Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#8141 Re: usa je allah brusel je mohamed politici jsou vyznavači islámu

2016-04-02 13:20

#8138: nový světový řád smrdí po židech - usa je allah brusel je mohamed politici jsou vyznavači islámu  

 

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

 Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

RFID OTROČENÍ VLASTENCŮ-Permanentní ohrožení obyvatel, strach a terorismus

NWO nelze realizovat bez posílení policie a špehování obyvatel. Aby však toto posílení bylo možné realizovat a provést bez odporu obyvatelstva, bylo třeba v občanech vyvolat nejprve strach. Útoky z 11. září 2001, válka v Afghánistánu, v Iráku, zbraně hromadného ničení, Arabské jaro, ukrajinský Majdan, anexe Krymu, Islámský stát, Uprchlická krize v EU… to všechno jsou nástroje NWO, jak vyvolat v občanech strach a ve druhé fázi, aby občané sami volali po navýšení stavů policie, ochrany, více kamer na ulicích, více GPS modulů v telefonech, ve spotřebičích a ledničkách, internet věcí, GSM a GPS moduly povinně v nových vyrobených autech v EU, otisky prstů v cestovních pasech, RFID čipy v bezkontaktních platebních kartách, mobilní telefony s napevno zabudovanou baterií, kdy telefon nikdy nelze bezpečně vypnout, aby byl opravdu vypnutý.

VICE OHLEDNE RFID-Neomarxistický papež František přijede do USA převzít moc, globální prediktor zvítězil, americká elita kapitulovala!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#8147 Re: Re: usa je allah brusel je mohamed politici jsou vyznavači islámu

2016-04-02 18:10:53

#8141: - Re: usa je allah brusel je mohamed politici jsou vyznavači islámu  

 

Trichmoniáza patří mezi časté onemocnění převážně pohlavních orgánů. Výjimečně u žen může tato choroba infikovat močovou trubici, konečník a z pochvy se může dostat až do dělohy. Původcem trichomoniázy je bičenka poševní (Trichomonas vaginalis). Je to pohyblivý prvok se čtyřmi bičíky. 

Nemoc je nepříjemná především pro ženy. U nich je primárním místem infekce vagína. Vyvolává svědivý a hnisavý vaginální výtok. Mužům způsobuje uretritidu, tzn. zánět močové trubice, která však obvykle bývá doprovázen jen velmi mírnými nebo žádnými příznaky. Komplikací u neléčené chronické infekce však může být zánět prostaty a semenných váčků.

Přenáší se výhradně sexuálním stykem. Jiný přenos z člověka na člověka je spíše teoretickou záležitostí, ale stejně jako u jiných  jej vyloučit nelze (např. prostřednictvím společně užitého vlhkého ručníku, žínky apod.). Mimo tělo přežívá parazit maximálně několik hodin. Trichomoniáza usnadňuje vniknutí do těla člověka. V případě těhotenství může infekce vyvolat předčasný porod a je příčinou nízké porodní váhy novorozence.

Pokud nakazí muž ženu trichomoniázou, je velmi pravděpodobné, že není jeho jediná partnerka.

Trichmoniáza je celosvětově nejrozšířenější sexuálně přenosná nevirová choroba. Incidence této choroby je podle Světové zdravotnické organizace přes 170 miliónů ročně a to především v rozvojových zemích. Nákaza je častá u všech ras na všech kontinentech, s nejvyšším výskytem mezi ženami ve věku 16-35 let. Odhaduje se, že na 20 % žen se setká s trichomonádovou infekcí během jejich reprodukčního věku.

 

Inkubační doba je 4 – 20 dní, obvykle týden. Mezi symptomatické příznaky patří vaginální výtok (hojný, řídký, zpěněný, zásaditý, nasládlý, po rybině zapáchající nažloutlé nebo nazelenalé barvy), pálení, svědění v oblastech pochvy, bolesti při pohlavním styku, zarudnutí a zduření zevních pohlavních orgánů. Může se také dostavit pocit častého nucení k močení. Někdy dochází ke zvětšení místních lymfatických uzlin. Pokud se choroba neléčí, výtok i další příznaky postupně mizí – nemizí však riziko nákazy partnera.

 Onemocnění u mužů probíhá zpravidla bez příznaků a jsou to právě proto muži, kteří jsou významnými přenašeči tohoto onemocnění.

Období nakažlivosti trvá po celou dobu infekce, což může u neléčených případů představovat i několik let.