MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#60767

2015-10-08 13:44

„Na Den sjednocení Německa v roce 2030 prezident Mohammed Mustafa vyzývá muslimy, aby respektovali práva německé menšiny"

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#60770 Re: Je pravděpodobnější, že v roce 2030 už nebude existovat nové cccp....

2015-10-08 14:11:13

#60767: -  

 ....neboť 150 mil. ve většině líných a neschopných lidí těžko může samo odolávat 1,3 mld. Číňanů, kteří se pravděpodobně řízeně "nastěhují" (řekl bych, že se tak jíž dávno děje, rusko má stabilní počet obyvatel přestože masivně vymírá a má masivní emigraci) do oblastí, které nebudou Rusové schopni obhospodařovat a začnou pořádat "místní referenda". Navíc je to "federace", přestože nepřipouští, aby jakýkoliv stát mohl vlastním referendem z federace vystoupit, je to jen otázka času, kdy se tak přesto stane. Modelem a argumentem bude samozřejmě Krym. 

Co je ale strašné, že masivní exodus ruských elit ze země po statisících ročně nezdevastuje jen výzkum, průmysl, obecné řízení firem, kulturu, ale logicky především politiku, neboť tito lidé se nemohou účastnit a ani nechtějí účastnit veřejného života v Rusku, tedy se bude jen a jen prohlubovat marasmus a v politice se budou objevovat hloupější a hloupější lidé. 

Stejný problém, byť v relativně menším měřítku má i Česká republika. Každý rok je bohužel v této zemi pro mnoho lidí rokem emigrace a odchází logicky ti, kteří nemají problém se v nové zemi uplatnit. Rozhodují se dobrovolně a ve většině případů se již rozhodují také v tom smysl, že skutečně odcházejí natrvalo, maximálně zvažují horizont návratu až v neproduktivním věku.  Je to i pro Českou republiku velmi vážný problém a to zde zdaleka není tak hrozné jako jako v Rusku, přestože je na Hradě ve své podstatě Rus, který tuto zem svými postoji devastuje.