MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#83149 Re: Re: Re: Proč vlastně blbečkové volili Miloše Zemana, když jeho voliči tak nenávidí EU a NATO?

2016-05-27 16:03

#83136: - Re: Re: Proč vlastně blbečkové volili Miloše Zemana, když jeho voliči tak nenávidí EU a NATO? 

 Proč by mne mělo zajímat něco kolem MUS, když není zjevné, že s toho měl Miloš Zeman jakýkoli profit? Proč by mne mělo zajímat, že mluvil v kampani o Tošovském (za jehož vlády ztratil stát v MUS majoritní podíl) když Tošovský beztak nebyl oponent Miloše Zemana ve volební kampani? Proč by mne mělo trápit 14 miliard, když fond na rekulivace nejspíš již před tím někdo vybrakoval a za ten šrot nikdo nechtěl dát víc jak 650 mega? Měl jste nabídnout aspoň 700 a moh jste to mít vy, neměl jste bejt žgrd.

Nakonec prezident nikterak neusiluje o vystoupení z EU, nebo z NATO. Že občas řekne něco kritického na fungování věcí v EU, na tom není nic v nepořádku.  EU lze postavit v budoucnu nalepších základech, když by byla lépe ošetřena její bezpečnostní stabilita. Nyní to vypadá tak, že v ní zanikne kromě bezpečnosti i veškerá tradiční kultura. Je podle vás důvod se radovat? Já tedy nevím z čeho.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#83163 Re: Re: Re: Re: Proč vlastně blbečkové volili Miloše Zemana, když jeho voliči tak nenávidí EU a NATO

2016-05-27 17:47:48

#83149: - Re: Re: Re: Proč vlastně blbečkové volili Miloše Zemana, když jeho voliči tak nenávidí EU a NATO? 

 Vy si vymýšlíte idiote, bylo to za vlády KGBáka a Zemanova oposmluvního kupčíka Klause, neboť ten rozdal část akcií MUS obcím, které je začaly rozrpodávat. Tošovského vláda s tím neměla nic společného, co je ale horší, KGBák Zeman navíc dehonestoval šéfa fondu národního majetku, který se snažil věc řešit a to veřejně.

A protože to se Zemanem spolukradl Klaus, je naprosto jasné, že tu zlodějinu Zeman musel dokonat, KGBák KGBákovi přece oči nevyklove. 

KGBáka Zeman "neměl z ničeho profit" a dnes ten zločinec utrpěl absolutní beztrestnost a to minimálně za "prodej" rusácké dluhu za drobné. 

Zeman velmi dobře věděl o hotovosti MUS a tedy i o stavu firmy a skutečném majetku, prodávat ho nemusel, nic jej k tomu nenutilo, je to naprosto evidentní zlodějina. Jiná možnost, která se nabízí, že je Zeman idiot. Ve skutečnosti je zloděj i idiot. 

Mimochodem níc mu tehdy ani v nejmenším nebránilo navýšit základní jmění společnosti a získat majoritu, obzvláště, když 46 % stálo dle vás 650 mil. korun a namoritu by tedy bohatě stačilo 50 mil. korun

Zpochybňování demokracie, ničení úředu za pomocí bandy KGBáků, která ho obklopuje, porušování volebního zákona atd. je vůbec jeden z nejodpornějších zločinů, kterých se politik může dopusti, neboť se tím snaží ukrást svobodu občanů, přesněji krade svobodu občanů a ohrožuje nejen stát, ale i EU. 

Zeman je komunisticko nacistické hovado a nedá se to ničím omluvit.