MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#83207

2016-05-27 21:43

Kdo financuje týhle mladé fetky z Kliniky - je to Pražská kavárna v čele s Obamofilem Dienstbierem - Jiří Dienstbier ml. se narodil ve Washingtonu a je americký státní občan, čímž nemůže hájit zájmy naši země neboť jeho celá rozvětvená rodina organizuje všechny sluničkáře v zemi. Bývalá studentská Monika Mac Donagh Pajerová vůdkyně z r. 1989, nyní pedagožka pražského centra NewYork University (protizemanovské červené karty rozdávala Šárka Kadlecová,bývalá zaměstnankyně Amerického velvyslanectví - jaká náhoda ). NYU je něco, jako byl dříve VUML, jenteď je to vysoké učení havlismu. Monika MDP je vdaná za Ira, Petra Mac Donagha. Měla milenecký vztah s Lubomírem Zaorálkem a po jeho rozvodu s ním žila. Její dcera Emma Smetana je moderátorka TVNova (narodila se v Paříži, kde M. Pajerová žila se svým prvním manželem Smetanou). Emma Smetana žije s muzikantem a hercem izraelského původu Jordanem Hajem. Sestrou Moniky Mac Donagh Pajerové, je"Kateřina Jacques. Jacques je partnerkou Martina Bursíka, předsedy strany Zelených a místo předsedy ODS Topolánkovy vlády. Porodila mu dceru Noemi. Bursík dříve žil s Monikou - nevlastní sestrou Jiřího Dienstbiera ml. Jiří Dienstbier st. byl 4 x ženatý, jeho třetí manželkou byla Květa Dienstbierová,bývalá manželka Ivana Havla. Ivan Havel je bratrem ex-prezidenta Václava Havla..................A přesně takové fetky, které nevýtvářejí žádné hodnoty a jen parazitují na společnosti mají dnes zásluhou ožraly havla své zástupce ve všech mediích a denně nám dávkují (hlavně přes Českou televizi) své shizofrénní představy o životě uvnitř feťácké tlupy.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#83210 Re: Při této příležitosti je tedy velmi dobré upozornit vás voliče Miloše Zemana.....

2016-05-27 21:51:35

#83207: -  

 .....že ten skutečně nikdy v jeho životě nepracoval v sektoru, kde by vytvořil i jen desetník daní a nějakou hodnotu, neboť vždy pracoval tam, kde se daně spotřebovávaly či rozdávaly a případně se dokonce díky rozdávání daní vytvářelo masivní zadlužování obyvatel této země.

Jeho dcerunka se tak nudila, že se stala pornohvězdičkou a dodnes se tak zoufale nudí, že do chráněných objektů projíždějí její kamarádi v autech, které ochranka nemá možnost překontrolovat ani tak, že by věděla počet osob projíždějících do chráněných objektů.

Manželka soudruha Zemana byla v době Klause "zaměstnána" kdesi na Hradě, tedy i ona byla placena z daní daňových poplatníků, aniž pravděpodobně kdokoliv byl schopen zjistit, jestli vůbec dochází do práce a jestli vůbec něco dělá. Je to taková tradice ještě z dob, kdy soudruzi Zeman s Klausem si říkali čest práci se soudruhy z StB.