MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnědý

#81584 tyto zločinosti podporuje pražská kavárna -TOP09

2016-05-05 14:42

Můžete mi někdo říct, kdy jsme ztratili svou suverenitu ? A nechci slyšet plky o Lisabonské smlouvě ! My už nejsme svobodná, demokratická země !!!!!

Česká republika je jakási periferie socialistické diktátorské Evropské unie. Kam se EU posunula za poslední tři roky, je strašné. Německo,  znovu se svým socialismem , politicky korektní nedemokracií, imigrantskou promuslimskou politikou - vytvářející nového evropana, ovládlo Evropu. Hitler by byl nadšen, ale zděšen zároveň.

a ještě k tomu fašistické kvóty, kdy dokonce máme platit za nepřijatého muslimského imigranta sedm miliónů. Co máme platit ? Jsme svobodná země nebo nějaký region Německa ?To je stejné, jak slováci platili za 2 světové války za židy !!!!!!! kurva už se zasraná kavárno, která toto taky podporuješ, vzpamatuj !!!!!!

jak můžete podporovat svoje budoucí vrahy z řad autoritativního, nesvobodomyslného, šovinistického, sexuálních menšin vyhlazujícího, jiné nábožentsví potírajícího, kulturně barbarského  islámu ? to je idiocie nejhrubšího zrna !!!!!!

To může podporovat jen idiot, imbecil, kretén apod. Copak nemáte rozum ? kdo do Vás nasoukal tyto lži ?

Máte v hlavách z toho hulení nasráno ? Víte kolik je 1+1 ?  Asi ne. jinak by jste nemohli podporovat sebezničující muslimskou imigraci.

Kde je ten debil co chce přijmout milión uprchlíků ?

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#81588 Re: tyto zločinosti podporuje pražská kavárna -TOP09

2016-05-05 16:17:18

#81584: pan Hnědý - tyto zločinosti podporuje pražská kavárna -TOP09  

 Je skutečně potřeba zkoumat, jak se mohlo stát, že Nejvyšší správní soud dokonce ve dvou rozsudcích označí Zemana za lháře a porušovatele volebního zákona a přesto se stane, že je inaugurován od ústavní pozice. 

Je to ve své podstatě věc absurdní, proti ústavní a tím, že Zeman složil ústavní slib s velkou pravděpodobní spáchal velezradu, neboť si byl svého porušování volebního zákona i lhaní vědom nejen proto, že rozsudky NSS byly k dispozici. 

Věc je to skutečně velmi vážná a měla by být, dle mého názoru dávno napravena a správou administrativy Hradu vládou, vypracováním žaloby k Ústavnímu soudu na Miloše Zemana a jeho abdikací nebo odsouzením u Ústavního soudu, jeho porušování ústavy je minimálně velmi pravděpodobné a už hraniční jednání v situaci, kdy to není nutné, tedy je parlament, vláda s velkou podporou parlamentu atd.  se jeví jako velmi sporné v kontextu Ústavy. Není-li schopen jednat plně v souladu s Ústavou a dotát tím ústavního slibu, měl by sám abdikovat, jinak se dopouští opět velezrady. 

Co se týče mezinárodních smluv a jejich dodržování, rozhodl o nic přímo volený parlament. Referendum o vstupu do EU proběhlo.  Naši poslanci zasedají v EP, náš premiér v Evropské radě, naši ministři v Radách ministrů a náš parlament rozhoduje prakticky o všem, co se v EU odehraje až na naprosté výjimky, ke kterým jsme se smluvně zavázali. Že to vy netušíte, za to si opravdu můžete sám, nemůžete věřit všem blábolům, co tu KGBácí Klaus a Zeman o EU vyprávějí.