MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#63724 Re: Re: Re: P.G.

2015-11-06 13:40

#63720: - Re: Re: P.G. 

 Protoze tam proběhl nacistický převrat se kterým východ země, který volil Jankoviče,  nesouhlasil. Navíc jim ukronacisti chtěli zakázat ruštinu,  kterou se tam mluví. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#63725 Re: Re: Re: Re: P.G.

2015-11-06 14:02:54


Nepřihlášený uživatel

#63729 Re: Re: Re: Re: P.G.

2015-11-06 14:47:59

#63724: - Re: Re: Re: P.G. 

 Návrh zakázat ruštinu byla skutečně hloupost a je dokonce možné, že se jednalo o provokaci. 

Podstata je ale v tom, že Janukovič vyhrál vylby na slib, že Ukrajina dovede k uzavření Asociační dohody s EU. Po volbách v roce 2010 ale uzavřel koalici s neonacitickou stranou Svoboda, která je dnes prakticky bez jakéhokoliv vlivu, a uzavřel jakousi prapodivnou smlouvu s Ruskem, o které nejspíš nebyl informován ani parlament natož občané. 

Co více, Janukovič si po zvolení upravil ústavu tak, aby měl více osobní moci, což v době občanské neposlušnosti vedlo k přijetí účelovách zákonů, podle kterých byli dokonce občané odsuzování a zavírání do vězení. 

Tedy velmi krátce, podstatou občanské neposlušnosti bylo porušení dohod jak z voleb prezidentských tak z voleb parlamentích a to natolik fatálně, že to plně otáčelo rodící se demokracii opět v totalitu. Proti tomu bohužel skutečně neexistuje jiná obrana než občanská neposlušnost. 

Vyznamenání nomenklaturních normalizačních komunistů Tomana a Karla zde Milošem Zemanem je taktéž pokusem o rehabilitaci zločineckého komunistického režimu, jehož zločinnost a podíl exponentů na zločinnosti tohoto režimu je jasně definován v platném zákoně 198/1993 Sb. Zeman tedy vyznamenal zákonem definované zločince - porušil tím Ústavy ČR. Toto jeho jednání je na hranici pro vyvolání občanské neposlušnosti samo o sobě, kdy občanskou neposlušností je již to, že se občané veřejně přihlásí  tomu, že Milloše Zemana nerespektují jako správce úřadu prezidenta.