MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#82390 Kačer Donald Trump v žádném případě není ruský troll :-)

2016-05-21 09:56

 
 

Trumpovu kampaň řídí muž, který pomáhal diktátorům

  • Paul Manafort zajistil stovky milionů dolarů rozvojové pomoci pro angolského generála Jonase Savimbiho.
  • Trump jej najal už v březnu, aby mu zajistil podporu mezi republikány, nyní jej povýšil na šéfa celé kampaně.
  • Organizace, které upozorňují za zneužívání lidských práv, Manaforta opakovaně kritizovaly, že dělá pro diktátorské režimy.

Zkušený pomocník republikánů: Paul Manafort se lobbingem živí čtyři desítky let, dělal pro africké diktátory i americké prezidenty.
autor: Reuters

Viktor Janukovyč se v roce 2010 stal ukrajinským prezidentem zčásti proto, že lidé uvěřili jeho novému obrazu muže, který dá věci do pořádku. Bez ohledu na jeho napojení na Moskvu. Jedním z architektů této strategie byl americký poradce Paul Manafort, jemuž za pomoc s kampaní Janukovyč zaplatil desítky tisíc dolarů. Když o rok a půl později utekl před rozzlobenými demonstranty do Ruska, pro jeho washingtonského lobbistu to nebyla žádná tragédie ani nová zkušenost. Řada jeho zahraničních klientů skončila buď ve vězení, nebo na útěku. Namátkou zairský diktátor Mobutu Sese Seko, angolský generál Jonas Savimbi, somálský vůdce Siad Barre nebo filipínský brutální vladař Ferdinand Marcos.

Všechny spojoval nepotismus, korupce, násilí a také láska k bohatství a luxusu. Vášeň pro peníze má i Manafortův nový chlebodárce, kandidát na amerického prezidenta Donald Trump. Ten ze sedmašedesátiletého rodáka z Connecticutu udělal 19. května šéfa své kampaně, Manafort mu předtím už několik týdnů pomáhal shánět podporu mezi republikány.

 

Odpovědi

Jelena

#82414 Re: Kačer Donald Trump v žádném případě není ruský troll :-)

2016-05-21 21:02:33

#82390: - Kačer Donald Trump v žádném případě není ruský troll :-) 

 Už se těším až ti, ty klinikofilní hovado, strčí nějaký multikulturní obohacení čůráka do prdele! To budeš ještě rád, že USSA budou mít konečně normálního prezidenta!