Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#8140 Re: usa je allah brusel je mohamed politici jsou vyznavači islámu

2016-04-02 13:06

#8138: nový světový řád smrdí po židech - usa je allah brusel je mohamed politici jsou vyznavači islámu  

 PŘEČTI SI ZJEVENÍ JANOVO 12 ALAH A FALEŠNEJ PROROK JE SATAN PADLY ANDĚL 

  • Drak v hněvu vůči té ženě rozpoutal válku proti ostatnímu jejímu potomstvu, proti těm, kdo zachovávají přikázání Boží a drží se svědectví Ježíšova.
  • A drak se postavil na břeh moře.

Odpovědi

nový světový řád smrdí po židech

#8143 Re: Re: usa je allah brusel je mohamed politici jsou vyznavači islámu

2016-04-02 13:37:57

#8140: - Re: usa je allah brusel je mohamed politici jsou vyznavači islámu  

 neliby se my 3 naboženstvi islám judaismus a katolicka cirkev a papešstvi  jinak korán je doktrina na dobyti světa a židovska kniha talmud šiři nenavist nežide jsou na světě proto aby sloužily židum žide označuji nežida slovem gojim majetek nežidu je jako majetek bez pana a žid si jej muže vzit prorok mohamed je pedofil masovi vrah lupič lhař valečny dobyvatel muslimové okupuji uzemi ktera jim nepatři saudska arabie bivala křestanska před islámem pakistan byl hinduisticky afghanistan budhisticky a cela severni afrika křestanska od vzniku islámu maji na rukou muslimové krev přes miliardu lidi bezvyzovy styk s tureckem je bezvyzovy styk s teroristy erdogan obchoduje s ropou od islámského státu a poušti je na sve uzemi a pomaha jim 


Nepřihlášený uživatel

#8181 Re: Re: usa je allah brusel je mohamed politici jsou vyznavači islámu

2016-04-02 23:00:30

#8140: - Re: usa je allah brusel je mohamed politici jsou vyznavači islámu  

 Mohamed byl pedofil a nadto agresivní xenofob a sprostý zamindrákovaný vrah a dobyvatel, díky němuž si zrůdnost zvaná islám vybájená v jeho chorém mozku v prvních desetiletích své existence násilím podmanila území větší než Evropa. Potoky krve postupně tekly od Hindúkúše po Gibraltar. Toto jsou počátky tohoto dle sluníčkářů "mírumilovného" náboženství. Naproti tomu Ježíš lidi léčil a rozdával lásku, tedy naprostý opak. Ježíš = dobro (andělé), mohamed = zlo (démoni)! Ježíš je syn Boží, mohamed syn ďáblův (Iblisův, Šajtánův)!