MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#63726

2015-11-06 14:22

Peknou kravinu si napsal ale pobavilo:)) reknu to zjednodusene.. rusaky nema nikdo rad ale s cinou sou jediny kdo dokaze zastavit "politiku" usa ktera funguje tak ze vyvolavaj pod neuveritelnejma zaminkama valky kvuli tomu ze neumej fungivat jinak nez li ze zbrojniho prumyslu.... vadi jim rusko jako monopol v obchodu s ropou a zemnim plynem... zeme jako lybie syrie ukraina afghanistan ktery sou shodou okolnosti kde usa jeste nenacpala svy centralni bankovnictvi ktery ma pod palcem rotshield kterej dalsi shodou okolnosti sponzoruje vsechny konflikty pocinaje 1 ci 2 svetovou valkou dalsi vec ze usa dodava zbrane i isis proti kterymu "bojuje" ale isis neni nic jinyho nez vymysl usa.... kdyby sis nekdy precetl koran uz jenom potom by ti bylo vsechno divny.... al kaida je opet dite usa... usama bin ladin z niceho nic objeven zastrelen bez jedinyho dukazu... aby taky jo kdyz to byl agent cia...;) ze v humanitarnich zasilkach pro "uprchliky" objevili strelny zbrane  puvodem z us army je taky v poradku vlastne i to ze raketa ktera sestrelila nedavno rusky letadlo je puvodem us army...  jak rikam snaz se cerpat z medii ktery nejsou diky spojenectvi se stryckem samem nic jinyho nez prachsprosta cenzura mnohem horsi nez za nejakyho bolsevika...  dej si jedna a jedna dohromady a zjistis ze ten sprostak zeman jak tu o nem mluvite a coz nevyvracim zas neni tak spatej.... ver si tomu nebo ne ale tohle je pravda at se ti to libi nebo ne.... mej se a doufam ze dospejes nehodlam tu vic ztracet cas...;)


Nepřihlášený uživatel

#63727 Re: P.G.

2015-11-06 14:30

#63717: LOL VAM VSEM - P.G. 

 Nejhorším zdrojem "informací" je blog, web, web TV, které o sobě neuvádí, kdo je založil, vlastní, jak je finacováno získávání informací, jaký je proces pro ověřování pravdivost informací, redakční radu, způsob zveřejňování a přesouvání informací, atd. atd.

Příkladem takových serverů u nás jsou parlametní listy, aeoronet, blisty, svetlokolemnas, pravdive.eu kde mnohdy ani není možné dohledat kdo "uveřejněný názor" napsal a zdali je to vůbec existující osoba.

Extrém takto nezjistitelných informací v angličtině se tu před čase propagoval Erice Best  Ron Paul institute, kde dokonce sídlo tohoto "institutu" se skoro "třiceti letou historií" bylo v plechové boude mezi mobilními domy a o žádném z autorů nebylo možné zjistit, jestli vůbec existuje. 

Tedy to co vy pravděpodobně vydáváte za informace a o čem si myslíte, že se jedná o informace, jsou bohužel jen a jen propagandistické lži. 


Nepřihlášený uživatel

#63728 Re: Rozdíl mezi demokracií a totalitou spočívá v tom, kdo vlastní veřejný a soukromý prosto....

2015-11-06 14:38

#63726: -  

 ....v demokraciích jsou to občané, v totalítách jakési podivné party ovládané diktátorem, viz. parta zlodějů, KGBáků a zločinců v Kremlu např., nebo banda v Severní Korei. 

V demokraciích občané jen na velmi omezenou dobu a striktně určenou předávají část veřejného prostoru do správy politikum a to ještě velmi striktně je dopředu známo o jakou část veřejného prostoru se jedná. 

Občané z principu nemají ani ten nejmenší zájem někoho zabíjet, vyvolávat války, atd. Dokonce v demokraciích nechtějí zabíjet ani protivníky, kteří války vyvolávají a proto vyvíjejí sofistikované zbraňové systémy za své daně jako obranu a také velmi přesné zbraně cílové, aby nemuseli zabíjet více lidí než je potřeba, pokud už bojovat musí. 

Naproti tomu totality vyvíjejí např. termobarické zbraně viz. ruský systém, které si svým odporným způsobem zabíjení všeho živého v perimetru mnoha desítek kilometrů nezadají nijak s jadernými zbraněmi hromadného ničení. 

Tedy USA nejsou tím agresorem, neboť ve spojených státech občané veřejný i soukromý prostor skutečně vlastní, nikdo jim ne neukradl a dokonce se o to ani nepokouší, neboť si jejich politici v drtivé většině demokracie váží. 

 


Nepřihlášený uživatel

#63729 Re: Re: Re: Re: P.G.

2015-11-06 14:47

#63724: - Re: Re: Re: P.G. 

 Návrh zakázat ruštinu byla skutečně hloupost a je dokonce možné, že se jednalo o provokaci. 

Podstata je ale v tom, že Janukovič vyhrál vylby na slib, že Ukrajina dovede k uzavření Asociační dohody s EU. Po volbách v roce 2010 ale uzavřel koalici s neonacitickou stranou Svoboda, která je dnes prakticky bez jakéhokoliv vlivu, a uzavřel jakousi prapodivnou smlouvu s Ruskem, o které nejspíš nebyl informován ani parlament natož občané. 

Co více, Janukovič si po zvolení upravil ústavu tak, aby měl více osobní moci, což v době občanské neposlušnosti vedlo k přijetí účelovách zákonů, podle kterých byli dokonce občané odsuzování a zavírání do vězení. 

Tedy velmi krátce, podstatou občanské neposlušnosti bylo porušení dohod jak z voleb prezidentských tak z voleb parlamentích a to natolik fatálně, že to plně otáčelo rodící se demokracii opět v totalitu. Proti tomu bohužel skutečně neexistuje jiná obrana než občanská neposlušnost. 

Vyznamenání nomenklaturních normalizačních komunistů Tomana a Karla zde Milošem Zemanem je taktéž pokusem o rehabilitaci zločineckého komunistického režimu, jehož zločinnost a podíl exponentů na zločinnosti tohoto režimu je jasně definován v platném zákoně 198/1993 Sb. Zeman tedy vyznamenal zákonem definované zločince - porušil tím Ústavy ČR. Toto jeho jednání je na hranici pro vyvolání občanské neposlušnosti samo o sobě, kdy občanskou neposlušností je již to, že se občané veřejně přihlásí  tomu, že Milloše Zemana nerespektují jako správce úřadu prezidenta. 


Nepřihlášený uživatel

#63730 Re: Re: P.G.

2015-11-06 14:51

#63723: - Re: P.G. 

Standardní zdroje informací ovládají pravidla pro nakládání s informacemi a zákony země, kde je standardní zdroj informací registrován. 

V USA i EU jsou všechna pravidla, kterými spravujeme veřejný i soukromý prostor veřejně dostupná a jejich nedodržení můžete žalovat u soudu. Nic vám nebrání v tom se vzdělat o jaká pravidla se jedná a dokonce právě diky existenci demokracie, můžete iniciovat změmu. V totalitě to možné není. 

Naproti tomu v Rusku není veřejného vůbec nic, stejně jako je tomu i v jiných totalitách. 

Ferdinand Peroutka

#63731 Re: Napište: Co si myslíte o tomto vrahovi

2015-11-06 15:02


Nepřihlášený uživatel

#63732 Jen komunista má k tomu bohužel daleko blíže, jak dokládá i Miloš Zeman svým jednáním.

2015-11-06 15:25

Komunisté zpolitizovali žďárskou vraždu studenta. Otec má šanci ve volbách

V rozhovoru pro MF DNES potvrdil, že svůj výrok myslel vážně. Zároveň ho upřesnil. „Myslel jsem to tak, že komunisté mají víc sociálního cítění, pohybujeme se mezi staršími nebo sociálně slabšími lidmi,“ vysvětluje Vejvoda.

K pomoci ostatním prý Petra směřovalo i to, že jeho matka pracuje ve zdravotnictví. „Je úplně jedno, jestli je člověk třeba věřící a chodí do kostela, nebo ne. Záleží na tom, jestli je slušný, nebo grázl. Stejně jako může být slušný komunista a grázl komunista,“ uvedl Vejvoda.

 


Nepřihlášený uživatel

#63734 Re: Tatínek toho chlapce se skutečně projevil jako hlupák...

2015-11-06 15:53

#63733: AntiHavloid -  

 ....na jednu stranu tvrdí, že může existovat slušný a neslušný komunista, ale ODSák je podle něj jen neslušný, zbabělý, když své děti "vychovává jinak". 

Je to smutná věc, jediné v čem má naprostou pravdu, že jim Ransdorf nepomohl, když to zpolitizoval, ale on sám se přitom utvrzuje ve svém bolševismu a to přesto, že existuje zákon 198/1993 Sb. který přesně definuje, proč byl komunistický režim zločinný a proč na něm mají podíl komunističtí funkcionáři a všichni další podporovatelé komunismu. 

Omluvit se to dá jedině tím, že je samozřejmě děsivě bolestné ztratit dítě. Dá se chápat zmatený postoj, nedá se chápat jeho fukncionaření v KSČm a to dávno předtím, než se celá smutná věc udála. Jak bohužel potvrzuje historie, k děsivé zločinnosti na úrovni zotročování celých národů má skutečně daleko blíže komunista minulý i současný než post komunista z ODS. 


Nepřihlášený uživatel

#63735 Někdo z ANO StB má zájem o voliče? Proč je tedy členem podivné party ANO StB?

2015-11-06 15:56

Koalice v Brně se po hádkách uvnitř ANO rozpadá


Nepřihlášený uživatel

#63736 Re: Re: Tatínek toho chlapce se skutečně projevil jako hlupák...

2015-11-06 16:31


Nepřihlášený uživatel

#63737 Re: Re: Re: Tatínek toho chlapce se skutečně projevil jako hlupák...

2015-11-06 16:41

#63736: - Re: Re: Tatínek toho chlapce se skutečně projevil jako hlupák... 

 Na jednu stranu máte pravdu, na druhou stranu ODS prošla jistou změnou. Nečasova vláda dokonce byla vůbec první po-oposmluvní, která dávala alespoň elementární naději na zlepšení státní správy, rozpočtu, policie, státních zástupců a soudů. Byla to obrovská naděje a přišla děsivá sprcha v podobě "zvolení" Miloše Zemana. 

Nepřehlížím samozřejmě Nečasovu osobní hloupost a upřednostnění osobního života před správou veřejného prostoru v určitých chvílích, ale přesto jsem o výše uvedeném přesvědčen. Tedy ODS si nějakou proměnou prošla, mají stále poměrně hodně starostů, kteří se snad konečně emancipují a budou chtít promluvit do celostátní politiky. Nemusí to být vůbec lidi špatní, byť v mém městě je zkušenost i se současnou ODS přímo děsivá a zlodějiny, které ve městě pořádají jsou opravdu neskutečné.


Nepřihlášený uživatel

#63738 Spáchal snad ten člověk trestný čin? ANO StB je neskutečná parta šílenců.

2015-11-06 16:43

ANO vyloučilo svého radního v Brně. Primátor připouští i pád koalice

 


Nepřihlášený uživatel

#63739 Re: Re: Re: Tatínek toho chlapce se skutečně projevil jako hlupák...

2015-11-06 16:49

#63736: - Re: Re: Tatínek toho chlapce se skutečně projevil jako hlupák... 

 Vlastně náme plnou pravdu, je potřeba řešit daleko důležitější věc:

Vláda, Sněmovna a Senát by se Zemanem po vyznamenání....

 

nomenklaturních normalizačních komunistů Tomana a Karla měly řešit jen datum jeho abdikace. 

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory občany zastoupily v této věci. 


Nepřihlášený uživatel

#63740 Re: Někdo z ANO StB má zájem o voliče? Proč je tedy členem podivné party ANO StB?

2015-11-06 16:55

#63735: - Někdo z ANO StB má zájem o voliče? Proč je tedy členem podivné party ANO StB? 

 

Podstatné je v kontextu Babiše a jeho party ANO StB....

2015-11-05 17:38

 

že neexistuje žádný krok, zákon, vyhláška, nařízení prostě absolutně nic, co by rozpočtu země přineslo i jen jediné ubohé promile rozpočtu tedy cca 1 mld.  Nic neudělali opravdu vůbec nic, jediné co umí je zvyšovat daně a to dokonce mnoha různými způsoby, např. zaváděním podivných poplatků za natankování, aby mohli platit hmotné rezervy, které se ale vždy z rozpočtu platily a žádný poplatek za natanková potřeba nebyl. 

Babiš se dostal do Sněmovny na nekonečné lhaní, že se ve státní správě rozkrádají stovky mliard ročně. Dnes po dvou letech od voleb ovšem navrhuje deficit 70 mld. při růstu HDP 4,5 %, nenašel jediného zloděje oněch údajně rozkradených miliard, nevyšetřil jediný karuselový obchod s pohonnými hmotami - jediného velkého zloděje dodal ještě Kalouskův analytický tým. Babišovo hnutí neudělalo vůbec nic, nic také nedodala kobra, která je dnes již prakticky pro smích, neboť spotřebuje min. 500 mil. ročně a výsledek je nula. 

 

Lepší dvě miliardy do rozpočtu než nic, hájil Babiš zvýšení daní z hazardu

Babiš je naprostý zoufalec, proto je schopen prohlásit, že jsou lepší 2 mld. ze zvýšených daní než nic. 


Nepřihlášený uživatel

#63741 Re: Spáchal snad ten člověk trestný čin? ANO StB je neskutečná parta šílenců.

2015-11-06 16:57

#63738: - Spáchal snad ten člověk trestný čin? ANO StB je neskutečná parta šílenců.  

 

Ústecké ANO se dál topí v problémech. Odvolaní radní do hnutí nechtějí, vadí jim muž z ODS


Nepřihlášený uživatel

#63742 Re: Re: Re: Re: Tatínek toho chlapce se skutečně projevil jako hlupák...

2015-11-06 17:00

#63739: - SRP a KLADIVO.?...co se divis nadivo?

 Zemane,metaly se rozdavaly davno pred tvym narozenim. A nektere ty metaly byly opravdu povedeny

    https://p1.liveauctioneers.com/1479/53634/26343806_3_l.jpg


Nepřihlášený uživatel

#63743 Je velmi zvláštní, jak z naší zahraniční politiky vymizela starost o paní Su Ťij.

2015-11-06 17:00

....komunistům tato odvážná žena evidentně nijak nevyhovuje. 


Barma: Promění se autoritářský režim v demokracii?


Nepřihlášený uživatel

#63744 Re: Re: Re: Re: Re: Tatínek toho chlapce se skutečně projevil jako hlupák...

2015-11-06 17:23

#63742: - Re: Re: Re: Re: Tatínek toho chlapce se skutečně projevil jako hlupák... 

 Jděte do háje s aukcemi. Řešte podstatné věci a tedy hanebnou správu úřadu prezidenta republiky komunistou Milošem Zemanem. 


Nepřihlášený uživatel

#63745 Podobná věc se mi stala před více jak 10 lety tady v ČR

2015-11-06 17:38

Hvězdná Serena doběhla zloděje svého mobilu

jen mobil zloděj samozřejmě nevrátil. Tvářil se, telefon neukradl. Když jsem na něj začal volat, dal se na útěk a telefon hodil do odpadkového koše. 

I to je rozdíl pos-komunistické země a Spojených států. 


Nepřihlášený uživatel

#63746 Re: P.G.

2015-11-06 17:45


Nepřihlášený uživatel

#63747 Re: Podobná věc se mi stala před více jak 10 lety tady v ČR

2015-11-06 17:47

#63745: - Podobná věc se mi stala před více jak 10 lety tady v ČR 

 V USA by tě ten černoch oddělal. To je ten rozdíl.  :D


Nepřihlášený uživatel

#63748 Re: Re: Podobná věc se mi stala před více jak 10 lety tady v ČR

2015-11-06 18:37

#63747: - Re: Podobná věc se mi stala před více jak 10 lety tady v ČR 

 Mluvíme o zlodějích v určité úrovni. Tedy o lidech, kteří mají na stejnou restaraci jako já. 

To, že existují brutální násilníci, to je jednoznačné a platí to o USA stejně jako o ČR či kdekoliv jinde.  Příležitostní zloději jsou zde ale daleko drzejší než v USA. 


Nepřihlášený uživatel

#63749 Re: Re: P.G.

2015-11-06 18:38

#63746: - Re: P.G. 

 A tak proto Miloš Zeman masivně lže, "protože ví", hned se to vyjasnilo :-). 


Nepřihlášený uživatel

#63750 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tatínek toho chlapce se skutečně projevil jako hlupák...

2015-11-06 18:57

#63744: - Re: Re: Re: Re: Re: Tatínek toho chlapce se skutečně projevil jako hlupák... 

 A co jste vyresil Vy pane ? Socialisty se srpem a kladivem take mame ve vlade a co oni vyresili? Ja uz jsem to vyresil davno.Kopnout Zemana do zadku ale na to urcite jedna noha nestaci.