MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#82942 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Němci fůůůůůůůůůůůůůj!

2016-05-26 08:18

#82940: Rusové nás osvobodili od nacismu!!! - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Němci fůůůůůůůůůůůůůj! 

 Shodneme se na tom, že nahrazení jedné totality totalitou jinou navíc nejen stejně zrůdnou ale dokonce společně s nacistkickou ničící Evropu nelze považovat za osvobození. 

Povinná výuka jazyka okupanta na všech stupních školství a to dokonce až do úrovně tehdejšího csc - dne PHD je toho dokladem. Nebylo možné získal titul csc (dnes PHD) bez toho, aby měl uchazeč o titul "aktivní" zkoušky z marxismu leninismu a z jazyka okupanta (platnost vysokoškolských zkoušek z marxismus leninismu a okupantského jazyka po určitých letech cca pěti od složení, propadala!!!!!), byla to nutná, nikoliv postačující podmínka pro získání komunistického titulu, který umožňoval pokračovat ve vědecké kariéře. 

Německo prošlo denacifikací, rusákov neprošel debolševizací a výsledek je okupace Krymu a rozpoutání války na východě Ukrajiny a obecně ruská hybridní propaganda (vžitý název trollí propaganda) prakticky po celém světe, kdy pokusným územím je nejspíše ČR díky počtu velmi podivných serverů v čeština a existenci ruského politického bulváru v češtině parlamentním listům.  

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#82947 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Němci fůůůůůůůůůůůůůj!

2016-05-26 08:54:28

#82942: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Němci fůůůůůůůůůůůůůj! 

 Kecy, prdy, beďary starýho čuráka, kterýho v roce 68 vyhodili z KSČ. To se nedá srovnávat, ty nacistická zrůdo!