MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#56108 Re: Re: Re:

2015-09-06 06:37

#56087: - Re: Re:  

 Mluvte za sebe komunisticko nacistický zemanote, komunisté a náckové mluví za druhé. Drtivá většina imigrantů převyšuje vaše schopnosti o řád, jsou to lidé v té nejvyšší části inteligenčního spektra. 

Co budete vy bolševicko nacistická pakáž, až celý východ přijde kompletně o inteligenci jako je tomu dnes v Rusku. Myslíte si, že za ruské bony nakoupíte všechno ze západu, jak si to myslí trpaslík Putin? Představa, že můžete svět vydírat "nedodáváním" plynu a ropy se minulý rok rozplynula jako mýdlová bublina. Představa, že Rusko má největší zásoby plynu o ropy jsou vlastně naprosto směšné, neboť i kdyby tomu tak stokrát bylo, ruská pakáž neumí surovinu bez západních technologií těžit a co je horší, při současné ceně dokonce na těžbu ropy doplácí z těžby plynu, aby si vůbec udrželi odběratele a byly schopni alespoň částečně financovat ten jejich bolševický cirkus, přestoře přišli o celou 1/4 rozpočtu tohoto cirkusu díky poklesu ruských bonů na polovinu hodnoty. 

Očima Saši Mitrofanova: Mozky ve startovních blocích

Pokud se svět skutečně rozdělí na oblast, kde inteligentní lidé budou a na oblast kterou budou inteligentní lidé nepřetržitě opouštět, vy nepochybně budete žít velmi bídně a velmi pravděpodobně bude trpět hladomorem. Jediné, čím budete moci vydírat budou jaderné zbraně ruské pakáže. 

Rusko má cca 150 mil. lidí a statisíce těch nejinteligentnějších ročně z Ruska utečou a už se nikdy do nového CCCP nevrátí. Co se asi s takovou zemí stane? 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#56135 Re: Re: Re: Re:

2015-09-06 10:05:17

#56108: - Re: Re: Re:  

 Vy mluvte za sebe bolševicko nacistická muslimská havloidní menšino!!!!