Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

VLASTENEC

#7903 Vlk nikdy nevtrhne do ohrady s ovcemi, pokud jsou ovce po zuby ozbrojené.

2016-03-26 13:06

Vlk nikdy nevtrhne do ohrady s ovcemi, pokud jsou ovce po zuby ozbrojené. Když se ovce umí bránit, vlk odtáhne pryč. Jenže toto má takový malý háček. Občan, který není ovce a který se umí bránit, se tímto okamžikem stává schopným obrany i proti státnímu terorismu. Jsou-li občané ozbrojení, nelze s nimi už tak snadno manipulovat. Nelze už tak snadno narušovat soukromé vlastnictví občanů. Nelze už jen tak snadno vnikat do bytů občanů. A toto je právě ten důvod, proč ve Francii v roce 2009 odebrali policistům automatické zbraně, protože strach vlády z vlastního lidu a vlastní policie byl tak značný, že jim stálo za to, aby z francouzské policie udělala vláda bezzubý nástroj, který nebude mít proti teroristům vlastně žádnou šanci.

Nebuďte ovce a vezměte obranu své rodiny do vlastních rukou. Udělejte si zbrojní průkaz, choďte ozbrojeni, protože s terorismem se musíte naučit žít. Terorismus bude součástí 21. století, bude to běžná věc veřejného života a pouze ten, kdo pochopí, že být ovcí s transparentem „Pray for Paris“ není řešením, bude schopen v budoucnu přežít v divoké islamizované a multikulturní Evropě. Terorismus bude nadále součástí státních politik. Z tohoto důvodu na AE News nenajdete žádný „Pray for Paris“ banner, protože takové výrazy nemají žádný smysl ve chvíli, kdy Evropa páchá sebevraždu vítáním milionů migrantů z arabských zemí. Modlete se za svoji rodinu a za svoji zemi, protože mnohem větším nebezpečím než střelba z AK47 v restauracích jsou kroky českých a evropských politiků ve směru akceptování migrace a integrace arabského etnika do struktur evropských národů.

A jak to funguje v případě nelegální zbraně?

  • Nakoupíte na internetu 3 až 5 Bitcoinů
  • Spustíte TOR Browser, otevřete Hidden Wiki a najdete prodejce zbraní
  • Vyberete si v online obchodu zbraň a obvykle dostanete jako bonus munici
  • Zaplatíte nákup Bitcoiny
  • Zásilka vám přijde poštou (s falešnou adresou odesílatele).

A jaký je rozdíl mezi oběma způsoby nabytí zbraně? Legálnímu majiteli trvá získání zbraně, včetně zbrojáku a zaregistrování, zhruba měsíc a půl. Když jde všechno dobře a nevybouchnete na střelbách nebo na psychotestech. Jako legální držitel se dostanete do databáze policie. Pokud se v blízkosti vašeho bydliště stane trestný čin, policisté jdou rovnou za vámi. Jenom si tak pokecat. Kde jste byl a co jste dělal, kdy jste naposledy ze zbraně střílel. Pokud se angažujete jako aktivista, píšete články na alternativu, může vás policie označit za závadovou osobu. Závadovou činností může být příspěvek na Facebooku, který kritizuje migranty nebo premiéra vlády. Procházení facebookových profilů držitelů zbraní má na starosti útvar Ministerstva vnitra pro boj s extrémismem. Nyní dostala policie do ruky pravomoc, že bez rozhodnutí soudu vám může vkročit do bytu a zabavit zbraň, na kterou máte zbrojní průkaz. A nemáte žádný nárok na finanční kompenzaci. Zakoupení revolveru za 10.000,- Kč vám nikdo nevrátí, prostě jste peníze vyhodil oknem.

VICE-Zbraň v rodině je jedinou obranou proti terorismu. A nejen proti němu! Jaký je rozdíl mezi privátním a státním terorismem?

VICE-V Bruselu vybuchují migranti, ale čeští poslanci schválili návrh na zabavování legálních zbraní policií. A bez soudního rozhodnutí! Fašismus v přímém přenosu!

VICE-Korán není náboženská kniha, ale bojový manuál! Jsme Charlie Hebdo? Jsme Brusel? Ne, jsme ovce pochodující pod vedením našich elit na porážku! V Bruselu nevybuchly bomby, ale evropská politika vítacích náručí!

Odpovědi

Vzdor

#7919 Re: Vlk nikdy nevtrhne do ohrady s ovcemi, pokud jsou ovce po zuby ozbrojené.

2016-03-26 19:49:02

#7903: VLASTENEC - Vlk nikdy nevtrhne do ohrady s ovcemi, pokud jsou ovce po zuby ozbrojené. 

 Když čtu oficiální důvody, že odzbrojení populace je ze strachu z terorismu či co, tak si musím nutně klást otázku, jakej terorismus maj kurva na mysli. Islámskej určitě ne, nevím totiž o jediným teroristovi, kterej by měl legálně drženou zbraň. Všichni měli automatický, neregistrovaný zbraně. Takže mě napadá, že je zákon zaměřenej proti domácím obyvatelům, aby se nemohli bránit. Úředníci a poslanci ví moc dobře že nejednaj v jejich zájmu a bojí se reakce rozhněvanejch občanů typu majdanu. Chtějí mít naprostou jistotu, že se občané nevzbouří a nevinutí si skutečnou demokracii. Sami mají ochranky, konta v zahraničí, pancéřovaný káry, zkorumpovaný soudce a loajální policajty. Policie už v západní Evropě chránit bezpečnost nezvládá, mnohým muslimským ghettům jako třeba Molenbeek se vyhýbá uctivým obloukem (to co předvádí teď jsou jenom kosmetický čistky – islamistů jsou v Evropě tisíce a ona jich zatkne 10 a Merklebába se s Holandem plácají po ramenech jací jsou machři), ale rozehnat takovou demonstraci vlastenců, na to koule mají. A až nám sem nahrnou tisíce čmoudů dle kvót, který maňásek Sralbotka s pokorou přijal, budou podobný no go zóny i u nás. Papaláši to moc dobře věděj a připravují si půdu s předstihem. Pakliže policie nedokáže obyvatele ochránit proti kriminalitě, musí se tito bránit sami. Stát, kterej jim toto právo odejme, jedná v rozporu se základní listinou práv a svobod a nejde o demokracii, nýbrž tyranii! Ale co naplat, Saúdové si od EU vynutili slib, že původní obyvatele Evropy přivedou do stavu neškodnejch oveček. Skopový maj mohamedáni přece tak rádi. Ještě je část jim říct, že TAKHLE TO TEDA NEBUDE!! Ale to by nás musely chodit na demonstrace statisíce, ne ta hrstka vytrvalců. To už chodí podstatně víc buzerantů na gay pride. Ostatně ti budou první, kterejm kozomrdi podřežou krky, dřív než stačej procitnout ze svýho růžovýho snu o multikulti Evrůpce.