MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#63726

2015-11-06 14:22

Peknou kravinu si napsal ale pobavilo:)) reknu to zjednodusene.. rusaky nema nikdo rad ale s cinou sou jediny kdo dokaze zastavit "politiku" usa ktera funguje tak ze vyvolavaj pod neuveritelnejma zaminkama valky kvuli tomu ze neumej fungivat jinak nez li ze zbrojniho prumyslu.... vadi jim rusko jako monopol v obchodu s ropou a zemnim plynem... zeme jako lybie syrie ukraina afghanistan ktery sou shodou okolnosti kde usa jeste nenacpala svy centralni bankovnictvi ktery ma pod palcem rotshield kterej dalsi shodou okolnosti sponzoruje vsechny konflikty pocinaje 1 ci 2 svetovou valkou dalsi vec ze usa dodava zbrane i isis proti kterymu "bojuje" ale isis neni nic jinyho nez vymysl usa.... kdyby sis nekdy precetl koran uz jenom potom by ti bylo vsechno divny.... al kaida je opet dite usa... usama bin ladin z niceho nic objeven zastrelen bez jedinyho dukazu... aby taky jo kdyz to byl agent cia...;) ze v humanitarnich zasilkach pro "uprchliky" objevili strelny zbrane  puvodem z us army je taky v poradku vlastne i to ze raketa ktera sestrelila nedavno rusky letadlo je puvodem us army...  jak rikam snaz se cerpat z medii ktery nejsou diky spojenectvi se stryckem samem nic jinyho nez prachsprosta cenzura mnohem horsi nez za nejakyho bolsevika...  dej si jedna a jedna dohromady a zjistis ze ten sprostak zeman jak tu o nem mluvite a coz nevyvracim zas neni tak spatej.... ver si tomu nebo ne ale tohle je pravda at se ti to libi nebo ne.... mej se a doufam ze dospejes nehodlam tu vic ztracet cas...;)

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#63728 Re: Rozdíl mezi demokracií a totalitou spočívá v tom, kdo vlastní veřejný a soukromý prosto....

2015-11-06 14:38:17

#63726: -  

 ....v demokraciích jsou to občané, v totalítách jakési podivné party ovládané diktátorem, viz. parta zlodějů, KGBáků a zločinců v Kremlu např., nebo banda v Severní Korei. 

V demokraciích občané jen na velmi omezenou dobu a striktně určenou předávají část veřejného prostoru do správy politikum a to ještě velmi striktně je dopředu známo o jakou část veřejného prostoru se jedná. 

Občané z principu nemají ani ten nejmenší zájem někoho zabíjet, vyvolávat války, atd. Dokonce v demokraciích nechtějí zabíjet ani protivníky, kteří války vyvolávají a proto vyvíjejí sofistikované zbraňové systémy za své daně jako obranu a také velmi přesné zbraně cílové, aby nemuseli zabíjet více lidí než je potřeba, pokud už bojovat musí. 

Naproti tomu totality vyvíjejí např. termobarické zbraně viz. ruský systém, které si svým odporným způsobem zabíjení všeho živého v perimetru mnoha desítek kilometrů nezadají nijak s jadernými zbraněmi hromadného ničení. 

Tedy USA nejsou tím agresorem, neboť ve spojených státech občané veřejný i soukromý prostor skutečně vlastní, nikdo jim ne neukradl a dokonce se o to ani nepokouší, neboť si jejich politici v drtivé většině demokracie váží.