MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#82595 Re: Re: Re: Re: Tohle je Amerika.....

2016-05-24 03:13

#82585: - Re: Re: Re: Tohle je Amerika..... 

 že nemaji koncentračni tabory je lež maji koncentračni tabory fema rozšiřene po celych spojenych statech a jsou připravene na občanskou krizy aby  tam začaly davat lidi to bude začatek nového světového řádu v americe a amerika ma zakon kterej dovoluje věznit svoje vlastni lidi a maji vic poprav za rok než země jako je iran amerika neni svobodna země

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#82597 Re: Re: Re: Re: Re: Tohle je Amerika.....

2016-05-24 05:13:06

#82595: - Re: Re: Re: Re: Tohle je Amerika..... 

 Bulvár slouží k pobavení, pro Zemana tam píší perverznosti, pro Ovčáčka horory a mnohdy oboje v jednom textu. Ale znovu, slouží to k pobavení nikoliv k tomu, abyste z toho vyvozoval "nový světový řád", neboť jsou to výmysly. 

Odstěhujte se tedy do svobodného Iránu, Sovětského svazu a nebo na Kubu či do Severní Koreu, nikdo vám v tom bránit nebude, nikdo vám neukradne majetek, který tu máte, níkdo nebude šikanovat vaše rodinné příslušníky, prostě se odstěhujte do "svobody".  Dokonce vám nikdo ani nebude mít za zlé, když se vrátíte, logicky vše za předpokladu, že nejste ruským trollem a tedy nepácháte těžký trestný čin vlastizradu. Za předpokladu, že se vrátíte a nebude tedy v tamních "svobodách" navrbován tamními "svobodnými" zločineckými zpravodajskými službami.