Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#8133

2016-04-02 12:03

Spolupachateli brutálních islamistických vražd v Bruselu a v Paříži či znásilnění jsou všichni ti Sobotkové a Dienstbierové z ČSSD, Pelikánové z hnutí ANO, Halíkové, Šabatové, Merkelové a další. Všichni, kdo lhali, a z nás odpůrců migrace a islámu dělali po celou dobu populisty a xenofoby. Spolupachateli těchto vražd nevinných Evropanů jsou všichni politici a média včetně českých, kteří po celou dobu migraci a multikulturní svět prosazovali a prosazují.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#8135 Re:

2016-04-02 12:11:08

#8133: -  

MYSLIŠ TOHLE TO PÁCHAL STÁT NE TERORISTI TI JEN UDELALI CO JIM STÁT NAŘÍDIL PLUS V TOM JELA ((agenda 21-OSN))

KOMEDIA ZVANA BRUSEL VLASTNI STAT OHROZIL VLASTNI OBČANY VLASTNIM NAPLANOVANIM UTOKEM NA LETIŠTU A V METRU!!!MEDIA TAJI MLČI MLŽI!!!!!ŽE SE JEDNALO O STÁTNÍ TEROR NA LIDECH

TOHLE JE STÁTNÍ TERORISMUS PACHAN STÁTY!!!!!

Na síti se objevilo video evakuace pasažérů bruselského metra po explozích.

Více: STÁTNÍ TERORIZMUS V BRUSELU NA VITAČE

KOMEDIE O ZATČENÍ PAŘÍŽ FRANCIE PODVOD JAK SE PATŘÍ

Jeden z podezíraných v případu teroristických činů v Paříži Salah Abdeslam byl zadržen v pátek v průběhu protiteroristické speciální operace v Bruselu. Videozáznam zadržení pěti lidí včetně Abdeslama zveřejnilo britské vydání The Daily Mail.

Pátrání po Abdeslamovi probíhalo v Belgii a Francii asi čtyři měsíce. Protiteroristická speciální operace se prováděla v komuně Molenbeek, která se označuje za „křižovatku evropského terorismu".

Více: PAŘÍZKÁ KOMEDIA TERORIS UTOK PODVOD

CHARLIE HEBDO PODVOD JAK BRUSEL!!!!

VICE FR-Teroristický podvrh vo Francúzsku CHARLIE HEBDO