MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#61600 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-10-16 17:45

#61594: - Re: Re: Re: Re:  

 

Prosím NÉÉÉ- tyhlety stále se opakující bláboly tohoto senilního nedostudovaného hajného NEZVEŘEJŇUJTE!!! Až tu budou lidem řezat hlavy, ponižovat evropské ženy, znásilňovat děti, pak si vzpomenete. A bude pozdě!! Těch bojovníků je tu už víc, než si myslíte.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#61603 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-10-16 18:29:55

#61600: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Evropa a především západní Evropa má obrovskou výhodu v tom, že má občany, kteří si váží demokracie. Tedy součástí jejich životů jsou demokratické principy. Občané západní Evropy velmi dobře ví, že veřejný prostor je jejich a jen malou část předávají ke správě politikům a to ještě na omezenou a přesně danou dobu, dokonce mnohdy tak přesně, že dopředu roky ví, kdy budou volit a kdy začně kampaň a kdy bude ustaven nový parlement či zvolen nový prezident a že to bude jednoznačně nová osoba, neboť ví, že bude správně oddržono např. pravidlo dvakrát a dost v pozicích prezidentů. 

Je dobré se také k výše uvedenému zamyslet, proč vlastně si totality hrají na demokracie, pořádají jakési volby, mají jakýsi parlament, dokonce i jakousi vládu, ale vlastně mnohdy rozhoduje jeden diktátor. Co vlastně diktatury ke hře na demokracii vede. Proč prostě neřeknou jasně, jsme diktatura, žádné volby nebudou atd.? 

Je to otázka zásadní a velmi vážná, je potřeba na ní najít odpověď a pak se totalitám logicky vyhnout především jako občan.