MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#56068

2015-09-05 18:47

Jako za totality! Odpůrci dalšího amerického konvoje píší premiérovi

5. 9. 2015 13:50

Nemluvíte s lidmi, necháte rozhodovat jen vládu a ani parlament nemá čas, aby se vyjádřil. Tato ostrá slova píší premiérovi autoři otevřeného dopisu, v němž se vymezují proti další jízdě konvoje amerických vojáků Českem. Politici by si prý měli uvědomit, že jsou tu pro lidi.


V září projede další konvoj americké armády. Tentokrát operace nese název Dunajská jízda. A stejně jako při jízdě Dragounské z jara tohoto roku o sobě dávají vědět i odpůrci těchto akcí. Zaslali premiérovi Bohuslavu Sobotkovi (ČSSD) otevřený dopis, v němž mu vyčítají, že nevede dialog s veřejností a ještě nechá členy své vlády vítat v Česku vojáky, kteří prý stojí za problémy v bývalé Jugoslávii i Sýrii.

„My, níže podepsaní zástupci občanských iniciativ protestujeme proti pokrytectví vlády a jejího předsedy, proti zabraňování veřejné debaty v tak podstatné věci, jakou je vstup cizích ozbrojených sil na území ČR. Protestujeme proti využívání naší dálniční sítě k demonstraci vojenské síly, proti vnášení neklidu do již tak neklidné společnosti. Na plnění závazků k NATO, které byly přijaty bez občanů, využívejte odpovídajících neprovokujících prostředků a nezbytný přesun ozbrojených sil jiných států realizujete pomocí železničních sítí,“ stojí v otevřeném dopise premiérovi.

Vyčítají mu, že má konvoj vjet na české území už 9. září a vláda o tom měla jednat 31. srpna. A kde je čas na diskusi s veřejností, na případné vyjádření nesouhlasného stanoviska s Dunajskou jízdou a tak podobně. To, co současná vláda dělá, připomíná prý praktiky předchozího totalitního režimu. Další a další vojenská cvičení navíc vedou jen k narůstání napětí, o což autoři otevřeného dopisu rozhodně nestojí.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#56069 Re:

2015-09-05 19:17:16

#56068: -  

Ze ti komicineprotestovali, kdyz se tu prohanely ruske tanky a vojenska auta plna ruskych vojaku.


Nepřihlášený uživatel

#56076 Re:

2015-09-05 20:55:44

#56068: -  

 Autoři dopisu by zde chtěli mít rusácké hrdlořezy jako v 68. a následujících letech okupace, jsou to takové odporné prookupantské bestie.


Nepřihlášený uživatel

#56102 Re:

2015-09-06 06:11:52

#56068: -  

Ruská pakáž se tu usadila "dočasně" na více jak 20 let! Vskutku je potřeba, aby autor petice za situace, kdy ruská pakáž rozpoutává válku na Ukrajině jasně řekl, jak protestoval proti ruské pakáží v Československu od 21.srpna 1968 až do minimálně do 18.11.1989. 

 

Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv...

2015-06-11 15:11

 

...ušmudlané smradlavé baráky, v oknech noviny, věčně nasraní ruští "oficíři" ve městě, průjezdy tanků přes město, nepřetržité lítání vojenských letadel nad městem. Obchody v "jejich" kasárnách narvané zbožím, ovocem, vším co hned vedle za branou nebylo k dostání. V tom jsem vyrůstal, to je moje dětství. Hnus. Nejkrásnější město široko daleko zničené touto ruskou pakáží. Smrad, svrab, policajt obávaný komunista a donašeč odměněný za to, že postřelil ruského vojáčka, který v zoufalství utekl z kasáren. Rudé vlajky se srpem a kladivem, učitelka komunistická svině a "poradkyně pro vzdělávání" řečnící z tribuny vedle ruských vojáků na první máje a to nejenom v mém městě, ale stihla objet ještě další dvě či dokonce tři. Všude kam se člověk podíval, jedna komunistická svině vedle druhé. Placená pionýrská vedoucí, co vykřikovala, proč ostatní děti třídy jejího syna nechodí do pionýra na rodičovských schůzkách. Učitel stbácký donašeč mlátící děti ve škole latí (když to prý neudělají rodiče). Zvráceně byl mnohými dětmi vlastně "milován" a dodnes jej někteří moji spolužáci považují za "dobrého učitele" a "člověka", stejně komunistickou svini řečnící s tribuny o přáteství s okupantem.  Ředitelka školy komunistická svině aktivně udávající na děti i rodiče. Kádrové posudky, lži, ponižování nekomunistických dětí, ponižování dětí věřících rodičů, ponižování dětí, kteří nechodily do pionýra.

To jsou zločiny, které nikdy komunisti nemohou ničím odčinit. Stejně jako nikdy nemohou odčinit vraždy páchané za pomoci moci za pomoci politiky navíc pro ně za pomocí politiky udělány beztrestnými. Zločin ničení skutečných morálních, kulturních elit nejen ve školství, ale v celé společnosti. To jsou zločiny, které zůstaly nepotrestány, ale nikdy se na to nesmí zapomenout.

 Ještě dodám, když konečně odjížděli, tak vyrabovali prakticky vše co v akachlíkovaných panelácích bylo a co se dalo rozmlátit to rozmlátili. Ošrobovali ti idioti i vodovodní baterie. Odváželi ušmudlané smradlavé sporáky, prostě úplně vše. 

Z kasáren se pak stalo město duchů, ještě v roce 1999 bylo možné prolézat nezrekonstruované baráky, kde po nich mohdy zbyly nástenky s rudými hvězdami.  Plakáky komsomolců, byly tam dokonce takové typické ruské "dřevěnice". Dnes už to tam není, zůstali jen ty odporné paneláky, kdy si kdokoliv může udělat obrázek, kolik té pakáže tu bylo, když v těch panelácích bydlela ta jejich "generalita". 

Dnes se ovšem do stejného "tábora" bohuže stehují mnohé dětičky této pakáže, která tam do roku 1990 vegetila.  Je to velmi smutné slyšet ruštinu tam, odkud tato pokáž byla v roce 1990 poprávu vyhnána. 

Ještě dnes mi z toho běhá mráz po zádech. Jednou také měli "zimní" cvičení, přesouvali tanky když napadl sníh. Dávali jsme se z okna našeho domu, klouzalo jim to po kočičích hlavách každou chvíli to vypadalo, že sjedou někam na chodník a pak poboří baráky. 

Takový byl ruský okupant, smradlavý, odporný hnus.