MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#75986 Re:Věci jsou vždy jinak, než jak je vykládáte vy komunisté....

2016-03-14 21:25

#75982: -  

.....na druhou stranu je zřejmé, že ve státě, kde bylo 1 200 000 registrovaných komunistů z 10 mil. celkového počtu obyvatel, musí logicky nastat stav, že se ve státní správě, u policie, armádě, školství atd. budou stále a stále objevovat komunisté. 

Je to smutná realita této země a proto také země, školství, policie, armáda, administrativa vypadá 26 let po revoluci jako rejdiště amorálních, nekulturních a hloupých komunistů. Při skeptickém pohledu na ČR tomu tak je a ČR je tak jistě i mnohými v zahraničí vnímána a to oprávněně. 

Komunisté 40 let ovládal vše, od školství počínaje, přes represi - policii armádu až po administrativu státu. Existovala slušná menšina, který se komunistů straněla, což logicky mělo za následek, že těžko takoví lidé mohli získat zkušenosti např. s tvorbou zákonů, administrativou státu atd. 

Přestože na Hradě sedí odporný komunista a nácek Miloš Zeman, přestože je ministrem financí naprosto odporné StBácké hovado, přestože se bývalý prezident prezentuje jako nácek a ruský troll nepropadám skepsi, je to situace naprosto očekávatelná, nejen proto, že Kreml ovládá banda KGBáků a rusácká ambasáda v ČR má násobný počet lidí, co kdekoliv jinde ve světe to včetně Velké Británie a USA. 

Věci se hodně mění a naštěstí jen 17 % naprostých idiotů si myslí, že lži Miloše Zemana jsou pravda. To je velmi pozitivní zpráva. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#75988 Re: Re:Věci jsou vždy jinak, než jak je vykládáte vy komunisté....

2016-03-14 21:28:46

#75986: - Re:Věci jsou vždy jinak, než jak je vykládáte vy komunisté.... 

 Mate pravdu. Nemecko se vyporadalo s nacisty, Cesko se s komunisty nijak nevyporadalo a dodnes nam skodi.