Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#8113 Re: Vedení USA a Velké Británie zachovávají „hrobové ticho“ ohledně osvobození Palmýry syrskou armád

2016-04-01 18:50

#8053: - Vedení USA a Velké Británie zachovávají „hrobové ticho“ ohledně osvobození Palmýry syrskou armádou  

 

Syfilis je infekční choroba, kterou vyvolává bakterie spirálovitého tvaru – spirochéta Treponema pallidum. Člověk je jediným hostitelem této bakterie. K přenosu bakterie dochází pohlavním stykem (vaginálním, análním i orálním), prostřednictvím drobných poranění na kůži nebo sliznici. Bakterie může napadnout i plod těhotné syfilitické ženy v případě proniknutí placentou (transplacentární přenos), dítě se rovněž může nakazit mateřským mlékem při kojení. V případě, že k tomu dojde, dochází u novorozence k závažnému poškození organismu, které nezřídka končí smrtí. Dříve představovala riziko transplantace krve, v dnešní době už je takový přenos téměř vyloučený díky důkladnému testování dárců krve.

Pro nemoc jsou typická tři stádia, přičemž v konečné fázi dochází k vážnému poškození organismu, demenci a v případě absence léčby i ke smrti nebo invaliditě. Syfilis se léčí antibiotiky, nebezpečné na této chorobě by mohlo být přehlížení příznaků a nezahájení léčby včas.

Syfilis postihuje vnitřní orgány, kůži, kardiovaskulární systém, pohybovou a centrální nervovou soustavu.

Syfilis podléhá povinnému hlášení. To v praxi znamená, že vyšetřující lékař je povinen informovat o pacientově onemocnění místní hygienickou stanici. Společně se pak účastní vyhledávání pacientových sexuálních kontaktů, které musí rovněž podstoupit vyšetření na syfilis.

Odpovědi

Když ČTlže lžou aj Havlojdi nackové nejvice řvou

#8123 Re: Re: Vedení USA a Velké Británie zachovávají „hrobové ticho“ ohledně osvobození Palmýry syrskou a

2016-04-02 07:45:30

#8113: - Re: Vedení USA a Velké Británie zachovávají „hrobové ticho“ ohledně osvobození Palmýry syrskou armád 

 proč sem cpeš takouvou SR......  Jdi si spamovat jinam Havlojde kterej se podílel na rozvratu v Kyjevě tady vrazi nemají co dělat KOLABORANTE NACISTICKÁ 

Dobře ovladatelné je pouze stádo SLUNIČKÁŘI,XENOFILOVÉ,ATD

Tyto skupiny jdou jako stádo tam, kde je pro ně  „vyroben“ silný vůdce, který jim dovolí ničit či mlátit a zabíjet ty „slabochy podlidi“ na něž vůdce ukáže, a je dovoleno vítězům brát si, co chtějí.  „Vítězové“ si přitom neuvědomují,  že se tím dostávají do kategorie ještě nižších „podlidí“, kteří budou po provedení špinavé práce nemilosrdně zlikvidování při prvním pokusu o individuální postoj.

Jestli jsou tedy mé odhady správné, pak ukrajinský nacistický lídr Jaroš, si svým  individualistickým postojem podepsal ortel smrti. Měsíc? Dva? Déle to většinou u takových lídrů netrvá. Neposlušnost v podobě samostatného myšlení, natož jednání, se v mocenských společenstvích radikálně trestá. Už třeba pro výstrahu.