MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#56276

2015-09-06 21:26

Americký dluh

Tím se dostáváme k podstatnému, dosud veřejně nevyřčenému problému a tím je dluh USA. Že jsou USA zadluženy je známo, už méně je známo, v jaké výši. Nejde o dluh jako takový, ale o jeho výši, který si normáoní člověk neumí na kalkulčce ani spočítat. Činí totiž více jak 17 trilionů amerických dolarů a jak poznamenává I. Švihlíková, je to dluh, který je de facto nesplatitelný. Nicméně, USA při vědomí, že jakkoliv je tento dluh za normálních okolností nesplatitelný, může však být pro ně také velmi nebezpečný a to až do stavu ztráty americké identity. Amerika, jak známo, disponuje řadou geniálních mozků, které byly zapojeny do způsobu možného řešení dluhu. Geniální mozky nezůstaly své pověsti nic dlužny a vymyslely rovněž „geniální“ způsob, jak relativně „bezbolestně“ dluh postupně likvidovat.

Pěti velmi odlišným zemím se podařilo dosáhnout shody na tom, postavit určité alternativní struktury proti Mezinárodnímu měnovému fondu a proti Světové bance, kde Spojené státy stále mají právo veta a nechtějí se toho vzdát. Je to snaha o udržení hegemonie, i když tomu celosvětový poměr sil neodpovídá. Na druhé straně skupina zemí BRICS byla schopná dosáhnout velmi významného průlomu, dohodnout se na sestavení společných institucí, společného rezervního fondu, společné rozvojové banky. To jsou fakta skutečnosti, které však nikterak problematiku dluhu USA neřeší. Strategie řešení, bez nadsázky svérázné, vychytralé, vyděračské, se kterým přišly USA (resp. jejich významné mozky) by mělo do způsobu likvidace dluhu zapojit de facto celou světovou ekonomiku, především však ekonomiku evropskou. Možnost zlikvidovat dluhy USA bez možného radikálního pádu životní úrovně občanů USA je realizovatelná pouze na cizí účet, jakkoliv to zní cynicky. Aby se tomu předešlo, bylo nutné najít řešení, s jehož pomocí by Amerika mohla řešit své finanční problémy. Takové řešení bylo nalezeno a sice, že celý svět, každá strana v té či oné míře, by se účastnila na řešení finančních problémů Ameriky. Pro řešení dluhů potřebují USA nové trhy, objemem srovnatelné s trhem samotných USA.

Rozdělit Evropany a Rusy

Jediným takovým trhem dnes je evropský trh a je proto nutné najít způsob, jak kompletně otevřít evropský trh pro USA. Nakonec 500 miliard dolarů, což je obchodní obrat Evropy s Ruskem, by se měly stát obratem Evropy s Amerikou. Tehdy budou mít USA reálnou šanci vypořádat se s finančními závazky a zachovat dolar jako světovou rezervní měnu.Proto je zapotřebí přeorientovat ekonomiku Evropy k těsnější spolupráci se Spojenými státy! V podstatě jde o to, aby se dvě ekonomiky – americká a evropská - slily v jednu, vzájemně se doplňujíc. Nechť události na Ukrajině míří kamkoliv, v každém případě musí vést k rozdělení Rusů a Evropanů. Tak zní příkaz USA!

USA pokrytecky hrají i na city, resp. na mírové, tedy bezkonfliktní řešení. Podle (pokryteckého) názoru americké administrativy Spojené státy vždy pomáhaly Evropě, pomáhaly obrodit Evropu po II.SV a nyní se prý musí Evropa, na znamení díků Spojeným státům odvděčit podílem na obnovení americké ekonomiky! USA počítají s pochopením Evropanů se vzniklou situací, ale významně podotýkají (vyhrožují), že v každém případě ustoupit není kam a tím se všichni stáváme rukojmími okamžiku! Spojené státy však jaksi pozapomněly, že za ta léta to Evropa Spojeným státům mnohonásobně vrátila, nicméně by to nebyly USA, aby si nehrály na hegemona a světového četníka s neoprávněným uplatňováním síly, vlivu a zastrašování. To podmíněné vyžadování spoluúčasti není samoúčelné, neboť v opačném případě by to znamenalo jisté velmi nepříjemné dopady na evropskou, potažmo národní ekonomiky a životní úroveń jejich obyvatel. To ovšem není zdaleka všechno.

Pokud se vytvoří na Ukrajině řízený chaos a budou ukončeny dodávky ropy a plynu z Ruska, pak Evropa vůči Rusku zahoří rozhořčením a zlobou. Podle prognóz USA pak zbude jen obvinit Rusko v neústupnosti a agresivnosti a Evropa bude podle míněná amerických jestřábů, nucena přerušit s Ruskem veškeré ekonomické vztahy a přeorientovat se na dodávky energo nosičů (plyn a ropa) z USA a tím by se potom USA s břidlicovým plynem ocitly v roli zachránců (správně uchvatitelů a uzurpátorů) Evropy! Kdyby se Evropa zřekla ruských dodávek, zachovala by si tvář ochránkyně evropských hodnot práv člověka a zároveň by pomohla Spojeným státům řešit problém finančního zadlužení.

Ano, zřeknutí se dodávek z Ruska by v Evropě vytvořily hromadu nemalých ekonomických a sociálních problémů. USA však kladou otázku, proč by neměla Evropa platit jakési úroky za své roky prosperity díky tomu, že se nachází pod ochranou amerického jaderného deštníku? Američané, jakkoliv si problémy s dluhem nedozírných hodnot přivodili sami svou nadutostí, namyšleností, velikášstvím, neekonomičností, pozicí hegemona a globálního ředitele zeměkoule, způsobem sobě vlastním vyvíjí vyděračský tlak na Evropu s tím, aby se Evropané také podíleli na záchraně prosperity svobodného (amerického) světa.


Nepřihlášený uživatel

#56277 Re: Re: Re:

2015-09-06 21:27

#56274: - Re: Re:  

 Já jsem retard, protože vy nejste schopen napsat a obhájit jedinou svojí myšlenku? 

Co jste napsal vy vulgární ubožáku? 

Tedy namátkou mé příspěvky do diskuse:

O demokracii, totalitách a IS

 Tam kde stát tedy občané vyklidí veřejný prostor, nebo je jim ukradenou např. diktaturou komunistů, nacistů či jiné totalitní pakáže - ve své podstatě se jen jedná o alteraci komunistů a nácků byť i to je v podstatě totéž, tam skutečně je prosto zaplněn zločinci libovolného druhu - mafiemi ekonomickými, oligarchy, KGBáky či teroristy vykrádajícími sklady zbraní a rozpoutávající války a vraždění. 

Evropa se velmi liší od Iráqu a Syrie a to tím, že stát tedy občan zde vyplňuje veřejný prostor dokonale, není možné jej najednou "zaplnit" 4 000 "bojovníky IS", zde funguje police, armáda, soudy, vlády. Uspět může tato banda jen tam, kde stát - tedy občané se nejsou schopni o veřejný prostor starat, nebo se si ho nechají ukrást nějakou podivnou bandou zločinců jako např. v Rusku. 

Jestli tedy existuje nějaký stát přímo ohrožený IS, tak je to z těch tzv. civilizovanějších Rusko, nebo tam skutečně díky masivní korupci velkou část veřejného prostoru obhospodařují zločinecké bandy, kterým IS může velmi vyhovovat. 

Ohroženy nejsou tedy demokracie se vzdělanou populací, která si cení demokracíe, ale státy kde demokracíe není či nefunguje, státy totalitní, korupční jako je např. nové CCCP, ale samozřejmě i další státy obdobné Indie a Čína a Pakistán, Afganistán...... Jedinou smysluplnou obranou je totiž dodržování demokracie a obsazení veřejného prostoru občany daných zemí, pak zločinnost nemá prostor

 

Proč je Miloš Zeman zloděj, komunista a nácek.

Miloš Zeman masivně vykrádal a vykrádá tuto zem....

2015-09-05 21:32

 

1998 - přebírá moc od KGBáka Klause (oposmluvně si to s ním rozdává) - státní dluh 194,7 mld. v roce 2002 předává soudruhovi špidlovi a zloději Grossovi a šílenému Paroubkovi - dluh 395,9 mld tedy cca  dvojnásobek za současnéhé nesnížení nezaměstnanosti. 

"Chytrák" Špidal 2002 s pakáží Grossem a Paroubkem 2002-2006 - 395,9 mld - 802,5 mld v roce 2006. opět zdvojnásobení státního dluhu, ale po vstupu do EU v roce 2004 došlo nejen k poklesu nezaměstnanosti, ale také masinímu růstu HDP a průměrné mzdy, což např. vygenerovalo přebytky na účtech zdravotních pojišťoven. 

Excelentí post-bolševický blb Topolánek - 2006 - 2010 klidně mu tam připočtu idiotta a komunistíckého zemanota Fischera - 802,5 mld - 1344,06 mld. tedy o zdvojnásobení se nedá mluvit ani ve snu a že je Fischer exceltní zemanot předvedl se Zákonem o obnovitelných zdrojích mírou naprosto vrchovatou.  

Nečasova vláda - 2010 -2014 - opět jim tam klidně připočtu komunistického zemanota vstupujícho do KSČ v srpnu 1989 - Rusnoka taktéž asi nomen omen - 1344 mld - 1663 mld. a že je Rusák či Rusnok marx-leninský pseudoekonom o tom není těch nejmenších pochyb. 

Podstata i současného zadlužování a tedy nesnižování strukturálních výdajů státu totiž spočívá v oposmluvním kupčení KGBáků Zemana a Klause. Právě oni masivně změnili struktur mandatorních výdajů. Pokud by se tedy jakákoliv další vláda chtěla vyhnout deficitním rozpočtům a zároven i sociálním otřesům, možné to nebylo, právě díky tomu co nastavila marx-leninsko komunstická oposmluvní pakáž Zeman - Klaus, včetně zavední krajů a jejich masivně rozkrádaých rozpočtů. Jak snadné je i zveřejnit rozpočet a jak snadné je nezveřejnit jeho plnění. 

Proč tak činili je dnes naprosto zřejmé, pokus vygenerovat oligarchickou společnost velmi podobnou té ruské, která by je udržovala u moci. Nakonec proto si do volebního zákona zakomponovali, že dvě vítězné strany při přepočtu hlasů získají křesla navíc na úkor menších vítězů voleb. 

To velkoryse přehlížím, že v nejvyšší ústavní pozici zasedl člověk, který za celý jeho prohulený, prochlastaný, prožraný a pro ... (termín si doplňte z nějaké Zemanovy oplzlosti sám) nikdy nevyprodukoval ani jedinou korunu daní. Nikdy se mu taková věc v jeho prolhaném životě nepodařila, vždy daně jen a jen spotřobávával a co více dokonce mu nestačily všechny vybrané daně, ještě každého z nás masivně zadlužil. 

 

Proč komunista a KGBák Janukovič uzavřel koalici s neonacisticou stranou Svoboda a paktoval se s Putinem proti občanům Ukrajiny. 

 Janukovič s neocistickou stranou Svoboda uzavřel koalici. Ve volbách jim občané dali ale mandát k zastupování na omezenou dobu primárně v tom, aby zemi vedli do EU, tedy uzavřeli Asociační dohodu s EU. 

Janukovič během svého mandátu změnil ústavu tak, že získal více moci neomezenou možnost ovládat soukromou armátu bývalý OMON a titušky. 

Místo uzavření Asociační dohody s EU tedy smlouvu, kterou občané Ukrajiny znali, byla veřejná a veřejně se projednávala a celá jednání byla pečlivě dokumentována, uzavřela koalice post komunisty či KGbáka Janukoviče s neonacistickou Svobodou podivnou smlouvu s Ruskem, kterou ale občané ani před podposem nejen neměli možnost číst, ale dokonce ani nevěděli, že se dojednává. 

Reakce na stav, kdy má politik obrovskou moc a využívá ozbrojené složky proti občanům a neplní dohody z volebe, je logicky už jen občanská neposlušnost. Totéž platí o komunistickém náckovi Miloši Zemanovi zde, který používá absolutní moc podobě absolutní beztrestnosti a tuto moc masivně zenužívá. 

Komunista, zloděj, KGBák Janukovič a neocistická Svoboda jsou odpovědni za současný stav na Ukrajině, nikoliv občané z náměstí. 

Nikdo nenutil Janukovič a neonacistickou stranu Svoboda slibovat, že uzavřou asociační dohodu s EU. Prostě by pak ve volbách propadli jako se stalo o těch volbách posledních. Proč takovou věc Janukovič a neonacisté ze Svobody dělali? Vysvětlete to, rád si to přečtu. 

 

Proč se studenti baví na účet KGBáka Klause.

Studenti se baví na účet zemanota Klause obdobně jako se pobavili na účet ....

2015-09-06 16:54

 

....zemanota Zavadila. To je vlastně dobrá zpráva o hovoří o dobrém vnímání toho, co je a co není dobře. 

Podobně je stejně dobrou zprávou i to, že společnost odmítla to již opakovaně Zemanovu bandu - Zemanovce a to i těmi, kteří přitom hodili svůj hlas Zemanovi a to nejen proto, že si dodatečně uvědomili, že tato banda smrdí po Zemanovi. 

Klausova výzva proti imigraci se stala terčem internetových útoků

 

Tohle 

Očima Saši Mitrofanova: Mozky ve startovních blocích

je ve věci daleko podstatnější. Pokud z Ruska již dnes odcházejí statisíce lidí ročně, je naprosto evidentní, že odcházejí ti, co dokáží v novém místě uspět a přes jazykovou bariéru a v případě Ruska dokonce i na první pohled zdánlivě banální změnu písma z azbuky na latinku, což ve své podstatě žádnou banalitou není. Tedy jedná o ty nejlepší. Rusko přichází o ty nejlepší lidi, které kdy měli a je to velmi dobře. Nelze podporvat níčení země KGBáky v Kremlu tím, že tito lidé budou v Rusku např. vyvíjet zbraně nebo v "elitních školách KGBáků" vzdělávat nové zločince. 

Miloš Zeman je nevzdělaný a nevzdělatelný. Je to idiot či dokonce zemanot?

2015-09-06 16:56

 

Dokládá to např. to, že si celý svůj život lže o jeho "fotografické paměti", prostatě, cévách, játrech, ledvinách atd. a co to dokládá snad nejvíce, že za celý svůj prohulený, prochlastaný, proflákaný a prolhaný život nepochopil (nevzdělal se) že výše uvedené vlastnosti jsou škodlive nejen pro něj samotného ale i pro jeho nejbližší okoli, tedy je potřeba se jich zbavit a ne je rozvíjet až k alkoholové demenci, která jej bezpochyby dávno postihla. 

Pro vzdělání v oboru dokonce potřebuje disponovat excelentí znalostí alespoň angličtiny, tedy pokud se nechce vzdělávat jen v marx-leninské pseudoekonomii" a i to je u komunisty Miloše Zemana obrovský problém, nemá tedy ani ten základní předpoklad k tomu se vzdělávat, nemá na to nástroje.

Tedy je snad Miloš Zeman opravdu idiot a tedy jen nástroj FSB jak ovládat a devastovat tuto zemi? Nasvědčuje tomu prakticky vše, co Miloš Zeman v pozici premiéra i v nejvyšší ústavní pozici napáchal. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#56278 Re:

2015-09-06 21:27

#56268: -  

 +1


Nepřihlášený uživatel

#56279

2015-09-06 21:29

 "Víte, ve které zemi nemůže nastat státní převrat ? Jedině v USA, protože tam není americká ambasáda..."


Nepřihlášený uživatel

#56280

2015-09-06 21:30

Za těmi červenými kartami čuchám NED* a George Sorose.
*"Nevládní" organizace NED (která u nás dlouhodobě spolupracuje s Člověkem v tísni) s celkovým rozpočtem 100 milionů dolarů na rok je financována především americkým Kongresem a vládou USA, což kredibilitě této instituce příliš nesvědčí. NED zahájila činnost v roce 1983, kdy v Bílém domě úřadoval prezident Ronald Reagan, aby "prosazovala demokracii"ZDE. Přeloženo z řeči americké vlády a Pentagonu -- šlo a zároveň jde o klíčovou instituci participující na destabilizaci, převratech a svrhávání cizích vlád, jejichž představitelé mají tu smůlu, že jsou na kordy s Washingtonem.


Nepřihlášený uživatel

#56281

2015-09-06 21:32

Pussy Riot, samozřejmě pouze od 18.

tags: sex with pregnant woman, explicit sex, doggystyle sex, unsimulated sex, female frontal nudity, orgy
Categories: blowjob, Explicit, handjob, penetration, Pussy shot :D


http://moviessexscenes.com/pussy-riot-public-sex.html


Nepřihlášený uživatel

#56282 Re: Svihíková je skutečně švihlá....

2015-09-06 21:36

#56276: -  

 USA mají dluh je něco málo přes 100 % HDP, tedy např. méně, než má Italie. Co je ale podstatné, že onen dluh je menší, než jakou mají Američané hotovost na běžných účtech v bankách.  Další důležiou věcí je, že drtivá většina tohoto dluhu je v držení opět občanů ameriky, amerických investičních fondů. 1/3 tvoří dluh zahraniční a z něj drží část čína cca 24 % nikoliv ovšem z celkového dluhu, jak s oblibou říkájí komunisté i v našem parlamentu, ale jen ze zahraniční části, tedy 24 % z 1/3 celkového dluhu. Navíc USA drží nominálně stejný objem dluhu Číny. Jedná se o dluh sociální, kdy si oba státy následně navzájem neútočí na měny. 

Švihlíková je bohužel neskutečně hloupý rusý troll, snažící se vyvolat dojem u hloupých čtenářů, že komunistická pakáž je vzdělaná. Je snadné u kteréhokoliv textu Švihlíkovou přichytit u lži, obdobně jako je to snadné u Miloše Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#56283 Re:

2015-09-06 21:36

#56225: -  

 Karle už si za zenitem. Nech rozdávání mouder a věnuj se růženci a tréningu skoku do rakve.


Nepřihlášený uživatel

#56284 Re:

2015-09-06 21:38

#56279: -  

 Důvodem je spíše to, že si občané váží demokracie a politici plní to co si s voliči dohodli. To je podstata proč občané nemusí aplikovat svobodu občanské neposlušnosti. 


Nepřihlášený uživatel

#56285 Re: Re:

2015-09-06 21:39

#56283: - Re:  

 Za zenitem je každý komunista, který se vyvinul v nácka, typicky Miloš Zeman a trpaslík Putin. 


Nepřihlášený uživatel

#56286 Re: Re:

2015-09-06 21:40

#56284: - Re:  

 

Amerika před kolapsem: Černoši prohlašují „Jsme připraveni na válku!" Lhaní do kapsy pomocí falšování statistik nepomůže. Preppeři už mají zabaleno. Ostatní se porvou o život


Nepřihlášený uživatel

#56287 Re: Re: Re:

2015-09-06 21:42

#56286: - Re: Re:  

 Tak to už je amerika před kolapsem od jejího založení :-). 

Demokracie je úžasná v tom, že je schopna reflektovat změny ve společnosti, ať už jsou způsobeny technologickým vývojem, zanedbáním školství, nedostatečnou péčí o menšiny atd. Důvod je prostý, v demokracii vlastní veřejný prostor občané a ne nějaká komunsitická či nacistická banda, prostože se občanům opět KGBáci Zeman a Klaus snaží namluvit, že to je to nejlepší na světě. 


Nepřihlášený uživatel

#56288

2015-09-06 21:42

Zprávou dne je asi "Klausova petice" - v podstatě repete červnové petice IvČRN, jenže nepřichází od "aktivistů zdola", ale od vrcholného politika v penzi. Je to pro "antiislámisty" morální satisfakce.

 

 

Samozřejmě jsem podepsal a přeji si, aby získala aspoň 2 000 000 podpisů, když ta červnová jich získala "jen" 200 000.

Zatím (pár hodin po spuštění) je prý pod elektronickou verzí těch podpisů 37 000. "Jako předvolební průzkum více než dobré... uvidíme, co z toho vyvodí vládnoucí strany" - komentoval tu petici jeden kolega. No, uvidíme ... už vidíme. Bohouš Sobotků, hoch smutného osudu, už se vyjádřil.

"Klausova petice není potřeba", nechal se slyšet premiér, který to na prahu středního věku dospěl k popularitě vpravdě husákovské. " „My nepotřebujeme petice, ale jasné kroky a jasné činy na úrovni celé Evropské unie. Tuhle krizi nemůže vyřešit Česká republika, tuhle krizi musíme vyřešit společně,“ řekl podle médií 

Stydím se za něj. Myslí těmi "jasnými kroky" bezpodmínečnou kapitulaci?

Nebo si za ta léta ve vrcholné politice opravdu nevšiml, že jiných "jasných kroků" již EU jako celek není schopna? 

Nevšiml si, neinformovaly jej jeho bezpečnostní složky, že současné politické špičky Francie, Německa, Belgie, Švédska, Itálie atd., mají tak svázané ruce z rizik terorismu, pouličních bouří a dokonce povstání DOMÁCÍCH islámských komunit, a ještě víc ze výbuchů vzpoury domorodých občanů proti elitám, které z neschopnosti či zlé vůle prodaly své vlastní země, že "jako celek" EU neudělá NIC?

Nevšiml si, že "zaalláhovaná" stará EU, kde už jde jenom o pokojný přechod k islámským režimům, má proti nezaalláhované "nové EU", kde značná část občanů pořád doufá v uchování své bezpečnosti a svých svobod, tak diametrálně odlišné zájmy, že "jako celek" EU neudělá NIC?

Nevšiml si, že přerozdělovací kvóty, aka snaha "staré EU" podělit se s tou novou o všechna bezpečnostní rizika, společenský rozklad, okrajování tradic a občanských svobod a nakonec sešup směrem k islamizaci, nejsou než novodobou Mnichovskou zradou, v níž roli Anglie sehrává Německo a jež může přinést víc zmaru, slz a krve, než ta původní Mnichovská zrada?

EU v té podobě, na jakou sis během služebek do Bruselu zvykl, je mrtvá, Bohušu. Vsadil jsi na zdechajícího koně. Bylo to Tvoje svobodné rozhodnutí, nikdo Tě nenutil.

Četl jsi někdy něco o dějinách? Nebo aspoň noviny? 

Cítíš se (soukromě) jako chlap, politik a státník, premiér hrdé nezávislé země, nebo jako usmrkaný školáček, rozechvělý, zda se poslední domácí úkol zalíbil soušce učitelce?

Na svůj job nestačíš. Odstup.

Abych jen nehanil. 

Tohle je klasická situace "zachránit, co se dá". Tedy zavřít hranice - o kvótách či přerozdělování vůbec nemluvit - jednoznačně a bez vytáček podpořit Orbána a další "novounijní" státníky - obrátit se k Lidu a mobilizovat domácí zdroje. A taky:Si va pacem, para bellum.

Vtipné je, že přesně v tomto duchu hovoří i nejnovější usnesení ČSSD. Chtějí (mimo jiné) "efektivní kontrolu vnějších hranic Schengenu, rychlý vznik zařízení pro identifikaci a registraci uprchlíků na vnější hranici prostoru, pomoc na místě" - a pár dalších věcí. Až na explicitní vyjádření na téma islámu, který je, objektivně vzato, jediným problémem celé uprchlické krize, se vlastně usnesli přesně v duchu červnové peticie IvČRN.

Té petice, které se v červnu vysmáli.
Je září, smích je přešel.
Příliš pozdě, příliš málo.

Bohušu, odstup. 

Psáno pro blog idnes.cz


Nepřihlášený uživatel

#56289

2015-09-06 21:44

Disident a bojovník za lidská práva, uvedla Zemana ruská TV

 

 


Nepřihlášený uživatel

#56290

2015-09-06 21:45

evropské státy hovoří o tom, že nejdůležitější je boj s islámským terorismem a že je nutné najít jakési strategické partnerství Ruska, Číny, Evropské unie a Spojených států v boji s touto reálnou hrozbou.


Nepřihlášený uživatel

#56291 Re:

2015-09-06 21:46

#56289: -  

 Když se říká tisková agentura sovětskovo sajůza TASS tak to musí být řádná bolševická pravda. 


Nepřihlášený uživatel

#56292 Re:

2015-09-06 21:47

#56290: -  

 Není potřeba nic hledat, existuje OSN a Rada bezpečnosti.  

Co si to tedy zase vy komunistická pakáži vymýšlíte za hovadiny? 


Nepřihlášený uživatel

#56293 Re:

2015-09-06 21:50

#56288: -  

 To je logické, že jste zemanote podepsal, když jse zemanot a příznivce totalit. 

 Tam kde stát tedy občané vyklidí veřejný prostor, nebo je jim ukraden např. diktaturou komunistů, nacistů či jiné totalitní pakáže - ve své podstatě se jen jedná o alteraci komunistů a nácků byť i to je v podstatě totéž, tam skutečně je prostor zaplněn zločinci libovolného druhu - mafiemi ekonomickými, oligarchy, KGBáky či teroristy vykrádajícími sklady zbraní a rozpoutávající války a vraždění. 

Evropa se velmi liší od Iráqu a Syrie a to tím, že stát tedy občan zde vyplňuje veřejný prostor dokonale, není možné jej najednou "zaplnit" 4 000 "bojovníky IS", zde funguje police, armáda, soudy, vlády. Uspět může tato banda jen tam, kde stát - tedy občané se nejsou schopni o veřejný prostor starat, nebo se si ho nechají ukrást nějakou podivnou bandou zločinců jako např. v Rusku. 

Jestli tedy existuje nějaký stát přímo ohrožený IS, tak je to z těch tzv. civilizovanějších Rusko, nebo tam skutečně díky masivní korupci velkou část veřejného prostoru obhospodařují zločinecké bandy, kterým IS může velmi vyhovovat. 

Ohroženy nejsou tedy demokracie se vzdělanou populací, která si cení demokracíe, ale státy kde demokracíe není či nefunguje, státy totalitní, korupční jako je např. nové CCCP, ale samozřejmě i další státy obdobné Indie a Čína a Pakistán, Afganistán...... Jedinou smysluplnou obranou je totiž dodržování demokracie a obsazení veřejného prostoru občany daných zemí, pak zločinnost nemá prostor

 


Nepřihlášený uživatel

#56294

2015-09-06 21:51

Evropa je obětí špinavé politiky USA a Evropských kolaborantských politiků, kteří pracují pod cizí vlajkou proti vlastním národům. Tito politici patří před soud a do vězení a je jen otázkou času, kdy národy pochopí, že je třeba vzít osud do svých vlastních rukou. Haidenau a další místa jsou pomyslnými vlaštovkami vzdoru, které je třeba podporovat. Lidé jako Merkelová a spol. patří do vězení. Spojené státy je potřeba odseknout od řízení Evropské politiky, což je zcela zásadní pro budoucnost Evropy jako takové a izolovat je ekonomicky i politicky. Tento postup bude značně obtížný a bude potřeba celoevropské jednoty. Evropa se už musí jednou osvobodit. Vždyť takové Německo je dodnes okupovanou zemí, kde se armáda USA roztahuje na jejich území.


Nepřihlášený uživatel

#56295 Re: Něco je na mém příspěvku nejasné? Jste snad nevzdělatelný idiot?

2015-09-06 21:52

#56294: -  

 

 Tam kde stát tedy občané vyklidí veřejný prostor, nebo je jim ukraden např. diktaturou komunistů, nacistů či jiné totalitní pakáže - ve své podstatě se jen jedná o alteraci komunistů a nácků byť i to je v podstatě totéž, tam skutečně je prostor zaplněn zločinci libovolného druhu - mafiemi ekonomickými, oligarchy, KGBáky či teroristy vykrádajícími sklady zbraní a rozpoutávající války a vraždění. 

Evropa se velmi liší od Iráqu a Syrie a to tím, že stát tedy občan zde vyplňuje veřejný prostor dokonale, není možné jej najednou "zaplnit" 4 000 "bojovníky IS", zde funguje police, armáda, soudy, vlády. Uspět může tato banda jen tam, kde stát - tedy občané se nejsou schopni o veřejný prostor starat, nebo se si ho nechají ukrást nějakou podivnou bandou zločinců jako např. v Rusku. 

Jestli tedy existuje nějaký stát přímo ohrožený IS, tak je to z těch tzv. civilizovanějších Rusko, nebo tam skutečně díky masivní korupci velkou část veřejného prostoru obhospodařují zločinecké bandy, kterým IS může velmi vyhovovat. 

Ohroženy nejsou tedy demokracie se vzdělanou populací, která si cení demokracíe, ale státy kde demokracíe není či nefunguje, státy totalitní, korupční jako je např. nové CCCP, ale samozřejmě i další státy obdobné Indie a Čína a Pakistán, Afganistán...... Jedinou smysluplnou obranou je totiž dodržování demokracie a obsazení veřejného prostoru občany daných zemí, pak zločinnost nemá prostor


Nepřihlášený uživatel

#56296 Re: Re:

2015-09-06 21:52

#56293: - Re:  

 Američtí opičáci nesahají nám slovanům po kotníky.


Nepřihlášený uživatel

#56297 Re: Re:

2015-09-06 21:54

#56292: - Re:  

 Západoevropské státy jsou podle havloida komunistické státy. Co je potom havloidov?


Nepřihlášený uživatel

#56298 Re: Re: Re:

2015-09-06 21:54

#56296: - Re: Re:  

 A jak si představujete "slovana" soudruhu zemanote? Jako soudruha Miloše Zemana? To je opravdu velký fešák. 

Toto je podstatné, pečlivě čtěte. 

 Tam kde stát tedy občané vyklidí veřejný prostor, nebo je jim ukraden např. diktaturou komunistů, nacistů či jiné totalitní pakáže - ve své podstatě se jen jedná o alteraci komunistů a nácků byť i to je v podstatě totéž, tam skutečně je prostor zaplněn zločinci libovolného druhu - mafiemi ekonomickými, oligarchy, KGBáky či teroristy vykrádajícími sklady zbraní a rozpoutávající války a vraždění. 

Evropa se velmi liší od Iráqu a Syrie a to tím, že stát tedy občan zde vyplňuje veřejný prostor dokonale, není možné jej najednou "zaplnit" 4 000 "bojovníky IS", zde funguje police, armáda, soudy, vlády. Uspět může tato banda jen tam, kde stát - tedy občané se nejsou schopni o veřejný prostor starat, nebo se si ho nechají ukrást nějakou podivnou bandou zločinců jako např. v Rusku. 

Jestli tedy existuje nějaký stát přímo ohrožený IS, tak je to z těch tzv. civilizovanějších Rusko, nebo tam skutečně díky masivní korupci velkou část veřejného prostoru obhospodařují zločinecké bandy, kterým IS může velmi vyhovovat. 

Ohroženy nejsou tedy demokracie se vzdělanou populací, která si cení demokracíe, ale státy kde demokracíe není či nefunguje, státy totalitní, korupční jako je např. nové CCCP, ale samozřejmě i další státy obdobné Indie a Čína a Pakistán, Afganistán...... Jedinou smysluplnou obranou je totiž dodržování demokracie a obsazení veřejného prostoru občany daných zemí, pak zločinnost nemá prostor


Nepřihlášený uživatel

#56299 Re: Re: Re:

2015-09-06 21:55

#56297: - Re: Re:  

 Vy jste snad nezvdělatelný idiot co nerozumí psanému textu?

 Tam kde stát tedy občané vyklidí veřejný prostor, nebo je jim ukraden např. diktaturou komunistů, nacistů či jiné totalitní pakáže - ve své podstatě se jen jedná o alteraci komunistů a nácků byť i to je v podstatě totéž, tam skutečně je prostor zaplněn zločinci libovolného druhu - mafiemi ekonomickými, oligarchy, KGBáky či teroristy vykrádajícími sklady zbraní a rozpoutávající války a vraždění. 

Evropa se velmi liší od Iráqu a Syrie a to tím, že stát tedy občan zde vyplňuje veřejný prostor dokonale, není možné jej najednou "zaplnit" 4 000 "bojovníky IS", zde funguje police, armáda, soudy, vlády. Uspět může tato banda jen tam, kde stát - tedy občané se nejsou schopni o veřejný prostor starat, nebo se si ho nechají ukrást nějakou podivnou bandou zločinců jako např. v Rusku. 

Jestli tedy existuje nějaký stát přímo ohrožený IS, tak je to z těch tzv. civilizovanějších Rusko, nebo tam skutečně díky masivní korupci velkou část veřejného prostoru obhospodařují zločinecké bandy, kterým IS může velmi vyhovovat. 

Ohroženy nejsou tedy demokracie se vzdělanou populací, která si cení demokracíe, ale státy kde demokracíe není či nefunguje, státy totalitní, korupční jako je např. nové CCCP, ale samozřejmě i další státy obdobné Indie a Čína a Pakistán, Afganistán...... Jedinou smysluplnou obranou je totiž dodržování demokracie a obsazení veřejného prostoru občany daných zemí, pak zločinnost nemá prostor


Nepřihlášený uživatel

#56300

2015-09-06 21:58

Probudím se po půlnoci a vidím pohybující se stíny. Všude odpadky i lidské exkrementy. I tak mluví Maďaři o uprchlících