MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

LOL VAM VSEM

#63717 P.G.

2015-11-06 12:34

:D sranda videt na vlastni oci jak tu stado tupejch ovci namlsanejch z nasich mainstreamovych "duveryhodnych" medii placa o necem o cem nevi vubec nic a veri tomu ze ma pravdu...:)) kdybyste si precetli jak to vlastne vsechno je, zajimali se a hlavne cerpali z neceho jinyho nez z tech vasich prihratejch fejsbucku cesky televize nebo nejakejch jinejch medialnich oblbovacek okamzite byste chteli smazat svy nesmyslny omezeny nazory za ktery byste se zacli stydet... stydim se za to ze i ja sem cech kdyz vidim jaka ste banda hloupejch dezinformovanejch ovecek... je smutny ze vas takovejch je 90% debilu co  nevedej o problemu vubec nic a snazej se tu bejt svejma neuvazenejma "podpisama" a primitivnima komentama zajimavy.. zeman je nastesti z ty mensiny ktera vi co se doopravdy ve svete deje a kterej se neboji rict veci na plnou hubu a nepostavi se pred kazdym kostetem do pozoru i prezto ze se treba vyjadri nevhodne... vim ze mi na to odpovite  ejaky bezvyznamny hovno a je mi to u prdele ale chci abyste vsichni vedeli ze jste obycejny primitivove..!!!! Zabejvate se tady akorat hovadinama jako: hele zeman rek hovno a tamhle prdel hmm podepisem nejakou nesmyslnou petici a volime karla kterej je cech asi jako ja japonec ale mluvi slusne... to ze ho nikdo ve svete krom rakusaku nezna a co by prislo vzhledem k dekretum kdyby byl zvolen apod tu nikdo neresi, ze nema takovy vztahy s ruskem jaky sou rozhodne potreba a o coz se zeman spravne snazi vzhledem k tomu ze rusko zaclo konecne vam moulum strkat az pod nos kdo je skutecnym teroristou ve svete taky nikdo neresi.... tak prestante podepisovat  neco cemu nerozumite!!! Jsme bohuzel v manipulatorsky eu sme v nato a jako takovy podporujeme usa coz je pruser!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#63718 Re: P.G.

2015-11-06 12:51:27

#63717: LOL VAM VSEM - P.G. 

 Od tebe si urcite necham poradit.At jiz ten tvuj blabol napises dlouhy nebo kratky okamzite je jasny ci zajmy branis. Nejvetsi teroriste jsou rusove ale nejak se jim ta jejich hra vymknula z rukou a dnesni muslimy nezajimaji rusti vyzrani pravoslavni knezi ani polobuzerant Putin. Tuto petici jsem podepsal jako moji malou dan tem, kteri to mysli s Ceskem poctive a tak ty svine bolsevicka zkurvena me polib prdel.


Nepřihlášený uživatel

#63723 Re: P.G.

2015-11-06 13:34:00

#63717: LOL VAM VSEM - P.G. 

 Jen bych doplnil, že normálních je většina,  média ale bohužel ovládají šmejdi. 


Nepřihlášený uživatel

#63727 Re: P.G.

2015-11-06 14:30:11

#63717: LOL VAM VSEM - P.G. 

 Nejhorším zdrojem "informací" je blog, web, web TV, které o sobě neuvádí, kdo je založil, vlastní, jak je finacováno získávání informací, jaký je proces pro ověřování pravdivost informací, redakční radu, způsob zveřejňování a přesouvání informací, atd. atd.

Příkladem takových serverů u nás jsou parlametní listy, aeoronet, blisty, svetlokolemnas, pravdive.eu kde mnohdy ani není možné dohledat kdo "uveřejněný názor" napsal a zdali je to vůbec existující osoba.

Extrém takto nezjistitelných informací v angličtině se tu před čase propagoval Erice Best  Ron Paul institute, kde dokonce sídlo tohoto "institutu" se skoro "třiceti letou historií" bylo v plechové boude mezi mobilními domy a o žádném z autorů nebylo možné zjistit, jestli vůbec existuje. 

Tedy to co vy pravděpodobně vydáváte za informace a o čem si myslíte, že se jedná o informace, jsou bohužel jen a jen propagandistické lži. 


Nepřihlášený uživatel

#63746 Re: P.G.

2015-11-06 17:45:42