MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#83408 Re: Jak asi působí taková propaganda na občany? :-)

2016-05-29 20:16

#83340: Tak to se povedlo :-) Propaganda down :-) - Jak asi působí taková propaganda na občany? :-) 

jj u nas se budou trestat tykadla a nahe zadky ... ale ti, kteri tuhle zem rozkradli a co ji vedou do problemu, ti jsou v pohode! To, ze si sundal nejaky muz kalhoty je pekne, jen zapomneli dodat, ze byl ve vojenske uniforme. Ten zadek nepatril vojakum, ti jen plni rozkazy .. ten patri pohlavarum z NATO, EU, USA .. to jsou ti, kteri sem ty kluky posilaji, to jsou oni, kdo nechali Americkou armadu docasne umistenou v Nemecku od valky. To patrilo tem, kteri maji prst pripraveny na spousti a tresou se nervozitou aby jej uz uz mohli stisknout, protoze jim to zase vydela penize!

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#83409 Re: Re: Jak asi působí taková propaganda na občany? :-)

2016-05-29 20:18:40

#83408: - Re: Jak asi působí taková propaganda na občany? :-) 

 Dokonce Miloš Zeman vůbec asi největší tunelář této země a člověk, kterého Nejvyšší správní soud shledal dokonce vinným z porušování volebního zákona je zatím v pozici absolutně beztrestného, což je skutečně naprosoto absurdní. 

Prst na spoušti mají jak jistě velmi dobře víte, především komunstická pakáž, ta nikdy k vraždění nemá daleko. 


Nepřihlášený uživatel

#83414 Re: Re: Jak asi působí taková propaganda na občany? :-)

2016-05-29 20:32:42

#83408: - Re: Jak asi působí taková propaganda na občany? :-) 

 

Přátelé, o tom, že byl tentou fousatý špion vyslán k provedení zadkové sabotáže samotným V. Putinem, snad nikdo soudný nepochybuje. Ono nestačí, že nám sem Putin vypravuje autobusy s uprchlíky, jak říkal ministr misí p. Stropnický, že mu říkal maďarský kolega...No vidíte, chvilka smířlivosti a to jsou ty konce.Já bych to viděl tak na 15 let nepodmíněně.