MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#56294

2015-09-06 21:51

Evropa je obětí špinavé politiky USA a Evropských kolaborantských politiků, kteří pracují pod cizí vlajkou proti vlastním národům. Tito politici patří před soud a do vězení a je jen otázkou času, kdy národy pochopí, že je třeba vzít osud do svých vlastních rukou. Haidenau a další místa jsou pomyslnými vlaštovkami vzdoru, které je třeba podporovat. Lidé jako Merkelová a spol. patří do vězení. Spojené státy je potřeba odseknout od řízení Evropské politiky, což je zcela zásadní pro budoucnost Evropy jako takové a izolovat je ekonomicky i politicky. Tento postup bude značně obtížný a bude potřeba celoevropské jednoty. Evropa se už musí jednou osvobodit. Vždyť takové Německo je dodnes okupovanou zemí, kde se armáda USA roztahuje na jejich území.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#56295 Re: Něco je na mém příspěvku nejasné? Jste snad nevzdělatelný idiot?

2015-09-06 21:52:53

#56294: -  

 

 Tam kde stát tedy občané vyklidí veřejný prostor, nebo je jim ukraden např. diktaturou komunistů, nacistů či jiné totalitní pakáže - ve své podstatě se jen jedná o alteraci komunistů a nácků byť i to je v podstatě totéž, tam skutečně je prostor zaplněn zločinci libovolného druhu - mafiemi ekonomickými, oligarchy, KGBáky či teroristy vykrádajícími sklady zbraní a rozpoutávající války a vraždění. 

Evropa se velmi liší od Iráqu a Syrie a to tím, že stát tedy občan zde vyplňuje veřejný prostor dokonale, není možné jej najednou "zaplnit" 4 000 "bojovníky IS", zde funguje police, armáda, soudy, vlády. Uspět může tato banda jen tam, kde stát - tedy občané se nejsou schopni o veřejný prostor starat, nebo se si ho nechají ukrást nějakou podivnou bandou zločinců jako např. v Rusku. 

Jestli tedy existuje nějaký stát přímo ohrožený IS, tak je to z těch tzv. civilizovanějších Rusko, nebo tam skutečně díky masivní korupci velkou část veřejného prostoru obhospodařují zločinecké bandy, kterým IS může velmi vyhovovat. 

Ohroženy nejsou tedy demokracie se vzdělanou populací, která si cení demokracíe, ale státy kde demokracíe není či nefunguje, státy totalitní, korupční jako je např. nové CCCP, ale samozřejmě i další státy obdobné Indie a Čína a Pakistán, Afganistán...... Jedinou smysluplnou obranou je totiž dodržování demokracie a obsazení veřejného prostoru občany daných zemí, pak zločinnost nemá prostor