MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#83201 Re: Při této příležitosti je dobré zmínit, že soudruh "inženýr" MIloš Zeman....

2016-05-27 20:00

#83197: -  

 ....vychodil něco tak vrcholně debilního jako marx-leninskou ekonomii, tedy jeho titul "inženýr" nemá hodnotu zlámané grešle. 


Nepřihlášený uživatel

#83202 Re: Re: Táhněte do prdele, fašisti!

2016-05-27 20:10

#83193: - Re: Táhněte do prdele, fašisti! 

 A čím to budete dělat?  Že nebudet jíst síry z Francie, pít víno z Italie, kupovat si notebooky z amerických továren v Číně? Nebo si snad nebudete kupovat plynové kotle, myčky, pračky, ledničky, klimatizace, auta a komunističtí Noční vlci budou jezdit na kolech Ukrajina místo na motorkách z Ameriky? 

Soudruh Medvěděv si místo hodiněk od Applu koupí pěkné ruské "časy" a místo pěkných látek na obleky z Italie si soudruzi z Kremlu opět obléknout ruskou kazajku? Soudruh Putin si do osobní tělocvičny koupí pěkné ruské stroje, aby se mu lépe posilovaly svaly, koupí si také pěkné ruské tenisky i skvělé tepláky s čtyřmi pruhy, čím víc pruhů tím víc adidas, jistě si vzpomínáte? 

Soudruzi opět zkopírují nějaké pěkné počítače ze západu a nazvou je EC a budou je dvacet let vyrábět, protože nebudou schopni rozlousknout operační systém, který budou stále dokola krást, protože jim připadá, že kopírování šumu na diskete nění krádež? 

Rusko chce být technologicky nezávsilé a za 25 let nejsou schopni ani vivinout použitelnou verzi linuxu, který je i jim k dispozici, protože nejsou schopni napsat aplikace, tak prostě raději masivně kradou MS Windows a Office. 


Nepřihlášený uživatel

#83203 Re: Zemanisté jsou vesměs burani

2016-05-27 20:14


Nepřihlášený uživatel

#83204 Re: Re: Zemanisté jsou vesměs burani

2016-05-27 20:24

#83203: - Re: Zemanisté jsou vesměs burani 

 Bohužel vás mohu ubezpečit, že dnes jsou mnozí synáčkové a dcerunky komunistů, podnikatelé, vkusně oblečení lidé, za komunistů velcí rockeři, čtenáři revolver revue a samizdatu tak zblblí, že jsou schopni tvrdit, že "Zeman má pravdu". Jedním dechem řeknou, že je to hovado - ale že se přece musí říci, že i hovado může mít pravdu, že tedy ti "uprchlíci" ti přece "tady nemají co dělat" a to přesto, že tu dokonce žádní nejsou :-). 

Je zvláštní (ve skutečnosti symptomatické - komunstický výchova) že Zeman tvz. "pravdy" říká za účelem celkového lhaní, zpochybňování demokracie a relativazace hodnot, aby v takovém prostředí ještě vypadal přijatelně. Navíc jsou to "pravdy" jen vytržené v kontextu a vyslovené v kontextu úplně jiném. 

Komunistické propagandě synáčkové a dcerunky komunistů nevěřili, ale Zemanovi "věří jeho pravdy" aniž by si kdy přečetli jakýkoliv jeho projev a kdesi pochytí, že Zeman "řekl" že tu imigranty nechce a tak je potřeba za tím stát, přestože sem fakticky přtáhl bandu komunstických čínských milicionářů, kteří tu propagovali čínský komunismus a otevřel čínským a ruským komunistickým mafiánům. 

Komunisté už najedkou komunistickým synáčkům a dcerunkám nevadí  a to přesto, že ještě nedávno vykřikovali, že by komunisty věšeli na prvním kandelábru, tedy logicky s vyjímkou jejich vlastních rodičů, to byli přece komouši "z donucení", StBáci z "donucení", prostě úplné oběti komunistkého režimu :-) něco takového jako soudruh Bureš tedy vlastně Babiš.  


Nepřihlášený uživatel

#83205 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proč vlastně blbečkové volili Miloše Zemana, když jeho voliči tak nenávi

2016-05-27 20:31

#83199: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proč vlastně blbečkové volili Miloše Zemana, když jeho voliči tak nenávidí E 

 Jednání Klause a Zemana je zpochybňující demokracii a jednoznačně pro ruské. Jejich celkové jednání je stejné s tím vaším, relativizovat zločinnost KGBáků z Kremlu a komunistů z Číny a nakonec obecně totalit, čímž se snaží v občanech, stejně jako váš příspěvek, vyvolat dojem, že demokracie je špatná. 

A nejednali oni takto společně náhodou v době, kdy podobné privatizační dobrodružství provozoval v Rusku Clintonův ožralý kámoš Jelzin, který vlastně podepsal cosi, co muisel odmítnout i Gorbačov v dnešní době a díky tomu dnes nesmí na Ukrajinu? Přitom bez Gorbačova by nebyl ani Jelzin, ani dnešní pravosektoroví uvědomělí Banderovci. To ukrajinský rozhodnutí Jaceňukovýho nástupce je komické. Takže kdo vlastně Zemana a Klause úkoloval Jelzin? :-)

Soudruh V.I.Putin se někdy vyjadřoval k Euru? Putin si hraje na demokracii, to by skutečně bylo absurdní, aby požadoval, aby demokracie měnily zákony, ale řekl bych, že o takové věci také vlastně nikdy nemluvíl, neb k tomu prostě není důvod. 

Požaduje zrušení sankcí, což ovšem ve své podstatě je změna zákonů v demokratických zemích. 

Imigranté chtějí změny zákonů v Evropě? To jste četl v politickém bulváru v Parlamentních listech?  Kteří to byli? Ruští imigranté do EU nebo těch 300 000 co již loni odešo z Ruska do USA? Zkoušíte to dobře ruský trolle.

Putin se k Euru vyjadřoval v dokumentárním sestřihu s panem Solovjevem. Film má název "Světový řád" nebo nějak přibližně tak, momentálně to z hlavy nevím. O požadavcích migrantů na změny zákonůve Francii se štěbetalo snad i v prolhané ČT.

To, že Klausem s Zemanem charakterizuji jako KGBáky je důvod srozumitelnosti, nikoliv proto, že by to šlo jakkoliv prokázat, soudruzí KGBáci, jak velmi dobře ruský trolle víte archivy nikdy neotvírají. 

Jednání Klause a Zemana je zpochybňující demokracii a jednoznačně pro ruské. Jejich celkové jednání je stejné s tím vaším, relativizovat zločinnost KGBáků z Kremlu a komunistů z Číny a nakonec obecně totalit, čímž se snaží v občanech, stejně jako váš příspěvek, vyvolat dojem, že demokracie je špatná. 

Nikdy jsem neslyšel od Klauze nic, ani od Zemana nic, co by zpochybňovalo domokracii. Pokud ovšem nechápete Bruselismus jako něco, co dokáže jako jediné demokracii zajistit. Já mám obavy, že nás postupně všechny onen Bruselismus pod záminkou vedení hybridní války o mnohé demokratické svobody obere. Nakonec nově příchozí konec konců demokracii nechápou vůbec a v NO GO zóně neplatí žádná demokracie, podobná té evropské.

Připadá vám, že tu bylo málo a je tu málo ruských mafiánů všude v západní Evropě? Připadá vám, že mají malý podíl na zločinnosti? Připadá vám, že na ruské ambasádě v Praze, která je počtem lidí v násobcích ambasády např. ve Velké Británii je málo ruských zločineckých agentů? Připadá vám, že pan Kubice zásahem u Holubů nezasahoval proti ruské mafii na území ČR. Zločinnost Rusů na území EU je děsivá, bohužel. 

Zásah u Holubů proti mafii je právě nutný důsledek toho, co jako hygienizátorsky demokratizační proces odstartoval Gorbačov a do extrémní podoby dovedl Jelzin. Za jejich éry by jste koupil jadernou zbraň málem na ulici. To platí i o oněch agentech ve Velké Británii, nakonec Litviněnka se nikdo neštítil, že byl v KGB a kdyby nepašoval polonium v prdeli, čekala by ho slavná kariéra v MI6.

Kde jste slyšel, že by výhrůžky soudruha Vladimira Iljiče Adolfa Hitlera Putina jadernými zbraněmi, byly spojeny s tím, že by cizí armáda překročila hranice Ruska. Nic takového neříkal, obecně vyhrožoval jadernými zbaněmi, když kradl Krym, tedy neoznační ruští vojáci se pohybovali mimo kasárna a cvičiště na Krymu a to vše činil přímo v rozporu s trojstrannou dohodou, kterou jistě jako "člověk z výroby" velmi dobře znáte. 

Tuto informaci pronášel český důstojník v nočním interviev na ČT. Čili o tom nepochybuji a dokonale to dává i smysl, narozdíl od vašich poznámek o Hitlerovi.

Z výše uvedeného je vidět, jak obtížné bylo zvládnout předválečné Německo, které na svém území provozovalo velmi podobnou progandu, jakou nyni provozuje Rusko. Navíc je tato propaganda Ruska podobá té jeho jeho, kterou už jednou Rusko provozoval mezi lety 1939-1941. 

A tuto propagandu se učil pan Goebels podle válečné propagandy britské.

Kosmický program Ruska a obecně jakýkoliv potenciál Ruska k inovacím, vědeckému výzkumy je nulový, což ve své podstatě děsí velmi. Západ by rád rusko živil odběrem ropy a plynu i jen s ohledem na obyvatele Ruska, ale zároveň ropu ani plyn už technologicky používat nechce a prudce spotřebu těchto komodit technologickým rozvojem omezuje. Nic dalšího Rusko nabídnou nemůže. 

Proto se svým chabým potenciálem poslalo do kosmu člověka jako první? A tedy chcete raději krmit islamisty a nechat je bobtnat, stavět další Dubaje a koukat se na to jak sponzorují ISIL a podobný ksindl? A co z toho má běžný evropan? Ropu nechce západ používat? Do čeho budeme balit potraviny? Papírový pytlíky používat také nebudeme, nebo si vyřežeme veškerý lesy? Čím budeme mazat stroje? Naflušeme na hřídel? Vazelina se studente dělá také z ropy!!!!!

 


Nepřihlášený uživatel

#83206 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proč vlastně blbečkové volili Miloše Zemana, když jeho voliči tak ne

2016-05-27 21:23

#83205: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proč vlastně blbečkové volili Miloše Zemana, když jeho voliči tak nenávi 

 

 Jednání Klause a Zemana je zpochybňující demokracii a jednoznačně pro ruské. Jejich celkové jednání je stejné s tím vaším, relativizovat zločinnost KGBáků z Kremlu a komunistů z Číny a nakonec obecně totalit, čímž se snaží v občanech, stejně jako váš příspěvek, vyvolat dojem, že demokracie je špatná. 

A nejednali oni takto společně náhodou v době, kdy podobné privatizační dobrodružství provozoval v Rusku Clintonův ožralý kámoš Jelzin, který vlastně podepsal cosi, co muisel odmítnout i Gorbačov v dnešní době a díky tomu dnes nesmína Ukrajinu? Přitom bez Gorbačova by nebyl ani Jelzin, ani dnešní Pravosektoroví uvědomělí Banderovci. To ukrajinský rozhodnutí Jaceňukovýho nástupceje komické. Takže kdo vlastně Zemana a Klause úkoloval Jelzin? :-)

Počátek přece není v Gorbačovovi, Jelzinovi ale komunsitické totalitě, která zničila Rusko, vraždila tamní obyvatel, rozpoutala II. světovou válku a následně dalších 40 let vedla válku i proti občanům východní Evropy. Z obecného hlediska nemůže být pro veřejný prostor zavradětní milionů rusů v gulagu co může "jen tak projít". Rusové za to trpí nejen dnešními KGBáky v Kremlu.

 Netvařme se, že problém je v demokracii a svobodě, když je naprosto zřejmé, že problém je v totalitě, která je zločinností na úrovni státu, zločinnost na úrovni oligarchů demokracie řešit dokáže, proti státní zločinnosti (gulagy jako příklad) občané obranu žádnou nemají. Představa, že demokracie chtějí zničit Rusko je absurdní. Proč by to dělaly, aby musely řešit zničený stát s jadernými zbraněmi, jste blázen? Demokracie nechtějí být ohrožovány totalitou, to je jisté, obzvláště ne totalitou s jadernými zbraněmi a idioty typu Stalina. Rusko neprošlo debolševizací, je tedy logické že komunisté provozující státní zločinnost, vraždění vlastních obyvetel se získáním svobody nezmění, to se skutečně čekat nedá, viz. nynější KGBácí v Kremlu.  

Soudruh V.I.Putin se někdy vyjadřoval k Euru? Putin si hraje na demokracii, to by skutečně bylo absurdní, aby požadoval, aby demokracie měnily zákony, ale řekl bych, že o takové věci také vlastně nikdy nemluvíl, neb k tomu prostě není důvod. 

Požaduje zrušení sankcí, což ovšem ve své podstatě je změna zákonů v demokratických zemích. 

Imigranté chtějí změny zákonů v Evropě? To jste četl v politickém bulváru v Parlamentních listech?  Kteří to byli? Ruští imigranté do EU nebo těch 300 000 co již loni odešo z Ruska do USA? Zkoušíte to dobře ruský trolle.

Putin se k Euru vyjadřoval v dokumentárním sestřihu s panem Solovjevem. Film má název "Světový řád" nebo nějak přibližně tak,momentálně to z hlavy nevím. O požadavcích migrantů na změny zákonůve Francii se štěbetalo snad i v prolhané ČT.

Vy skutečně věříte hovadině, že by imigranté požadovali změny zákonů zemí do kterých přichází? Jak je požadovali? Vykřikovali je na ulici nebo snad založili politickou stranu a kandidovali do parlamentu? Netvařte se, že jste idiot větší než Miloš Zeman. Jistě jako občan nemohu zachytit vše, co soudruh Vladimir Iljič Putin povídá a jak to povídá. Sleduji jeho zásadnější projevy. Dokonce i kdyby se vyjadřoval k euru v projevu, bylo by to ale nezajímavé, Rusko má cca 160 mil. obyvatel a měnu, kterou za hranicemi ruska nepřijme žádná banka, žádný stát nemá s Ruskem vyměněný "sociální" dluh, jako to je tomu např. mezi Japonskem a USA a Čínou a USA, kdy vzájemná nominální hodnota dluhů je stejná a slouží k tomu, aby si navzájem tyto státy neničily měny umělými zásahy, devalvacemi. Rusko takto dosud není schopno kooperovat. Aktuálně je to spíše tak, že se vyprodává do Číny. Tedy vyjadřování Ruska k euru či dolaru, např. že dolar v letošním roce masivně ztratí, je vyjádření nezajímavé, Rusko na to není schopno mít žádný vliv. 

To, že Klausem s Zemanem charakterizuji jako KGBáky je důvod srozumitelnosti, nikoliv proto, že by to šlo jakkoliv prokázat, soudruzí KGBáci, jak velmi dobře ruský trolle víte archivy nikdy neotvírají. 

Jednání Klause a Zemana je zpochybňující demokracii a jednoznačně pro ruské. Jejich celkové jednání je stejné s tím vaším, relativizovat zločinnost KGBáků z Kremlu a komunistů z Číny a nakonec obecně totalit, čímž se snaží v občanech, stejně jako váš příspěvek, vyvolat dojem, že demokracie je špatná. 

Nikdy jsem neslyšel od Klauze nic, ani od Zemana nic, co by zpochybňovalo domokracii. Pokud ovšem nechápete Bruselismus jako něco, co dokáže jako jediné demokracii zajistit. Já mám obavy, že nás postupně všechny onen Bruselismus pod záminkou vedení hybridní války o mnohé demokratické svobody obere. Nakonec nově příchozí konec konců demokracii nechápou vůbec a v NO GO zóně neplatí žádná demokracie, podobná té evropské.

To, že vy to neslyšíte, za to skutečně já nemohu. Vyjádření Klause i Zemana o strukturách EU jsou hanebná, ale je bohužel nutné, aby posluchač měl základní povědomí o tom, jaké vůbec strukutury EU jsou, kdo v nich zasedá a jak vznikají, aby to byl schopen rozpoznat. Demokracie je skvělá v tom, že se mění, nestagnuje, kdysi byl Bronx nejhorší čtvrtí, dnes je obrovský luxus. Co platí jednoznačně, celý svět chce žít jako Euro-atlantická civilizace, dokonce i totality se snaží kopirovat správu veřejného prostoru v Euro-atlantické civilizaci a hrají si na struktury a mechanismy, které demokracie pro správu používají. Rusko vytvářelo BRIC jako kopii původních dohod EHS, ale kde je dnes BRIC a představa, že za to mohou demokracie, že "rusku nepřejí" je absurdní, ale ruská státní propaganda to mužikům sděluje, stejně jako to sdělovalo nacistické Německo.

Připadá vám, že tu bylo málo a je tu málo ruských mafiánů všude v západní Evropě? Připadá vám, že mají malý podíl na zločinnosti? Připadá vám, že na ruské ambasádě v Praze, která je počtem lidí v násobcích ambasády např. ve Velké Británii je málo ruských zločineckých agentů? Připadá vám, že pan Kubice zásahem u Holubů nezasahoval proti ruské mafii na území ČR. Zločinnost Rusů na území EU je děsivá, bohužel. 

Zásah u Holubů proti mafii je právě nutný důsledek toho, co jako hygienizátorsky demokratizační proces odstartoval Gorbačov a do extrémní podoby dovedl Jelzin. Za jejich éry by jste koupil jadernou zbraň málem na ulici. To platí i o oněch agentech ve Velké Británii, nakonec Litviněnka se nikdo neštítil, že byl v KGB a kdyby nepašoval polonium v prdeli, čekala by ho slavná kariéra v MI6.

Jak píši výše, netvařte se, že problémem je svoboda, když probléme je totalita. Ruské mafie byly za komunistů a byla to mafie státní. To, že Rusové nejsou schopni spravovat stát, za to demokracie opravdu nemohou, je to problém Rusů a Ruska. Rusko si vykrádají rusové sami, nevykradájí ho demokracie, demokracie tam netvoří mafie, mafii vytvořili komunisté a to dokonce na státní úrovni. Tedy přechod od totality k demokracii budou demokracie vždy sledovat s velkými obavami a jakýkoliv náznak přechodu z jedné totality do jiné je pro ně signálem k vytváření obranných mechanismů. Okupace Krymu je projev totalitní, stejně rozpoutání války na východě Ukrajiny. 

Kde jste slyšel, že by výhrůžky soudruha Vladimira Iljiče Adolfa Hitlera Putina jadernými zbraněmi, byly spojeny s tím, že by cizí armáda překročila hranice Ruska. Nic takového neříkal, obecně vyhrožoval jadernými zbaněmi, když kradl Krym, tedy neoznační ruští vojáci se pohybovali mimo kasárna a cvičiště na Krymu a to vše činil přímo v rozporu s trojstrannou dohodou, kterou jistě jako "člověk z výroby" velmi dobře znáte. 

Tuto informaci pronášel český důstojník v nočním interviev na ČT. Čili o tom nepochybuji a dokonale to dává i smysl, narozdíl od vašich poznámek o Hitlerovi.

Možná to bude s vaší fenomenální fotografickou pamění stejné jako s fotografickou pamění soudruha Miloše Zemana, který jí tak záhadně ztrácí v soudní síni. Tedy neřekl to Vladimir Iljič Hitler Putin, ale kdosi zde, který mohl slova Vladimira Iljiče např. mírně zkreslit, nebo si je vy nepamatujete. Možná tím chcete dokonce naznačit, že na ČT lžou - nikoliv, nebyla to citace V.I.Putina, kteoru by zkreslil novinář ČT, jak vyplývá z vašeho byť vágního tvrzení. 

Z výše uvedeného je vidět, jak obtížné bylo zvládnout předválečné Německo, které na svém území provozovalo velmi podobnou progandu, jakou nyni provozuje Rusko. Navíc je tato propaganda Ruska podobá té jeho jeho, kterou už jednou Rusko provozoval mezi lety 1939-1941. 

A tuto propagandu se učil pan Goebels podle válečné propagandy britské.

Válečné bristké propagandy v I.světové válce? Možné je ledacos. Stejně jako gulagy předcházely vyhlazovacím táborům nacistů. Přesto mluvit ve Velké Británii o propagandě byť na počátku dvacátého století, je poněkud "odvážné", neboť pokud někdo pochopil, že pravdivé informování má hodnotu, pak to byly Spojené státy i Velká Británie.  Propaganda v době války je věcí jinou. Možná tedy vaším vyjádením chcete potvrdit, že Rusko vede válku proti demokraciím, když zde provádí i doma dělá propagandu na státní úrovni a za státní peníze, tedy daňě mužiků. 

Kosmický program Ruska a obecně jakýkoliv potenciál Ruska k inovacím, vědeckému výzkumy je nulový, což ve své podstatě děsí velmi. Západ by rád rusko živil odběrem ropy a plynu i jen s ohledem na obyvatele Ruska, ale zároveň ropu ani plyn už technologicky používat nechce a prudce spotřebu těchto komodit technologickým rozvojem omezuje. Nic dalšího Rusko nabídnou nemůže. 

Proto se svým chabým potenciálem poslalo do kosmu člověka jako první? A tedy chcete raději krmit islamisty a nechat je bobtnat, stavět další Dubaje a koukat se na to jak sponzorují ISIL a podobný ksindl? A co z toho má běžný evropan? Ropu nechce západ používat? Do čeho budeme balit potraviny? Papírový pytlíky používat také nebudeme, nebo si vyřežeme veškerý lesy? Čím budeme mazat stroje? Naflušeme na hřídel? Vazelina se studente dělá také z ropy!!!!!

Rusko poslalo do kosmu prvního člověka a to je tak vše a lhalo o tom, jak ho dopravilo zase dolů. Tak je to s komunismem obecně, ČSSR mělo první kontaktní čočky na světě a k čemu to je, když komunisté panent prodali za pár korun a čočky ani nebyli schopni vyrábět? ČSR mělo taky uran, který tu ruští komunisté vyrabovali. Dnes je ruský kosmický progam vlastně naprosto nezajímavý, pravděpodobně se jej snaží nějak využít ve zbrojení, jinak se neděje nic, i proto ona masivní emigrace vysokoškoláků z Ruska. 

Jak jsem již psal, právě KGB vymyslela vyškolení teroristů z arabského světa v osmdesátých letech. Pokud se těmto lidem podařilo získat finanční zdroje i jinde než jen v Rusku a komunistických totalitách, za to skutečně Evropan nemůže, ale Rusko a KGB může za program vyškolení těchto teroristů a to i v ČSSR.  Mnozí studenti technických oborů v ČSSR ze Sýrie se nyní podílejí na represivním režimu Asada jako prominenti tohoto režimu a to možná ani nebyli přímo školeni v terorismu, pouze vystudovali VŠ v ČSSR, je děsivé vidět ty tváře podílející se na zločinech diktátora.  

K vašim námitkám, že se nelze obejít bez ropných produktů a jste takový znalec maziv - vy snad do svéhu auta nelijete plnou syntetiku - tolik ve zkratce - "vzdělanče"? Prostě je to tak, snaha je, zbavit se ropných produktů a především jejich spalování. To, jestli se pro ropu (uhlovodíky, či předvším pro vodík) najde jiné využítí, je to velmi pravdpodobné, ale co je jednoznačné, čeká ropu osud uhlí, tedy pokles spotřeby a cen. 

"Syntetický olej je mazivo sestávající z chemických sloučenin, které se uměle vyrábějí syntézou z jiných látek, než je ropa. Syntetické oleje se často využívají namísto maziv získávaných rafinací ropy, protože obecně nabízejí lepší mechanické a chemické vlastnosti než tradiční minerální oleje."

Na závěr, když nebude tolik číst a věřit bulváru Parlametním listů, snad vám zbude kapacita pochopit to, jakým zličincem je "absolvent" marx-leninské komunistické ekomie soudruh Miloš Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#83207

2016-05-27 21:43

Kdo financuje týhle mladé fetky z Kliniky - je to Pražská kavárna v čele s Obamofilem Dienstbierem - Jiří Dienstbier ml. se narodil ve Washingtonu a je americký státní občan, čímž nemůže hájit zájmy naši země neboť jeho celá rozvětvená rodina organizuje všechny sluničkáře v zemi. Bývalá studentská Monika Mac Donagh Pajerová vůdkyně z r. 1989, nyní pedagožka pražského centra NewYork University (protizemanovské červené karty rozdávala Šárka Kadlecová,bývalá zaměstnankyně Amerického velvyslanectví - jaká náhoda ). NYU je něco, jako byl dříve VUML, jenteď je to vysoké učení havlismu. Monika MDP je vdaná za Ira, Petra Mac Donagha. Měla milenecký vztah s Lubomírem Zaorálkem a po jeho rozvodu s ním žila. Její dcera Emma Smetana je moderátorka TVNova (narodila se v Paříži, kde M. Pajerová žila se svým prvním manželem Smetanou). Emma Smetana žije s muzikantem a hercem izraelského původu Jordanem Hajem. Sestrou Moniky Mac Donagh Pajerové, je"Kateřina Jacques. Jacques je partnerkou Martina Bursíka, předsedy strany Zelených a místo předsedy ODS Topolánkovy vlády. Porodila mu dceru Noemi. Bursík dříve žil s Monikou - nevlastní sestrou Jiřího Dienstbiera ml. Jiří Dienstbier st. byl 4 x ženatý, jeho třetí manželkou byla Květa Dienstbierová,bývalá manželka Ivana Havla. Ivan Havel je bratrem ex-prezidenta Václava Havla..................A přesně takové fetky, které nevýtvářejí žádné hodnoty a jen parazitují na společnosti mají dnes zásluhou ožraly havla své zástupce ve všech mediích a denně nám dávkují (hlavně přes Českou televizi) své shizofrénní představy o životě uvnitř feťácké tlupy.

 


Nepřihlášený uživatel

#83208 Re: Zemanisté jsou vesměs burani

2016-05-27 21:45

#83022: - Zemanisté jsou vesměs burani 

 A ty jsi 350 kg americkej buřt.

Evropská uhnije podporuje IS!

#83209

2016-05-27 21:50

Evropská unie prodloužila sankce proti Asadově režimu v Sýrii

 


Nepřihlášený uživatel

#83210 Re: Při této příležitosti je tedy velmi dobré upozornit vás voliče Miloše Zemana.....

2016-05-27 21:51

#83207: -  

 .....že ten skutečně nikdy v jeho životě nepracoval v sektoru, kde by vytvořil i jen desetník daní a nějakou hodnotu, neboť vždy pracoval tam, kde se daně spotřebovávaly či rozdávaly a případně se dokonce díky rozdávání daní vytvářelo masivní zadlužování obyvatel této země.

Jeho dcerunka se tak nudila, že se stala pornohvězdičkou a dodnes se tak zoufale nudí, že do chráněných objektů projíždějí její kamarádi v autech, které ochranka nemá možnost překontrolovat ani tak, že by věděla počet osob projíždějících do chráněných objektů.

Manželka soudruha Zemana byla v době Klause "zaměstnána" kdesi na Hradě, tedy i ona byla placena z daní daňových poplatníků, aniž pravděpodobně kdokoliv byl schopen zjistit, jestli vůbec dochází do práce a jestli vůbec něco dělá. Je to taková tradice ještě z dob, kdy soudruzi Zeman s Klausem si říkali čest práci se soudruhy z StB. 


Nepřihlášený uživatel

#83211 Re: O Gottwaldovi, Husákovi jasně víte, že byli komunisté a diktátoři.....

2016-05-27 21:54

#83209: Evropská uhnije podporuje IS! -  

 .....a o Asadovi, který se dostal k moci stejně jako Husák s Gottwalde najednou tvrdíte, že je to člověk, který by měl spravovat Syrii. Vždyť je to absurdní, Asad je přece naprosto stejným zločincem, jako Gottwal, Husák, Putin či třeba Miloš Zeman, který se do ústavní pozice dostal díky masivnímu porušování volebního zákona. 


Nepřihlášený uživatel

#83212 Re: Re: Zemanisté jsou vesměs burani

2016-05-27 22:25


Nepřihlášený uživatel

#83213

2016-05-27 22:42

sympatizanti komoušů jsou dnes symatizanty mohoušů, už cítí, že to tady brzo islamisti přeberou


Nepřihlášený uživatel

#83214 Nejen, že se dá věřit nátlaku ze strany Ruska, ale dokonce se dá věřit i skryté spolupráci ....

2016-05-28 06:09

Rusové nás k půjčce dotlačili hrozbami a nátlakem, je neplatná, hájí se Ukrajina

.....diktátora Janukovič s tímto ruským nátlakem, který tím chtěl dovést Ukrajinu do područí Ruska. 

V každém případě se bude projednávat trojstranná dohoda A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf která jasně devinuje, že Rusko nesmí vytvářet na Ukrajinu politický ani ekomický tlak a to především prostřednictvím strategických surovin. 


Nepřihlášený uživatel

#83215 Re: Těch 5 v ČR? Jen pro informaci, rusáci sem přitáhli s 500 000 armádou a to mluvíme jen ...

2016-05-28 06:16

#83213: -  

 ...jen o rusácích. Na Krymu jich bylo 25 000, byť se tom nedá tak úplně věřit a ukradli ho, protože Ukrajina ani nebyla schopna zorganizovat obranu, žila v představě, že trojstranná dohoda stvrzená OSN je dostatečnou zárukou celistrovsti Ukrajiny. 

A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf

Co je ovšem nejhorší, kdyby sem rusáci přitáhli v počtu 500 000 bez zbraní, stejně by zemi obsadili, neboť by se nikdo neodvážil takové množství lidí sestřelit z oblohy či mu zabránit v překročení státní hranice, ani ploty by nepomohly, které navíc na východní hranici ani nebyly. Proto se domnívám, že imigraci organizuje Rusko má s takovým masovým způsobem obsazování zemí zkušenost, ale naštěstí je obrovský rozdíl, mezi obsazovaním celé EU s 540 mil. obyvatel a 15 mil. ČSSR, přesto se jim podařilo způsobit velkým západním zemím problém, ale naštěstí nijak dramatické. 

Islám je zločinecká ideologie

#83216

2016-05-28 07:24

Dav v Egyptě lynčoval 70letou koptskou křesťanku

Asi třísethlavý dav mužů ve vesnici Karama ve středním Egyptě svlékl, zbil a vláčel po návsi sedmdesátiletou koptskou křesťanku. Žena řádění davu přežila. Incidentu předcházelo vypálení sedmi křesťanských domů. Agresi vyvolaly zvěsti o tom, že si jeden z místních křesťanů začal s muslimkou. Informovala o tom diecéze v guvernorátu Minjá, který leží jižně od Káhiry.

Multikulturní obhohacení

#83217

2016-05-28 07:29

Kam vkročí muslim, tam vnucuje všem svou dokonalou víru. Zničil nás mor pseudokorektnosti, jsme o třicet let zpátky. Skutečně brutální slova z hnutí ANO


Nepřihlášený uživatel

#83218

2016-05-28 07:46

Už jsou ti okupanti buzeranti z USA v prdeli? 

Vlastenci do boje!
Nepřihlášený uživatel

#83219

2016-05-28 08:02

Zase je přivítal jenom ten placenej odpornej tlustej polskej rusofobní banderovskej zmrd Pečínka a jeho pár buzerantů. :-) Táhněte do prdele za těma hnUSAkama, šmejdi. Tahle země není vaše!

Vítězství zdravého rozumu

#83220 Rapefugees not welcome! Polsko je bílá křesťanská země!

2016-05-28 08:09

Na velké rouře dálkového městského topení ve Varšavě existovala nástěnná malba. Na ní byly zobrazeny děti všech národů a ras, jak se drží za ruce. Velmi brzo se stala malba terčem vandalismu - obličeje nebělošských dětí byly postříkány bílou barvou a kolem se objevily vulgární protiuprchlické nápisy. Bylo rozhodnuto nástěnnou malbu obnovit, avšak tentokrát jsou obličeje všech dětí už bílé.

Teroristi na šibenici!
Nepřihlášený uživatel

#83221 Re: Re: O Gottwaldovi, Husákovi jasně víte, že byli komunisté a diktátoři.....

2016-05-28 08:10

#83211: - Re: O Gottwaldovi, Husákovi jasně víte, že byli komunisté a diktátoři..... 

 Ty podporuješ taky IS ty svině! To se o vás havloidech ví... Radím ti dobře, táhni do prdele, dokud máš čas!

Sluníčkoví feťáci do práce!

#83222

2016-05-28 08:14


Radní: I kdyby Kliniku získala Praha, aktivisty tam do rekonstrukce nenechá, je to nebezpečné



 
Rozčtvrtit tu svini Bakalu!

#83223 Havloidní zlodějské zrůdě se daří dobře, jak se daří obětem? Co na to jeho zlodějskej kumpán Kchárl?

2016-05-28 08:16

A Zatímco v Česku nemohou politici a zaměstnanci OKD přijít uhlobaronovi Zdeňku Bakalovi na jméno, ve své švýcarské vile si užívá klidu a anonymity.

Lidové noviny se ho proto několikrát pokusily kontaktovat. Nejprve při setkání v restauraci hotelu Modrava, tedy v šumavské obci, kde má trvalou adresu. Kromě nově vystavěné luxusní haciendy tam Bakala vlastní, jak jsme se dozvěděli od místních obyvatel, ještě horskou chatu.

Ze setkání v restauraci, kam jsme ho zahlédli přijíždět, byl překvapen, kromě krátké společenské konverzace však rozhodně nebyl ochoten poskytnout žádná vyjádření. Na otázku, jak se daří, odpověděl „Dobře, life is good“.

 


Nepřihlášený uživatel

#83224 Re:

2016-05-28 08:31

#83218: -  

 

Ať táhnou všiváci. Jediný kdo se roztahuje po celém světě a ohrožuje ho je tahle americká verbež a ne rusáci. Myslím, že toho lezení do prdele komukoliv už bylo dost.


Nepřihlášený uživatel

#83225 Zařaďme islám do školních rozvrhů v celém Německu, vyzývají evangelíci

2016-05-28 08:32

Je Halík evangelík?