MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#73102 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je zvlastni, ze se nehrouti soudruzka reditelka a jeste ma drzost mluvi o de

2016-02-05 13:24

#73101: - Re: Re: Re: Re: Re: Je zvlastni, ze se nehrouti soudruzka reditelka a jeste ma drzost mluvi o demokr 

Zejtra dostanou havloidi do držky i s těma jejich anarchobolševickejma feťákama a ukrajinskejma banderovskejma nacistama.

Odpovědi

Slunce v duši

#73105 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je zvlastni, ze se nehrouti soudruzka reditelka a jeste ma drzost mluvi

2016-02-05 13:59:12

#73102: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je zvlastni, ze se nehrouti soudruzka reditelka a jeste ma drzost mluvi o de 

Hlavně zvedej zítra vysoko své nohy v těch okovaných botách, aby jsi nezakopl a  nespadl na držku,fašisto!

Café Hawelka

#73113 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je zvlastni, ze se nehrouti soudruzka reditelka a jeste ma drzost mluvi

2016-02-05 14:20:42

#73102: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je zvlastni, ze se nehrouti soudruzka reditelka a jeste ma drzost mluvi o de 

Takže zase zítra budete, vy blbečkové z IV. cenové skupiny,celému světu pro smích?No jak chcete, proti gustu žádný dyšputát, my vám zamáváme od dobré kávy.

Nepřihlášený uživatel

#73123 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je zvlastni, ze se nehrouti soudruzka reditelka a jeste ma drzost mluvi

2016-02-05 14:30:34

Dřív, než si vyrazíš skotačit za svými soukmenovci, nechej se vycévkovat geronte.

Nepřihlášený uživatel

#73128 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je zvlastni, ze se nehrouti soudruzka reditelka a jeste ma drzost mluvi

2016-02-05 14:37:47

" Zejtra dostanou havloidi do držky i s těma jejich anarchobolševickejma feťákama a ukrajinskejma banderovskejma nacistama. "

Nepochybuji, že jste se právě udal.