MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#60766 Re: Skoro jako by to pan Peroutka psal o Putinovi a částečně Zemanovi - smutné...

2015-10-08 13:34

#60756: - Skoro jako by to pan Peroutka psal o Putinovi a částečně Zemanovi - smutné... 

 

Myslím, že je důležité napsat, že zločin byla celá privatizace. Přirovnal bych to k obr štychu zlodějského kapitalismu.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#60768 Re: Re: Skoro jako by to pan Peroutka psal o Putinovi a částečně Zemanovi - smutné...

2015-10-08 13:47:23

#60766: - Re: Skoro jako by to pan Peroutka psal o Putinovi a částečně Zemanovi - smutné... 

Společné vlastníctví nefunguje, to je věc naprosto jasná, platí to v podstatě o čemkoliv. Tedy z tohoto pohled je privatizace a systém s respektem k soukromému vlastnictví kde občané jsou zároveň vlastníky i správci veřejného prostoru a to samozřejmě včetně vlastníků i velkých finančních objemů systémem správným.  Mimo jiné proto, že se může rozvíjet, ne všechny děti šikovných rodičů jsou stejně šikovné jako jejich rodiče a obráceně. Tedy systém je v pohybu a to vlastně na něm to nejlepší. Vyvíjí se tak, jak se vyvíjí vědomí (i kolektivní :-)) obyvatel města, státu či dokonce Země. Statický bolševismus bez jakéhokoliv vývoje vede logicky k sebedestrukci, obdobně jako to platí o jakémkoliv systému, který se předstane vyvíje. Navíc bolševismu se k moci dere zločinem a to je věc opravdu velmi vážná. Jak nakonec předevedl  a předvádí Miloš Zeman. 

KGBák Klaus skutečně založil post bolševickou bandu a z bývalých komunistů, kterých bylo jen v ČR 1 200 000 vytvářel "oběti" bolševického režimu a tím si kupoval jejich hlasy.  Normální občané členy KSČ nijak nelynčovali, ale také se s nimi nijak "nekamarádili". Klaus skupinu bývalých bolševiků sjednotil a tím získal voliče. Dodne se mnozí "normální" občané ODS vyhýbají obrovským obloukem a mnohdy opravdu dělají dobře. 

Na druhou stranu, dlouho to fungovalo (setrvačnost bývalých bolševiků, z kterých zeman žvaněním a možností si nakrást beztrestně udělal "elitu" byla obrovská) , až do chvíle, kdy začal oposmluvně kupčit s komunistou Zemanem a vznikla ultra zlodějská banda napojená na stát. Tato oposmluvní zlodějská banda ale už nebyli svazáci, bývalí komunisté, pionýři, ale z velké části kriminálnící.  To bylo moc i na ty "normálnější" voliče ODS.  

Topolánek se stal předsedou jen z jediného důvodu, aby dopravil Klause na Hrad a tento úkol plnil. 

a dál už si to pamatujete....

Tedy skutečně, privatizace v podání ODS byla skutečně obrovská zlodějina. Zapojení "bank do privatizace" a to jak to obhajoval Tříska je dnes už opravdu obraz marnosti. 

Bylo logické, že velká část bolševického "průmyslu" přežít nemůže. Zapojení bank ale bohužel nebylo vyčištění od těchto nefunkčních "provozů", ale bohužel znásobení ztráty tím, že na privatizované nefunkční provozy docházelo k masivním půjčkám v hotovosti, přestože onen privatizovaný majetek vlastně nebyl privatizátorem vlastněn, nebyl splacen. Tyto peníze odtekly ze země. 

Tedy tady s vámi spíše souhlasím, že privatizace byla věc problematická z hlediska provedení nikoliv z hlediska principu. 

Restituce byly a jsou v naprostém pořádku. Přestože také docházelo k excesům, masivní okrádání zemědělských restituentů. 

Aktuální stav je takový, že post bolševici se svými dětičkami voli ANO StB, neboť z nich Babiš opět udělal oběti - tentokrát ODS a opět se tváří, že mohou být elitou. ANO StB je v remake ODS.