MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#78049 Re: Re: Re: Bulvární hodnocení politicky-ekonomického systému Tibetu jsou spíše naprostý blábol, mim

2016-03-30 12:47

#78047: - Re: Re: Bulvární hodnocení politicky-ekonomického systému Tibetu jsou spíše naprostý blábol, mimo ji 

To je heslo, nic jste neprokázal, dokonce nejste schopen oponovat ani můj naprosto snadný argument, nekorelace budhismu s bulvární představou politického systému v Tibetu a nejst schopen ani komentovat usvědčení bulváru s pravděpodbné lži o průměrném věku v Tibetu. 

Naproti tomu, já mohu přidat např. projevy komunisty Miloše Zemana a prokázat, že jsou dokonce přímo postaveny na lžích, jak jsem v této diskusi mnohokrát učinil. 

Nejprve studujte. 

Mimochodem bulvární představu politického systému Tibetu lze nalézt jen na rusko trollých serverech a podivných propagandistických serverech, nikoliv na důvěryhodných zdrojích informací. Seriózní zdroje se tuto bulvarizovanou představu ani nesnaží vyvrace, ale uvádějí na pravou míru jen slova otrok a nevolník. 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#78050 Re: Re: Re: Re: Bulvární hodnocení politicky-ekonomického systému Tibetu jsou spíše naprostý blábol,

2016-03-30 12:51:40

#78049: - Re: Re: Re: Bulvární hodnocení politicky-ekonomického systému Tibetu jsou spíše naprostý blábol, mim 

Že je americká neziskovka nedůvěryhodná je prostě fakt, se kterým nic nenaděláte. Nikde žádnou nekorelaci nevidím, buhismus je náboženství jako každé jiné. U nás se křesťané ve středověku chovali stejně. Naštěstí díky Číně v Tibetu středověk skončil.

Nepřihlášený uživatel

#78115 Re: Re: Re: Re: Bulvární hodnocení politicky-ekonomického systému Tibetu jsou spíše naprostý blábol,

2016-03-30 16:59:28