:34

#55807: - Re: Re:  

 V demokracii veřejný prostor vlastní a spravují občané, politik pouze zastupuje občany v té části veřejného prostoru, kde k tomu dostal mandát dříve přijatými zákony a tam kde dosud zákon neexistuje dohodou z voleb a to v demokracii na rozdíl od totalit vždy na přesně vymezenou dobu a mnohdy ani ne na celé období, pokud např. volby dopadnou tak, že je nutné uzavřít velkou koalici. 

Díky tomu, že veřejný a také soukromý prostor spravují tedy občané, je naprosto zřejmé, že tito neusilují o války, násilí, spolupráci se zločinci atd. narozdíl od totalit kde, jak velmi dobře víte např. z totality bolševické, si jakási podivná parta osobuje právo spravovat veřejný prostor celý za občany a dokonce znásilňuje i jejich soukromý prostor. 

Váš příspěvek by naznačoval, že byli občané politikem v demokracii podvedeni. Stát se to může, ale v demokracii vždy na rozdíl od totalit to vždy vyjde na povrch a následky to má fatální viz. např. konec prezidenta Nixona. Diktátoři se dělají dokonalými a diktátoři se tváří, že jejich diktatura je dokonalá, jako by nebyla tvořena lidmi. Je to velmi podivné, když se podíváme na množství zavražděných totalitami za pomoci zákonů, tedy za pomoci toho, že vrahy udělá beztrestnými.  Demokracie měly v době II. světové války "málo" obětí proto, že primárně občané spravující veřejný prostor neposílají své spoluobčany na smrt, je to vlastnost nás lidí. V Rusku a Německu to bylo přesně obráceně, jak jistě velmi dobře víte. 

Tedy jste už zemanote pochopil, proč je naprosto zřejmé, že váš příspěvek je blábolem?