MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

islám je naboženstvi satana

#82819 Re: Bolševici patří do pekla

2016-05-25 19:26

#82799: Klerik - Bolševici patří do pekla 

 muslimé skončiš v pekle budeš zatracen lide kteři potporuji zabijeni stejně tak jak to podporuje islám budou zatraceni zabijeni lidi nevede do nebe ale do pekla za světlonošem luciferem 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#82821 Re: Re: Bolševici patří do pekla

2016-05-25 19:28:46

#82819: islám je naboženstvi satana - Re: Bolševici patří do pekla 

 

K islámu se hlásí 1,6 mld. lidí, tedy spojovat zločinnost 50 a možná 100 000 zlodčinců s islámem je stejně ubohé, jako nespojit komunismus s masivním vražděním v gulagu. Čímž ani v nejmenší nepopírám, že teroristé mohou mít a nejspíše mají zázemí v islámských sektách (lidé z arabského světa byli masivně školeni komunistickými totalitami v terorismu), kdy euro-atlatická civilizace je dnes velmi dobře schopna rozpoznávat patologické sekty křesťanské a nejspíše i židovské, stejně jako je schopna rozpoznávat patologii komunismu a nacismu, což také není nic jiného než sekty, ale není schopen dobře rozpoznávat sekty jiných náboství a má bohužel problém i v identifikaci nových totalit, viz. beztrestná ruská propaganda nejen na územi ČR. 

Je zvláštní, že vraždění Jana Žižky z Trocnova na pozadí sekt husitů a adamitů jako vraždění husitů (křesťanů) neprezentujete a nespojujete jej tedy s celým českým národem a křesťanstvím.

Nebude to náhodou tím, že jste komuista žijete v představě, že je soudruh Žižka středověkým komunistou?