MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#56101 Re: Informace o pondělním incidentu se veřejnost dozvěděla až v pátek

2015-09-06 05:49


Nepřihlášený uživatel

#56102 Re:

2015-09-06 06:11

#56068: -  

Ruská pakáž se tu usadila "dočasně" na více jak 20 let! Vskutku je potřeba, aby autor petice za situace, kdy ruská pakáž rozpoutává válku na Ukrajině jasně řekl, jak protestoval proti ruské pakáží v Československu od 21.srpna 1968 až do minimálně do 18.11.1989. 

 

Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv...

2015-06-11 15:11

 

...ušmudlané smradlavé baráky, v oknech noviny, věčně nasraní ruští "oficíři" ve městě, průjezdy tanků přes město, nepřetržité lítání vojenských letadel nad městem. Obchody v "jejich" kasárnách narvané zbožím, ovocem, vším co hned vedle za branou nebylo k dostání. V tom jsem vyrůstal, to je moje dětství. Hnus. Nejkrásnější město široko daleko zničené touto ruskou pakáží. Smrad, svrab, policajt obávaný komunista a donašeč odměněný za to, že postřelil ruského vojáčka, který v zoufalství utekl z kasáren. Rudé vlajky se srpem a kladivem, učitelka komunistická svině a "poradkyně pro vzdělávání" řečnící z tribuny vedle ruských vojáků na první máje a to nejenom v mém městě, ale stihla objet ještě další dvě či dokonce tři. Všude kam se člověk podíval, jedna komunistická svině vedle druhé. Placená pionýrská vedoucí, co vykřikovala, proč ostatní děti třídy jejího syna nechodí do pionýra na rodičovských schůzkách. Učitel stbácký donašeč mlátící děti ve škole latí (když to prý neudělají rodiče). Zvráceně byl mnohými dětmi vlastně "milován" a dodnes jej někteří moji spolužáci považují za "dobrého učitele" a "člověka", stejně komunistickou svini řečnící s tribuny o přáteství s okupantem.  Ředitelka školy komunistická svině aktivně udávající na děti i rodiče. Kádrové posudky, lži, ponižování nekomunistických dětí, ponižování dětí věřících rodičů, ponižování dětí, kteří nechodily do pionýra.

To jsou zločiny, které nikdy komunisti nemohou ničím odčinit. Stejně jako nikdy nemohou odčinit vraždy páchané za pomoci moci za pomoci politiky navíc pro ně za pomocí politiky udělány beztrestnými. Zločin ničení skutečných morálních, kulturních elit nejen ve školství, ale v celé společnosti. To jsou zločiny, které zůstaly nepotrestány, ale nikdy se na to nesmí zapomenout.

 Ještě dodám, když konečně odjížděli, tak vyrabovali prakticky vše co v akachlíkovaných panelácích bylo a co se dalo rozmlátit to rozmlátili. Ošrobovali ti idioti i vodovodní baterie. Odváželi ušmudlané smradlavé sporáky, prostě úplně vše. 

Z kasáren se pak stalo město duchů, ještě v roce 1999 bylo možné prolézat nezrekonstruované baráky, kde po nich mohdy zbyly nástenky s rudými hvězdami.  Plakáky komsomolců, byly tam dokonce takové typické ruské "dřevěnice". Dnes už to tam není, zůstali jen ty odporné paneláky, kdy si kdokoliv může udělat obrázek, kolik té pakáže tu bylo, když v těch panelácích bydlela ta jejich "generalita". 

Dnes se ovšem do stejného "tábora" bohuže stehují mnohé dětičky této pakáže, která tam do roku 1990 vegetila.  Je to velmi smutné slyšet ruštinu tam, odkud tato pokáž byla v roce 1990 poprávu vyhnána. 

Ještě dnes mi z toho běhá mráz po zádech. Jednou také měli "zimní" cvičení, přesouvali tanky když napadl sníh. Dávali jsme se z okna našeho domu, klouzalo jim to po kočičích hlavách každou chvíli to vypadalo, že sjedou někam na chodník a pak poboří baráky. 

Takový byl ruský okupant, smradlavý, odporný hnus. 


Nepřihlášený uživatel

#56103 Re: Informace o pondělním incidentu se veřejnost dozvěděla až v pátek

2015-09-06 06:16

#56099: - Informace o pondělním incidentu se veřejnost dozvěděla až v pátek 

 To je jednoduché, soukromá ochranka tam nemá co dělat. Nejsou vyškoleni pro práci a je tedy velmi pravděpodobné, že nejsou schopni rozpoznat budoucí konflikt a uplatňují moc tam, kde na ní nemají absolutně žádné právo. To bych řekl, bude nejpravděpdoobnější vysvětlení události nejen proto, že k takový "agenturám" najímají opravdu lidi v podstatě na konci inteligenčního spektra společnosti, nikdo jiný to dělat nechce a pokud chce, je u policie. 

Tedy odpovědnost za celou věc nese soudruh Chovanec a měl by z ní vyvodit důsledky a rezignovat. 


Nepřihlášený uživatel

#56104 Miloš Zeman je zrůda, neboť je zrůdné zneužívat politickou moc, vede to k vraždám.....

2015-09-06 06:19

Jak se chodilo po dlažbě nasáklé krví? ptá se Zemana politický vězeň

 

„Jak se Vám chodilo po dlažbě a asfaltu nasáklém uvnitř hektolitry krve studentů zavražděných vašimi čínskými přáteli?“ ptá se Kubík v dopise nazvaném „Dotaz občana na prezidentské zastupování ČR a jejích občanů“. Naráží tím na událost z noci z 3. na 4. června 1989, kdy na stejném náměstí čínská armáda brutálně potlačila demonstraci, jejíž účastníci požadovali zavedení demokratických reforem, uplatňování zákona a potírání korupce.

Požádejme senátory, poslance a vládu, ať nás zastupují. 

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo v přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory občany zastoupily v této věci. 


Nepřihlášený uživatel

#56105 Miloš Zeman masivně vykrádal a vykrádá tuto zem....

2015-09-06 06:21

1998 - přebírá moc od KGBáka Klause (oposmluvně si to s ním rozdává) - státní dluh 194,7 mld. v roce 2002 předává soudruhovi špidlovi a zloději Grossovi a šílenému Paroubkovi - dluh 395,9 mld tedy cca  dvojnásobek za současnéhé nesnížení nezaměstnanosti. 

"Chytrák" Špidal 2002 s pakáží Grossem a Paroubkem 2002-2006 - 395,9 mld - 802,5 mld v roce 2006. opět zdvojnásobení státního dluhu, ale po vstupu do EU v roce 2004 došlo nejen k poklesu nezaměstnanosti, ale také masinímu růstu HDP a průměrné mzdy, což např. vygenerovalo přebytky na účtech zdravotních pojišťoven. 

Excelentí post-bolševický blb Topolánek - 2006 - 2010 klidně mu tam připočtu idiotta a komunistíckého zemanota Fischera - 802,5 mld - 1344,06 mld. tedy o zdvojnásobení se nedá mluvit ani ve snu a že je Fischer exceltní zemanot předvedl se Zákonem o obnovitelných zdrojích mírou naprosto vrchovatou.  

Nečasova vláda - 2010 -2014 - opět jim tam klidně připočtu komunistického zemanota vstupujícho do KSČ v srpnu 1989 - Rusnoka taktéž asi nomen omen - 1344 mld - 1663 mld. a že je Rusák či Rusnok marx-leninský pseudoekonom o tom není těch nejmenších pochyb. 

Podstata i současného zadlužování a tedy nesnižování strukturálních výdajů státu totiž spočívá v oposmluvním kupčení KGBáků Zemana a Klause. Právě oni masivně změnili struktur mandatorních výdajů. Pokud by se tedy jakákoliv další vláda chtěla vyhnout deficitním rozpočtům a zároven i sociálním otřesům, možné to nebylo, právě díky tomu co nastavila marx-leninsko komunstická oposmluvní pakáž Zeman - Klaus, včetně zavední krajů a jejich masivně rozkrádaých rozpočtů. Jak snadné je i zveřejnit rozpočet a jak snadné je nezveřejnit jeho plnění. 

Proč tak činili je dnes naprosto zřejmé, pokus vygenerovat oligarchickou společnost velmi podobnou té ruské, která by je udržovala u moci. Nakonec proto si do volebního zákona zakomponovali, že dvě vítězné strany při přepočtu hlasů získají křesla navíc na úkor menších vítězů voleb. 

To velkoryse přehlížím, že v nejvyšší ústavní pozici zasedl člověk, který za celý jeho prohulený, prochlastaný, prožraný a pro ... (termín si doplňte z nějaké Zemanovy oplzlosti sám) nikdy nevyprodukoval ani jedinou korunu daní. Nikdy se mu taková věc v jeho prolhaném životě nepodařila, vždy daně jen a jen spotřobávával a co více dokonce mu nestačily všechny vybrané daně, ještě každého z nás masivně zadlužil. 


Nepřihlášený uživatel

#56106 Miloš Zeman je nevzdělaný a nevzdělatelný. Je to idiot či dokonce zemanot?

2015-09-06 06:23

Dokládá to např. to, že si celý svůj život lže o jeho "fotografické paměti", prostatě, cévách, játrech, ledvinách atd. a co to dokládá snad nejvíce, že za celý svůj prohulený, prochlastaný, proflákaný a prolhaný život nepochopil (nevzdělal se) že výše uvedené vlastnosti jsou škodlive nejen pro něj samotného ale i pro jeho nejbližší okoli, tedy je potřeba se jich zbavit a ne je rozvíjet až k alkoholové demenci, která jej bezpochyby dávno postihla. 

Pro vzdělání v oboru dokonce potřebuje disponovat excelentí znalostí alespoň angličtiny, tedy pokud se nechce vzdělávat jen v marx-leninské pseudoekonomii" a i to je u komunisty Miloše Zemana obrovský problém, nemá tedy ani ten základní předpoklad k tomu se vzdělávat, nemá na to nástroje.

Tedy je snad Miloš Zeman opravdu idiot a tedy jen nástroj FSB jak ovládat a devastovat tuto zemi? Nasvědčuje tomu prakticky vše, co Miloš Zeman v pozici premiéra i v nejvyšší ústavní pozici napáchal.


Nepřihlášený uživatel

#56107 Re: Zemanův "názor" na kulturu je přece zřejmý - je to nekulturní bolševicko-nacistické hovado.....

2015-09-06 06:24

#55898: - Zemanův "názor" na kulturu je přece zřejmý - je to nekulturní bolševicko-nacistické hovado..... 

 

 Jak to vypadalo na Hradě, když se predávala tato petice. O nekulturnosti marx-leninského komunistického nácka a jeho bandy StBáků a KGBáků jsem psal již před drahnou dobou. 

Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti....

2014-12-17 12:29

 

#25443: - HNUS 

 ....bylo to velmi citelné. Při příchodu k bráně se lidé zastavili, asi se chvíli zkoumalo, jestli nás tam pustí či nikoliv. Nádvoří bylo temné, žádné okno nesvítilo. U brány byl jeden policista a jeden člověk z hradní stráže (tuším) dva policisté přišli s námi. 

Po kratičké době se mohlo vejít, průchod přes bránu zapůsobil až tajemně, neboť se vešlo ze světla do tmy, vše bylo zhasnuto. Velmi podivné, následně se prochází "tunelem" kde se lidé osmělili a párkrát vykřikli ruský šváb a tady není kreml ....., vejde se na další nádvoří a nic, všude tma. 

Na hlavním nádvoří vlevo vedle balkonu svítila tři okna, to bylo vše, nic víc, konec tma, nikde nic. Pusto, prázdno. Takto vypadal Hrad v době za Husáka, nic žádná výstava, žádná kultura, žádný koncert prostě nic, nula, mrtvo. Ve tři hodiny padla a byl konec. 

Když se pak skutečně pod balkonem předávala petice, pootevřeli se dveře, kdosi si papíry přezval a zase se zavřely. Vlastní chodba byla ponuře osvětlená a chyběla tam v dálce vskutku jen nástěnka s plakátem, že závěry XV komunistického sjezdu splníme. 

U sloupů u balkonů stály dva "jako" vánoční stromky, nevkusně ozdobené červenými mašlemi jak vytažené z copů ruských pionýrek. 

Děsivé, opravdu bez jakékoliv nadsázky, byl to skutečně děsivý zážitek jistě umocněný mrznoucím deštěm, zimou, ale především tím, jaká atmosféra dopadla na dav průchodem brány. Dýchla na něj ubohost a zločinnost Miloše Zemana. 

P.S. Ještě v době, kdy jsem psal příspěvek netušil jsem, že tím blbem, který vlastně ani nepromluvil při předávání petice byl zemanot a "lingvista" Augustin, který autora petice oslovil jak strarý StBák a v dopisu s hlavičkou kanceláře prezidenta republiky o deseti řádcích udělal hned několik pravopisných chyb. 


Nepřihlášený uživatel

#56108 Re: Re: Re:

2015-09-06 06:37

#56087: - Re: Re:  

 Mluvte za sebe komunisticko nacistický zemanote, komunisté a náckové mluví za druhé. Drtivá většina imigrantů převyšuje vaše schopnosti o řád, jsou to lidé v té nejvyšší části inteligenčního spektra. 

Co budete vy bolševicko nacistická pakáž, až celý východ přijde kompletně o inteligenci jako je tomu dnes v Rusku. Myslíte si, že za ruské bony nakoupíte všechno ze západu, jak si to myslí trpaslík Putin? Představa, že můžete svět vydírat "nedodáváním" plynu a ropy se minulý rok rozplynula jako mýdlová bublina. Představa, že Rusko má největší zásoby plynu o ropy jsou vlastně naprosto směšné, neboť i kdyby tomu tak stokrát bylo, ruská pakáž neumí surovinu bez západních technologií těžit a co je horší, při současné ceně dokonce na těžbu ropy doplácí z těžby plynu, aby si vůbec udrželi odběratele a byly schopni alespoň částečně financovat ten jejich bolševický cirkus, přestoře přišli o celou 1/4 rozpočtu tohoto cirkusu díky poklesu ruských bonů na polovinu hodnoty. 

Očima Saši Mitrofanova: Mozky ve startovních blocích

Pokud se svět skutečně rozdělí na oblast, kde inteligentní lidé budou a na oblast kterou budou inteligentní lidé nepřetržitě opouštět, vy nepochybně budete žít velmi bídně a velmi pravděpodobně bude trpět hladomorem. Jediné, čím budete moci vydírat budou jaderné zbraně ruské pakáže. 

Rusko má cca 150 mil. lidí a statisíce těch nejinteligentnějších ročně z Ruska utečou a už se nikdy do nového CCCP nevrátí. Co se asi s takovou zemí stane? 


Nepřihlášený uživatel

#56109 Re:

2015-09-06 06:44

#56066: -  

 Zase průhledná propaganda z ruské ambasády.


Nepřihlášený uživatel

#56110 Re: Re:

2015-09-06 06:52

#56080: - Re:  

 Zkoušíte to přesně podle vašeho scénáře ruský trolle? 


Nepřihlášený uživatel

#56111 Re: Re: Re: Re: Re: Pozor na vlastence typu polobuzeranta Pruzinskeho- Klause.

2015-09-06 06:52

#56084: - Re: Re: Re: Re: Pozor na vlastence typu polobuzeranta Pruzinskeho- Klause. 

 

 

56082, 56083, 56084 To bylo vskutku hezké přiznání rusáckého zemanofilního impotentního hulibrka k jeho pravé homosexuální orientaci.


Nepřihlášený uživatel

#56112 Je lepší být v Americe právoplatně odsouzen do kriminálu, než být v Rusku....

2015-09-06 07:34

Snowden přijal cenu a kritizoval Rusko za omezování svobody slova


Nepřihlášený uživatel

#56113 Re: Re:

2015-09-06 07:45

#56102: - Re:  

 Rusky nekulturni barbar, zustane vzdy jen nekulturnim barbarem.  Pujdu jeste dal do historie.

Vzpominam, jsk moji prarodice vzpominali na konec roku 1944 a jaro 1945.

Zili na male vesnici a meli zkusenost jak s nemeckymi dustojniky, tak s ruskymi oficiry.

Tri Nemci byli u nich nich na par dni ubytovani. Nedalo se tomu vyhnout, bydleli i v dalsich domech. 

Lide meli strach je odmitnout. Kdyz odesli, zustaly po nich vzorne ustlane postele a uklizeno. Babicka,

silne verici krestanka, jeste vzpominala, ze kdyz sel pohrebni pruvod, tak smeknutim vzdavali rakvi 

cest.

Potom ubytovali ruske osvoboditele. Po ruskych oficirech zustaly rozvalene pelechy, bordel jak v tanku

a jeste dedovi ukradli stribrne kapesni hodinky a pribrali jeste par veci  "na pamatku".

To je srovnani kulturnosti dvou narodu.  A zrovna tak dopadne dnesni srovnavani kulturnosti Rusaku a

Americanu.

Stop islámu

#56114

2015-09-06 07:47

ISLÁM JE ZLO, KTERÉ MUSÍME ZAKÁZAT!!!


Nepřihlášený uživatel

#56115 Re: Re: Re:

2015-09-06 07:57

#56113: - Re: Re:  

 A to můžete být rád že to rusácké "osvobození" přežili.


Nepřihlášený uživatel

#56116 Re:

2015-09-06 07:58

#56114: Stop islámu -  

 Jsem sice "havloid", ale islamske imigranty zde take nechci !

Proc nas nejvyssi velitel, ozrale hovado s modrou knizkou, navyda vojakum rozkaz k obsazeni a

ochrane hranic?  Nebo jeste nema pozehnani ruskeho trpaslika Putina ?


Nepřihlášený uživatel

#56117 Re: Re: Re:

2015-09-06 08:00

#56113: - Re: Re:  

 Kolega vyprávěl příběh otce, kterého Němci odsoudili do kriminálu, protože byl skaut a účastniil se "ilegálních činností". Neprve byl zavřený v ČR následně jej převezli do Německa, kde kriminál osvobodili Američani. Ti mu předali oblek, hodinky, peníze, pas, atd. atd. vše jak s ním stěhovali Němci a poslali ho domu. Tedy šel. Na prvním přechodu mezi americkou a ruskou zónů mu ruská pakáž ukradla hodinky. 

Kdybych tuto pakáž neměl celé detství za zadkem a neznal ten jejich odpornej smrad, drzost, ubohost, ty okna vylepený novinami, ty ubohé "záklaďáky" smradlavé umaštěné tak, že to vypadalo, že se myjí jednou za měsíc, tak bych o výše uvedeném pochyboval. 

Ruská pakáž je hnus a je možné, že nastal čas světa na ty chytré s demokracií a na ty ubožáky nechvající se okrádat v totalitách. 

Očima Saši Mitrofanova: Mozky ve startovních blocích


Nepřihlášený uživatel

#56118 Klaus je dle mého názoru dekonspirovaný KGBák....

2015-09-06 08:04

....je to poměrně "šikovný" ruský troll. Vytvářením představy, že demokracíe někdo "manipuluje" je přímo základní způsob ruské propagandy. Přitom občané každý den zažívají, že jsou to oni, kdo vlastní veřejný prostor, každý z nich může kdykoliv kandidovat do Sněmovny, Senátu či na prezidenta. Máme více jak 60 000 komunálních politiků, které denně potkáváme na ulicích našich měst a děnně na ně nadáváme nebo jim naopak děkujeme za to, jak město spravují. 

Nikoliv demokracie, ale totality jaká je dnes bez nejmenších pochybností v Rusku manipulují, znásilňiují veřejný prostor, který ale patří občanům ne politikům. Poliltik je zastupitel ne svévolitel. Klaus byl vždy svévolitel nikdy zastupitel. 

 

Klaus představil petici proti imigraci, varuje před falešnou solidaritou. Chovanec jej kritizuje


Nepřihlášený uživatel

#56119 Re: Klaus je dle mého názoru dekonspirovaný KGBák....

2015-09-06 08:10

#56118: - Klaus je dle mého názoru dekonspirovaný KGBák.... 

 "Pan Klaus není ani první, ani poslední politik, který se snaží populisticky k tomuto tématu přivázat, a bohužel asi budeme svědky i u jiných lidí než u něj, že budou v tomto trendu pokračovat," řekl Chovanec.

 

Chovanec je sice zemanot, ale jeho vyjádření je sdělením především pro KGBáky v ČR neboť jasně sděluje, že bezpečnostní služby tyto lidi monitorují a to včetně KGBáka Klause. 


Nepřihlášený uživatel

#56120 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozor na vlastence typu polobuzeranta Pruzinskeho- Klause.

2015-09-06 08:51


Nepřihlášený uživatel

#56121 Re: Re:

2015-09-06 08:57

#56102: - Re:  

 Vidím, že jste rovněž xenofob. Ačkoli na petenta se to tedy dvakrát nehodí. To je výborná příležitost nabídnout vám k podpisu valmi důležitou petici. Přeji vám mnoho radostné iniciativy při podepisování oné významné petice:

www.protiimigraci.cz

 


Nepřihlášený uživatel

#56122 Re:

2015-09-06 09:01

#56089: -  

 +1

 


Nepřihlášený uživatel

#56123 Re: Re: Jsem Havlista a imigranty v naší zemi nechci !!!!

2015-09-06 09:04

#56116: - Re:  

 Ano, také netuším, proč nás "Havlisty" Zemanovci automaticky  označují

za zastánce  islamských imigrantů ? 

Zemanovci mají své mozky opravdu propité, stejně jako jejich VELKÝ VZOR.

Jsem Havlista a imigranty v naší zemi nechci !!!!


Nepřihlášený uživatel

#56124 Re: Klaus je dle mého názoru dekonspirovaný KGBák....

2015-09-06 09:09

#56118: - Klaus je dle mého názoru dekonspirovaný KGBák.... 

 

 Vidíte všude samé trolly?...je načase si oddělat ze zahrady ty porcelánové trpaslíky :-)

rovněž je třeba podpořit tuto petici:

www.protiimigraci.cz

 


Nepřihlášený uživatel

#56125 Re: Re: Re: Jsem Havlista a imigranty v naší zemi nechci !!!!

2015-09-06 09:12

#56123: - Re: Re: Jsem Havlista a imigranty v naší zemi nechci !!!! 

 To je mi náhoda. Já také ne. Doporučuji vám k podpisu tuto velmi důležitou petici.

www.protiimigraci.cz