MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#60751 Zvu vsechny srdecne na zranici na Hrade kteri se mnou souhlasi ze Hitler byl gentleman

2015-10-08 12:09


Nepřihlášený uživatel

#60752 Re: Re: Re: Re:

2015-10-08 12:34

#60750: - Re: Re: Re:  

 Opičák sedi v Bílém domě, retarde! 


Nepřihlášený uživatel

#60753 Re: Re:

2015-10-08 12:37


Nepřihlášený uživatel

#60754

2015-10-08 13:09

 

 Z hoven kavárna by měla táhnout do prdele, dokud má čas.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#60755

2015-10-08 13:10

It works!

This is the default web page for this server.

The web server software is running but no content has been added, yet.


Nepřihlášený uživatel

#60756 Skoro jako by to pan Peroutka psal o Putinovi a částečně Zemanovi - smutné...

2015-10-08 13:15

Hitler je génius, ne gentleman. Archiváři zveřejnili Peroutkův článek

" Nepočínejme si jako onen šachista, který opovrhoval svým odpůrcem proto, že NEHRAJE PODLE PRAVIDEL,  pak jím byl poražen. I když Hitlerovo (Putinovo, Zemanovo) nadání je pro nás zlověstné, varujme se toho, abychom je neuznali. "

Hitler, Lenin, Stalin, Gottwald,  Zeman ani Putin nehráli (nehrají) podle pravidel to je naprosto zřejmé. Je tedy potřeba, aby byli vnímání jako odpůrci. 

"Dívejme se na věci tak, jak jsou: máme odpůrce v jehož charakteru je několik zřejmých rysů politické geniality."

Zeman je supedebil, ale nikoliv co se týče politiky, tam je komunisticko - nacistický "supergenius". 

"Ani toho se ovšem ještě nelekejme: žádnému ani úplnému ani částečnému geniovi se nepodařilo vyvrátit svět z jeho přirozené základny, kterou je v našem případě touha národů až lidí po svobodě a po důstojnosti. Hra, kterou nyní všichni hrajeme, může tím, že se na druhé straně vyskytl muž s velkým politickým nadáním, býti jen zkomplikována a znesnadněna, ale ne rozhodnuta."

O tom náckové, komunisté, Rudí Khmérové, Janukovič, atd už vědí své. 

"I skutečně velcí muži, kteří se postavili proti přirozenosti svět, byli na konec poraženi mnohem menšími."

Miloš Zeman je vskutku velký jen výškou, tloušťkou, ubohostí, oplzlostí, komunisticko - nacistickým myšlením. 

Jestli byla celá věc kolem pana Peroutky ze strany Zemana způsob, jak upozornit na zločinnost Putina i svojí vlastní, tak má u mne obrovskou poklonu a odpouštím mu všechny jeho zlodějiny, zločiny a sprosťárny, hulvátsví, bolševismu, nacismus, udavačství a oplzlosti atd. co všechno ve svém prolhaném životě napáchal. Text pana Peroutky je skutečně textem naprosto zásadním a Miloš Zeman by získal můj obdiv, kdyby zítra abdikoval s vysvělením, že všechny jeho zločiny páchal jen proto, aby nás občany České republiky mohl upozornit na to, že svět je bohužel opět v ohrožení zločinci jako je on sám a Putin. 

Proti tehdejší době, jsem ovšem ve výhodě, my (tady si dovolím mluvit "za nás") už máme zkušenost s Hitlerem, Klausem, Zemanem i Putinem. Text pana Peroutky nám "jen" připomíná, abychom neztratili obezřetnost, neboť výše uvedení jsou opravdovými zločinci a jsou schopni páchat naprosto stejné zločiny jako Hitler, pokud získají nekontrolovanou moc o kterou samozřejmě usilují. 


Nepřihlášený uživatel

#60757 Po projevu Zemana v OSN, oslavě státního svátku Sv.Václava v ruské hospodě s ruskými agenty v NY..

2015-10-08 13:16

 ....kde neváhal porušovat zákony USA nejen kouřením, je vlastně v kontextu se Zemanem podstatné jediné - jestli už napsal zvací dopis do Ruska nebo se na to stále "jen" chystá. Zeman je velezrádce, neboť lidé, kterými se dobrovolně obklopil jsou velmi podivní a mají velmi daleko k demokracii, ale velmi blízko ke KGBákům v Kremlu a k totalitě nového cccp.   


Nepřihlášený uživatel

#60758 Jak Miloš Zeman masivně vykrádal tento stát....

2015-10-08 13:18

1998 - přebírá moc od KGBáka Klause (oposmluvně si to s ním rozdává) - státní dluh 194,7 mld. v roce 2002 předává soudruhovi špidlovi a zloději Grossovi a šílenému Paroubkovi - dluh 395,9 mld tedy cca  dvojnásobek za současnéhé nesnížení nezaměstnanosti. 

"Chytrák" Špidal 2002 s pakáží Grossem a Paroubkem 2002-2006 - 395,9 mld - 802,5 mld v roce 2006. opět zdvojnásobení státního dluhu, ale po vstupu do EU v roce 2004 došlo nejen k poklesu nezaměstnanosti, ale také masinímu růstu HDP a průměrné mzdy, což např. vygenerovalo přebytky na účtech zdravotních pojišťoven. 

Excelentí post-bolševický blb Topolánek - 2006 - 2010 klidně mu tam připočtu idiotta a komunistíckého zemanota Fischera - 802,5 mld - 1344,06 mld. tedy o zdvojnásobení se nedá mluvit ani ve snu a že je Fischer exceltní zemanot předvedl se Zákonem o obnovitelných zdrojích mírou naprosto vrchovatou.  

Nečasova vláda - 2010 -2014 - opět jim tam klidně připočtu komunistického zemanota vstupujícho do KSČ v srpnu 1989 - Rusnoka taktéž asi nomen omen - 1344 mld - 1663 mld. a že je Rusák či Rusnok marx-leninský pseudoekonom o tom není těch nejmenších pochyb. 

Podstata i současného zadlužování a tedy nesnižování strukturálních výdajů státu totiž spočívá v oposmluvním kupčení KGBáků Zemana a Klause. Právě oni masivně změnili struktur mandatorních výdajů. Pokud by se tedy jakákoliv další vláda chtěla vyhnout deficitním rozpočtům a zároven i sociálním otřesům, možné to nebylo, právě díky tomu co nastavila marx-leninsko komunstická oposmluvní pakáž Zeman - Klaus, včetně zavední krajů a jejich masivně rozkrádaých rozpočtů. Jak snadné je i zveřejnit rozpočet a jak snadné je nezveřejnit jeho plnění. 

Proč tak činili je dnes naprosto zřejmé, pokus vygenerovat oligarchickou společnost velmi podobnou té ruské, která by je udržovala u moci. Nakonec proto si do volebního zákona zakomponovali, že dvě vítězné strany při přepočtu hlasů získají křesla navíc na úkor menších vítězů voleb. 

To velkoryse přehlížím, že v nejvyšší ústavní pozici zasedl člověk, který za celý jeho prohulený, prochlastaný, prožraný a pro ... (termín si doplňte z nějaké Zemanovy oplzlosti sám) nikdy nevyprodukoval ani jedinou korunu daní. Nikdy se mu taková věc v jeho prolhaném životě nepodařila, vždy daně jen a jen spotřobávával a co více dokonce mu nestačily všechny vybrané daně, ještě každého z nás masivně zadlužil. 


Nepřihlášený uživatel

#60759 Jak Miloš Zeman porušoval zákon o volbě prezidenta republiky

2015-10-08 13:19

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 


Nepřihlášený uživatel

#60760 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-10-08 13:20

#60752: - Re: Re: Re: Re:  

 Opičák jsi ty hňupe.


Nepřihlášený uživatel

#60761 VÝZVA SENÁTU, SNĚMOVNĚ A VLÁDĚ ČR - zašlete svému poslanci a senátorovi....

2015-10-08 13:20

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory občany zastoupily v této věci. 

MUDr. Chocholoušek

#60762 Re: VÝZVA SENÁTU, SNĚMOVNĚ A VLÁDĚ ČR - zašlete svému poslanci a senátorovi....

2015-10-08 13:26

#60761: - VÝZVA SENÁTU, SNĚMOVNĚ A VLÁDĚ ČR - zašlete svému poslanci a senátorovi.... 

 Pronesl mongoloid havloid ze svého klecového lůžka, celá vizita se dobře pobavila a pan primář mongoloida upozornil, že prezidentovi Miloši Zemanovi podle výzkumu CVVM důvěřuje nyní 55 procent lidí.

Makak Obomba

#60763 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-10-08 13:32

#60760: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Řekl ti tvůj opičí fotr a dal ti banán.


Nepřihlášený uživatel

#60764 Je možné, že Rusko vypadá stabilně jen z povrchního pohledu....

2015-10-08 13:32

....a stejně tak podpora Putina.  Putin je KGBák a komunista, tedy celoživotní zločinec.  Je otázka, jestli to Rusové a především další národy v rámci "federace" jsou schopni (schopny) vnímat a vyhodnotit. 

V každém případě je velmi pravděpodobné, že vstup Ruska do konfliktu min. na čas přeruší jakékoliv politické rozhovory uvnitř Syrie. 

Názor pana Šíra může být účelový a zároveň může být psán s naprosto odborně a vědecky naprosto mravně. 

V každém případě se nepotrvrdil názor komentátora Indipendent, který před čtyřmi dny odhadoval, že Rusko bude útočit hlavně na Palmíru, jako centrum IS, to se nestalo ani dnes. Ve svém textu poněkud zpochybňoval existenci umírněné sekulární opozice.   Zatím to vypadá tak, že Rusko cosi bombarduje a moc se neví co. Ví to snad  Asad a pokud by to tak bylo, tak by to skutečně byla jeho opozice.   

S Ruským bombardováním je to prostě podivné, IS rozhodně nebombardují. 

ŠÍR: Putinův syrský vabank, Rusko směřuje k rozložení ekonomiky a rozpadu státu

Pokud se Rusko skutečně začne rozpadat, je potřeba na to být připraven. Rusko je obrovská země a má bohužel 150 mil. z převážné většiny líných a neschopných občanů, kteří trpí těžkou kulturní deprivací vygenerovanou nepřetržítým bolševickým lhaním, nejsou schopni se sami rozhodovat a nejsou schopni spravovat veřejný prostor. V takové situaci je naprosto jasné, že jim jejich věřejný prostor bude zase někým ukraden a je logické, že to budou extrémisté, kteří jim budou jejich veřejný prostor krást. 

Navíc ze země Putin vyhání elity ve statisících ročně. Tito lidé se do Ruska a tím spíše do rozvracejícího Ruska vracet nebudou, tedy tyto elity budou velmi chybět. Pokud se exodus ruských elit ještě zvýší, je naprosto jasné, že dojde ke zničení státu. 

 


Nepřihlášený uživatel

#60765 Re: Re: VÝZVA SENÁTU, SNĚMOVNĚ A VLÁDĚ ČR - zašlete svému poslanci a senátorovi....

2015-10-08 13:33


Nepřihlášený uživatel

#60766 Re: Skoro jako by to pan Peroutka psal o Putinovi a částečně Zemanovi - smutné...

2015-10-08 13:34

#60756: - Skoro jako by to pan Peroutka psal o Putinovi a částečně Zemanovi - smutné... 

 

Myslím, že je důležité napsat, že zločin byla celá privatizace. Přirovnal bych to k obr štychu zlodějského kapitalismu.

 


Nepřihlášený uživatel

#60767

2015-10-08 13:44

„Na Den sjednocení Německa v roce 2030 prezident Mohammed Mustafa vyzývá muslimy, aby respektovali práva německé menšiny"


Nepřihlášený uživatel

#60768 Re: Re: Skoro jako by to pan Peroutka psal o Putinovi a částečně Zemanovi - smutné...

2015-10-08 13:47

#60766: - Re: Skoro jako by to pan Peroutka psal o Putinovi a částečně Zemanovi - smutné... 

Společné vlastníctví nefunguje, to je věc naprosto jasná, platí to v podstatě o čemkoliv. Tedy z tohoto pohled je privatizace a systém s respektem k soukromému vlastnictví kde občané jsou zároveň vlastníky i správci veřejného prostoru a to samozřejmě včetně vlastníků i velkých finančních objemů systémem správným.  Mimo jiné proto, že se může rozvíjet, ne všechny děti šikovných rodičů jsou stejně šikovné jako jejich rodiče a obráceně. Tedy systém je v pohybu a to vlastně na něm to nejlepší. Vyvíjí se tak, jak se vyvíjí vědomí (i kolektivní :-)) obyvatel města, státu či dokonce Země. Statický bolševismus bez jakéhokoliv vývoje vede logicky k sebedestrukci, obdobně jako to platí o jakémkoliv systému, který se předstane vyvíje. Navíc bolševismu se k moci dere zločinem a to je věc opravdu velmi vážná. Jak nakonec předevedl  a předvádí Miloš Zeman. 

KGBák Klaus skutečně založil post bolševickou bandu a z bývalých komunistů, kterých bylo jen v ČR 1 200 000 vytvářel "oběti" bolševického režimu a tím si kupoval jejich hlasy.  Normální občané členy KSČ nijak nelynčovali, ale také se s nimi nijak "nekamarádili". Klaus skupinu bývalých bolševiků sjednotil a tím získal voliče. Dodne se mnozí "normální" občané ODS vyhýbají obrovským obloukem a mnohdy opravdu dělají dobře. 

Na druhou stranu, dlouho to fungovalo (setrvačnost bývalých bolševiků, z kterých zeman žvaněním a možností si nakrást beztrestně udělal "elitu" byla obrovská) , až do chvíle, kdy začal oposmluvně kupčit s komunistou Zemanem a vznikla ultra zlodějská banda napojená na stát. Tato oposmluvní zlodějská banda ale už nebyli svazáci, bývalí komunisté, pionýři, ale z velké části kriminálnící.  To bylo moc i na ty "normálnější" voliče ODS.  

Topolánek se stal předsedou jen z jediného důvodu, aby dopravil Klause na Hrad a tento úkol plnil. 

a dál už si to pamatujete....

Tedy skutečně, privatizace v podání ODS byla skutečně obrovská zlodějina. Zapojení "bank do privatizace" a to jak to obhajoval Tříska je dnes už opravdu obraz marnosti. 

Bylo logické, že velká část bolševického "průmyslu" přežít nemůže. Zapojení bank ale bohužel nebylo vyčištění od těchto nefunkčních "provozů", ale bohužel znásobení ztráty tím, že na privatizované nefunkční provozy docházelo k masivním půjčkám v hotovosti, přestože onen privatizovaný majetek vlastně nebyl privatizátorem vlastněn, nebyl splacen. Tyto peníze odtekly ze země. 

Tedy tady s vámi spíše souhlasím, že privatizace byla věc problematická z hlediska provedení nikoliv z hlediska principu. 

Restituce byly a jsou v naprostém pořádku. Přestože také docházelo k excesům, masivní okrádání zemědělských restituentů. 

Aktuální stav je takový, že post bolševici se svými dětičkami voli ANO StB, neboť z nich Babiš opět udělal oběti - tentokrát ODS a opět se tváří, že mohou být elitou. ANO StB je v remake ODS. 


Nepřihlášený uživatel

#60769 Re:

2015-10-08 13:53

#60754: -  

Zase delas bu, bu ,bu, cumacku ?


Nepřihlášený uživatel

#60770 Re: Je pravděpodobnější, že v roce 2030 už nebude existovat nové cccp....

2015-10-08 14:11

#60767: -  

 ....neboť 150 mil. ve většině líných a neschopných lidí těžko může samo odolávat 1,3 mld. Číňanů, kteří se pravděpodobně řízeně "nastěhují" (řekl bych, že se tak jíž dávno děje, rusko má stabilní počet obyvatel přestože masivně vymírá a má masivní emigraci) do oblastí, které nebudou Rusové schopni obhospodařovat a začnou pořádat "místní referenda". Navíc je to "federace", přestože nepřipouští, aby jakýkoliv stát mohl vlastním referendem z federace vystoupit, je to jen otázka času, kdy se tak přesto stane. Modelem a argumentem bude samozřejmě Krym. 

Co je ale strašné, že masivní exodus ruských elit ze země po statisících ročně nezdevastuje jen výzkum, průmysl, obecné řízení firem, kulturu, ale logicky především politiku, neboť tito lidé se nemohou účastnit a ani nechtějí účastnit veřejného života v Rusku, tedy se bude jen a jen prohlubovat marasmus a v politice se budou objevovat hloupější a hloupější lidé. 

Stejný problém, byť v relativně menším měřítku má i Česká republika. Každý rok je bohužel v této zemi pro mnoho lidí rokem emigrace a odchází logicky ti, kteří nemají problém se v nové zemi uplatnit. Rozhodují se dobrovolně a ve většině případů se již rozhodují také v tom smysl, že skutečně odcházejí natrvalo, maximálně zvažují horizont návratu až v neproduktivním věku.  Je to i pro Českou republiku velmi vážný problém a to zde zdaleka není tak hrozné jako jako v Rusku, přestože je na Hradě ve své podstatě Rus, který tuto zem svými postoji devastuje. 


Nepřihlášený uživatel

#60771

2015-10-08 14:15

Je skutecne velmi zvlastni, ze si ti hnusni imperialiste a rasiste zvolili za prezidenta cernocha.

Ze by ti Amici byli trochu jini, nez nam tu tvrdite soudruzi ?

Jeste v 70. letech minuleho stoleti nesmel "negr" vstoupit do hospody pro "bile".

A na teto diskuzi se stale docitam, ze prezident USA je opice natrena hovnama.

Co je Zeman a Putler?   Jsou bili, ale JSOU  TO  KURVY  ZAKERNE.


Nepřihlášený uživatel

#60772 Re: Chceme nejspíše po voličích Zemana příliš...

2015-10-08 14:24

#60771: -  

 ....možná dokonce naprosto mylně předpokládáme, že jsou schopni alespoň elmentárního samostantného úsudku, např. zdali informace, které se jim dostává z ruské trollí propagandy je uvěřitelná, je v souladu s řádem věcí, tak jak v demokracii obvykle běží. 

Voliči Zemana jsou ochotni uvěřit jakémukoliv nesmyslu, který jim potvrdí, že za správou veřejného prostoru je "cosi v pozadí" nějaká "tajemná ruka, noha, peníze" které hýbou správou veřejného prostoru a to přesto, že starostu potkávají v hospodě a mnohokrát mu vynadali, co to zase na té radnici "provádí". Také vědí, že jim nic nebrání kandidovat a to v podstatě kamkoliv, ale z nějakého podivného důvodu to neudělají. 

Pak se ovšem objeví "bolševický bijec" s prostatou panice a oni utíkají a hází mu hlas, přestože o lidi, kterými je obklopen by si neopřeli kolo a do Sněmovny takové lidi ani náhodou nepřipustí.  

Velmi podivné. "Vítězství" (dá se vyhrávat jen tam kde se dodržují pravidla, proto v uvozovkách) Zemana se dá vysvětlit bohužel podporou Klausem a přihráním na poslední chvili jeho skalních voličů, kteří sice Zemana rozhodně nemuseli a nemusí, ale když to řekl Klaus tak šli a hlas hodili. Domnívám se, že je to bohužel přesně těch 200 000 hlasů o které Zeman vyhrál.  Pochybuji, že by to drtivá většina z nich dnes udělala. 

makak Obomba

#60773 Re:

2015-10-08 14:25

#60771: -  

 To jsi četl špatně, Obama je Hitler natřeny  hovnama. O tom ze je Opičák žádna. 


Nepřihlášený uživatel

#60774 Re: Re:

2015-10-08 14:29

#60773: makal Obomba - Re:  

 Ve státě v kterém zanedlouho proběhnou primární volby dvou velkých politických stran a kterých se mohou účastnit nestranící stejně jako členové stran a to jakýchkoliv? 

Ne skutečně není možné Obamu přirovnávat k Hitlerovi, snad pokud jste naprostý idiot, pak by to bylo logické. 


Nepřihlášený uživatel

#60775 Re:

2015-10-08 14:29

#60771: -  

 Tezko se dohadovat s nekym ktery v USA nebyl a nebo dokonce nezije. Znam mnoho cernochu ,cechu, polaku,italu, skotu ,nemcu atd,atd. Z drtive vetsiny jsou to slusni lide kteri ziji a pracuji pro svou rodinu,sve deti. Pracujeteli u obrabeci masiny s dobrym clovekem, je uplne jedno jake barvy je jeho kuze. Berete to za samozrejmost a ani o tom nepremyslite.