MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Tatíček Tumáš Žeryk Masařky-kyrýk

#60923 Re: Re: Tedy naslouchejte....

2015-10-09 09:59

#60921: - Re: Tedy naslouchejte.... 

 Právo na důstojný život je jedním ze základních lidských práv OSN. Nájezdy muslimských vetřelců toto právo pošlapávají! Toto základní právo je porušeno i u desítek tisíc ČESKÝCH bezdomovců, kterým nikdo nepomůže.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#60925 Re: Re: Re: Tedy naslouchejte....

2015-10-09 10:03:21

#60923: Tatíček Tumáš Žeryk Masařky-kyrýk - Re: Re: Tedy naslouchejte.... 

 Nájezdy teroristů toto pošlapávají, nikoliv imigrace lidí, kteří mají právo na azyl, případně si to myslí, že mají právo na azyl. Navíc o tom, kdo má či nemá právo na azyl přesto rozhoduje strana, která azylanta přijimá a nikoliv strana která o azyl usiluje. Podmínky azylu se mění. 

V roce 1968 po okupaci byl azyl poskytnut každému Čechoslovákovi, který se rozhodl emigrovat a to bez jakékoliv podmínky, nevadilo zjevně ani členství v bolševické partaji. V roce 1989 už dávno neplatilo a vstupní vízum dostal žadatel jen v případě, že potvrdil, že nebude usilovat o politický azyl. 

Drtivá většina bezdomovců si bezdomovectví vybrala za životní styl není jim vnucen z vnějšku, dokonce s společnost velmi snaží tyto lidi v krizových situacích udržet při životě, byť oni o to vlastně až tak velký zájem nemají. 

Tito lidí by v neindustriální společnosti žili v přírodě a živili by se vlastně poctivou prací, města jim takovou možnost neskýtají, ale poskytují jim obživu, struktura Evropy jim už ovšem neposkytuje volný prostor k naplnění jejich potřeb. Stále ale existují místa na zemi, kde by své potřeby naplnit mohli.