MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#83401 Sládkovci, Zemanovci, Konvičkovci :-) úžasný :-) Martin je z nich největší fešák :-).

2016-05-29 19:57

Z Bloku proti islámu je Iniciativa Martina Konvičky. Úsvit kvůli milionům hrozí soudem

Konvičkovi máčí....

"„Mým posláním není boj s Janou Volfovou a jejími vlčaty. Mým úkolem je zabránit islamizaci naší země a lidem otevřít oči, aby pochopili, že islám je v první řadě politická ideologie ničící lidské životy a svobodu,“ uvedl šéf nového uskupení Konvička."

K islámu se hlásí 1,6 mld. lidí a do vyhlášeného chalífátu se z nich nikdo nehrne. Tedy soudruh soukmenovec konvička jako všichni totalitně smýšlející ubožáci (Miloš Zeman, Vláďa Iljič Putin) chce získat politickou moc na pozadí vyvolávání strachu. 


Nepřihlášený uživatel

#83402 Pokud má Zeman představu, že dojde na Bakalu a na něj nikoliv, tak je to ještě větší idiot, než.....

2016-05-29 19:59

....si kdokoliv dokáže představit. 

Zeman je opravdu idiot. Co by pak bylo jeho ukradení 14 mld. z MUS?

2016-05-29 08:44

 

Co by pak bylo masivní zadlužování státu Zemanem za současného prudkého zvýšení nezaměstnanosti? Co by pak muselo být "prodání" 3,6 mld. dolarů rusáckého dluhu za Zemanem kamsi do horoucích pekel za pár korun? Tunelování státu?

Vždyť tehdejší ministry zatáhl do odporných zločinů a docela dobře se jim může stát, že ještě budou souzeni. 

V souvislosti se situací v OKD zopakoval svou výzvu k trestnímu stíhání podnikatele Zdeňka Bakaly. "Pokud se prokáže, a já předpokládám, že se to prokáže, že se dopustil takzvaného tunelování, součástí rozsudku může být nejen odnětí svobody, ale trestní řád už léta zná jako velmi účinný trest i propadnutí majetku," řekl. Podle něj by to byla pro stát finanční injekce, protože podle jeho zdrojů se celkový objem vytunelovaných prostředků pohybuje mezi 100 a 150 miliardami korun.

Je ale možné, že idiotovi Milošovi Zemanovi už selhává jeho "fenomenální" "fotografická paměť", že už si o sobě vysnil, že je geniální ekonomi, právník, soudce, StBák, KGBák, prostě komunistický superman. 

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819 (volby před oposmluvním kupčením pro ty zapomnětlivé byly v červnu 1998 :-))

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády:

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč. (Za 46 % uhelných dolů, strojů za miliardy!!!!!!)

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády

14 mld. hotovosti MUS má nyní švýcarská vláda :-/, tak kradl Miloš Zeman. Proč vlastně soudruh Miloš Zeman o privatizaci MUS lhal během volební kampaně? Proč v kampani nepromluvila, jak "prodal" kamsi do bývalého rusákova dluh rusákova v objem 3,6 mdl. USD za pár korun? První post komunistické vláda se podaří vyjednat uznání rusácké dluhu a komunista Zeman pak vyhodí desítky miliard z okna? 


Nepřihlášený uživatel

#83403 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy si nepamatujete masivní znásilňování rudé armády, všude kudy prošla?

2016-05-29 20:02

#83397: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy si nepamatujete masivní znásilňování rudé armády, všude kudy prošla?  

 Tak nějaká ta zvěrstva jmenuj, idiote! Já začnu se zvěrstvy USA: My Lai...

 

Jinak je ti jistě známo, že v jižním Vietnamu nebyla žádná demokracie, nýbrž krutá vojenská diktatura za podpory USA. Na protest proti této diktatuře se masově upalovali budhističtí mniši...


Nepřihlášený uživatel

#83404 Re: Re: Při této příležitosti je tedy velmi dobré upozornit vás voliče Miloše Zemana.....

2016-05-29 20:03

#83210: - Re: Při této příležitosti je tedy velmi dobré upozornit vás voliče Miloše Zemana..... 

 

 Jednání Klause a Zemana je zpochybňující demokracii a jednoznačně pro ruské. Jejich celkové jednání je stejné s tím vaším, relativizovat zločinnost KGBáků z Kremlu a komunistů z Číny a nakonec obecně totalit, čímž se snaží v občanech, stejně jako váš příspěvek, vyvolat dojem, že demokracie je špatná. 

A nejednali oni takto společně náhodou v době, kdy podobné privatizační dobrodružství provozoval v Rusku Clintonův ožralý kámoš Jelzin, který vlastně podepsal cosi, co muisel odmítnout i Gorbačov v dnešní době a díky tomu dnes nesmína Ukrajinu? Přitom bez Gorbačova by nebyl ani Jelzin, ani dnešní Pravosektoroví uvědomělí Banderovci. To ukrajinský rozhodnutí Jaceňukovýho nástupceje komické. Takže kdo vlastně Zemana a Klause úkoloval Jelzin? :-)

Počátek přece není v Gorbačovovi, Jelzinovi ale komunsitické totalitě, která zničila Rusko, vraždila tamní obyvatel, rozpoutala II. světovou válku a následně dalších 40 let vedla válku i proti občanům východní Evropy. Z obecného hlediska nemůže být pro veřejný prostor zavradětní milionů rusů v gulagu co může "jen tak projít". Rusové za to trpí nejen dnešními KGBáky v Kremlu.

 Netvařme se, že problém je v demokracii a svobodě, když je naprosto zřejmé, že problém je v totalitě, která je zločinností na úrovni státu, zločinnost na úrovni oligarchů demokracie řešit dokáže, proti státní zločinnosti (gulagy jako příklad) občané obranu žádnou nemají. Představa, že demokracie chtějí zničit Rusko je absurdní. Proč by to dělaly, aby musely řešit zničený stát s jadernými zbraněmi, jste blázen? Demokracie nechtějí být ohrožovány totalitou, to je jisté, obzvláště ne totalitou s jadernými zbraněmi a idioty typu Stalina. Rusko neprošlo debolševizací, je tedy logické že komunisté provozující státní zločinnost, vraždění vlastních obyvetel se získáním svobody nezmění, to se skutečně čekat nedá, viz. nynější KGBácí v Kremlu.  

Soudruh V.I.Putin se někdy vyjadřoval k Euru? Putin si hraje na demokracii, to by skutečně bylo absurdní, aby požadoval, aby demokracie měnily zákony, ale řekl bych, že o takové věci také vlastně nikdy nemluvíl, neb k tomu prostě není důvod. 

Požaduje zrušení sankcí, což ovšem ve své podstatě je změna zákonů v demokratických zemích. 

Imigranté chtějí změny zákonů v Evropě? To jste četl v politickém bulváru v Parlamentních listech?  Kteří to byli? Ruští imigranté do EU nebo těch 300 000 co již loni odešo z Ruska do USA? Zkoušíte to dobře ruský trolle.

Putin se k Euru vyjadřoval v dokumentárním sestřihu s panem Solovjevem. Film má název "Světový řád" nebo nějak přibližně tak,momentálně to z hlavy nevím. O požadavcích migrantů na změny zákonůve Francii se štěbetalo snad i v prolhané ČT.

Vy skutečně věříte hovadině, že by imigranté požadovali změny zákonů zemí do kterých přichází? Jak je požadovali? Vykřikovali je na ulici nebo snad založili politickou stranu a kandidovali do parlamentu? Netvařte se, že jste idiot větší než Miloš Zeman. Jistě jako občan nemohu zachytit vše, co soudruh Vladimir Iljič Putin povídá a jak to povídá. Sleduji jeho zásadnější projevy. Dokonce i kdyby se vyjadřoval k euru v projevu, bylo by to ale nezajímavé, Rusko má cca 160 mil. obyvatel a měnu, kterou za hranicemi ruska nepřijme žádná banka, žádný stát nemá s Ruskem vyměněný "sociální" dluh, jako to je tomu např. mezi Japonskem a USA a Čínou a USA, kdy vzájemná nominální hodnota dluhů je stejná a slouží k tomu, aby si navzájem tyto státy neničily měny umělými zásahy, devalvacemi. Rusko takto dosud není schopno kooperovat. Aktuálně je to spíše tak, že se vyprodává do Číny. Tedy vyjadřování Ruska k euru či dolaru, např. že dolar v letošním roce masivně ztratí, je vyjádření nezajímavé, Rusko na to není schopno mít žádný vliv. 

To, že Klausem s Zemanem charakterizuji jako KGBáky je důvod srozumitelnosti, nikoliv proto, že by to šlo jakkoliv prokázat, soudruzí KGBáci, jak velmi dobře ruský trolle víte archivy nikdy neotvírají. 

Jednání Klause a Zemana je zpochybňující demokracii a jednoznačně pro ruské. Jejich celkové jednání je stejné s tím vaším, relativizovat zločinnost KGBáků z Kremlu a komunistů z Číny a nakonec obecně totalit, čímž se snaží v občanech, stejně jako váš příspěvek, vyvolat dojem, že demokracie je špatná. 

Nikdy jsem neslyšel od Klauze nic, ani od Zemana nic, co by zpochybňovalo domokracii. Pokud ovšem nechápete Bruselismus jako něco, co dokáže jako jediné demokracii zajistit. Já mám obavy, že nás postupně všechny onen Bruselismus pod záminkou vedení hybridní války o mnohé demokratické svobody obere. Nakonec nově příchozí konec konců demokracii nechápou vůbec a v NO GO zóně neplatí žádná demokracie, podobná té evropské.

To, že vy to neslyšíte, za to skutečně já nemohu. Vyjádření Klause i Zemana o strukturách EU jsou hanebná, ale je bohužel nutné, aby posluchač měl základní povědomí o tom, jaké vůbec strukutury EU jsou, kdo v nich zasedá a jak vznikají, aby to byl schopen rozpoznat. Demokracie je skvělá v tom, že se mění, nestagnuje, kdysi byl Bronx nejhorší čtvrtí, dnes je obrovský luxus. Co platí jednoznačně, celý svět chce žít jako Euro-atlantická civilizace, dokonce i totality se snaží kopirovat správu veřejného prostoru v Euro-atlantické civilizaci a hrají si na struktury a mechanismy, které demokracie pro správu používají. Rusko vytvářelo BRIC jako kopii původních dohod EHS, ale kde je dnes BRIC a představa, že za to mohou demokracie, že "rusku nepřejí" je absurdní, ale ruská státní propaganda to mužikům sděluje, stejně jako to sdělovalo nacistické Německo.

Připadá vám, že tu bylo málo a je tu málo ruských mafiánů všude v západní Evropě? Připadá vám, že mají malý podíl na zločinnosti? Připadá vám, že na ruské ambasádě v Praze, která je počtem lidí v násobcích ambasády např. ve Velké Británii je málo ruských zločineckých agentů? Připadá vám, že pan Kubice zásahem u Holubů nezasahoval proti ruské mafii na území ČR. Zločinnost Rusů na území EU je děsivá, bohužel. 

Zásah u Holubů proti mafii je právě nutný důsledek toho, co jako hygienizátorsky demokratizační proces odstartoval Gorbačov a do extrémní podoby dovedl Jelzin. Za jejich éry by jste koupil jadernou zbraň málem na ulici. To platí i o oněch agentech ve Velké Británii, nakonec Litviněnka se nikdo neštítil, že byl v KGB a kdyby nepašoval polonium v prdeli, čekala by ho slavná kariéra v MI6.

Jak píši výše, netvařte se, že problémem je svoboda, když probléme je totalita. Ruské mafie byly za komunistů a byla to mafie státní. To, že Rusové nejsou schopni spravovat stát, za to demokracie opravdu nemohou, je to problém Rusů a Ruska. Rusko si vykrádají rusové sami, nevykradájí ho demokracie, demokracie tam netvoří mafie, mafii vytvořili komunisté a to dokonce na státní úrovni. Tedy přechod od totality k demokracii budou demokracie vždy sledovat s velkými obavami a jakýkoliv náznak přechodu z jedné totality do jiné je pro ně signálem k vytváření obranných mechanismů. Okupace Krymu je projev totalitní, stejně rozpoutání války na východě Ukrajiny. 

Kde jste slyšel, že by výhrůžky soudruha Vladimira Iljiče Adolfa Hitlera Putina jadernými zbraněmi, byly spojeny s tím, že by cizí armáda překročila hranice Ruska. Nic takového neříkal, obecně vyhrožoval jadernými zbaněmi, když kradl Krym, tedy neoznační ruští vojáci se pohybovali mimo kasárna a cvičiště na Krymu a to vše činil přímo v rozporu s trojstrannou dohodou, kterou jistě jako "člověk z výroby" velmi dobře znáte. 

Tuto informaci pronášel český důstojník v nočním interviev na ČT. Čili o tom nepochybuji a dokonale to dává i smysl, narozdíl od vašich poznámek o Hitlerovi.

Možná to bude s vaší fenomenální fotografickou pamění stejné jako s fotografickou pamění soudruha Miloše Zemana, který jí tak záhadně ztrácí v soudní síni. Tedy neřekl to Vladimir Iljič Hitler Putin, ale kdosi zde, který mohl slova Vladimira Iljiče např. mírně zkreslit, nebo si je vy nepamatujete. Možná tím chcete dokonce naznačit, že na ČT lžou - nikoliv, nebyla to citace V.I.Putina, kteoru by zkreslil novinář ČT, jak vyplývá z vašeho byť vágního tvrzení. 

Z výše uvedeného je vidět, jak obtížné bylo zvládnout předválečné Německo, které na svém území provozovalo velmi podobnou progandu, jakou nyni provozuje Rusko. Navíc je tato propaganda Ruska podobá té jeho jeho, kterou už jednou Rusko provozoval mezi lety 1939-1941. 

A tuto propagandu se učil pan Goebels podle válečné propagandy britské.

Válečné bristké propagandy v I.světové válce? Možné je ledacos. Stejně jako gulagy předcházely vyhlazovacím táborům nacistů. Přesto mluvit ve Velké Británii o propagandě byť na počátku dvacátého století, je poněkud "odvážné", neboť pokud někdo pochopil, že pravdivé informování má hodnotu, pak to byly Spojené státy i Velká Británie.  Propaganda v době války je věcí jinou. Možná tedy vaším vyjádením chcete potvrdit, že Rusko vede válku proti demokraciím, když zde provádí i doma dělá propagandu na státní úrovni a za státní peníze, tedy daňě mužiků. 

Kosmický program Ruska a obecně jakýkoliv potenciál Ruska k inovacím, vědeckému výzkumy je nulový, což ve své podstatě děsí velmi. Západ by rád rusko živil odběrem ropy a plynu i jen s ohledem na obyvatele Ruska, ale zároveň ropu ani plyn už technologicky používat nechce a prudce spotřebu těchto komodit technologickým rozvojem omezuje. Nic dalšího Rusko nabídnou nemůže. 

Proto se svým chabým potenciálem poslalo do kosmu člověka jako první? A tedy chcete raději krmit islamisty a nechat je bobtnat, stavět další Dubaje a koukat se na to jak sponzorují ISIL a podobný ksindl? A co z toho má běžný evropan? Ropu nechce západ používat? Do čeho budeme balit potraviny? Papírový pytlíky používat také nebudeme, nebo si vyřežeme veškerý lesy? Čím budeme mazat stroje? Naflušeme na hřídel? Vazelina se studente dělá také z ropy!!!!!

Rusko poslalo do kosmu prvního člověka a to je tak vše a lhalo o tom, jak ho dopravilo zase dolů. Tak je to s komunismem obecně, ČSSR mělo první kontaktní čočky na světě a k čemu to je, když komunisté panent prodali za pár korun a čočky ani nebyli schopni vyrábět? ČSR mělo taky uran, který tu ruští komunisté vyrabovali. Dnes je ruský kosmický progam vlastně naprosto nezajímavý, pravděpodobně se jej snaží nějak využít ve zbrojení, jinak se neděje nic, i proto ona masivní emigrace vysokoškoláků z Ruska. 

Jak jsem již psal, právě KGB vymyslela vyškolení teroristů z arabského světa v osmdesátých letech. Pokud se těmto lidem podařilo získat finanční zdroje i jinde než jen v Rusku a komunistických totalitách, za to skutečně Evropan nemůže, ale Rusko a KGB může za program vyškolení těchto teroristů a to i v ČSSR.  Mnozí studenti technických oborů v ČSSR ze Sýrie se nyní podílejí na represivním režimu Asada jako prominenti tohoto režimu a to možná ani nebyli přímo školeni v terorismu, pouze vystudovali VŠ v ČSSR, je děsivé vidět ty tváře podílející se na zločinech diktátora.  

K vašim námitkám, že se nelze obejít bez ropných produktů a jste takový znalec maziv - vy snad do svéhu auta nelijete plnou syntetiku - tolik ve zkratce - "vzdělanče"? Prostě je to tak, snaha je, zbavit se ropných produktů a především jejich spalování. To, jestli se pro ropu (uhlovodíky, či předvším pro vodík) najde jiné využítí, je to velmi pravdpodobné, ale co je jednoznačné, čeká ropu osud uhlí, tedy pokles spotřeby a cen. 

"Syntetický olej je mazivo sestávající z chemických sloučenin, které se uměle vyrábějí syntézou z jiných látek, než je ropa. Syntetické oleje se často využívají namísto maziv získávaných rafinací ropy, protože obecně nabízejí lepší mechanické a chemické vlastnosti než tradiční minerální oleje."

Na závěr, když nebude tolik číst a věřit bulváru Parlametním listů, snad vám zbude kapacita pochopit to, jakým zličincem je "absolvent" marx-leninské komunistické ekomie soudruh Miloš Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#83405 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy si nepamatujete masivní znásilňování rudé armády, všude kudy proš

2016-05-29 20:06

#83403: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy si nepamatujete masivní znásilňování rudé armády, všude kudy prošla?  

 Znásilňování rudé armády na našem uzemí, mučení a vraždění lidí čekisty na území Československa bezprostředně po II. světové válce a během II. světové války. Je vám to málo? 

Okupace Československa 500 000 armádou ruské pakáže v roce 1968 je vůbec jeden z nejhorších zločinů, kterého se rusáčtí komunisté odvážili dopustit v Evropě. Byť okupace Maďarska byla daleko krvavější. 

Chcete snad naznačit, že jednu totalitu lze vyměnit za totalitu komunistickou a že je to tak správně? Jste snad idiot Miloš Zeman? 

Začínáte od prostředka. Byla to odporná válka komunistů v Korei, která byla na počátku války ve Vietnamu. A jsou to vždy totality, které války provokují. Kdysi na této diskusi koloval takový skvělý seznam, koho že USA "napadli", skvělé na tom seznamu bylo, že to byla jedna totalita vedle druhé a z většiny navíc totality komunistické. 


Nepřihlášený uživatel

#83406

2016-05-29 20:10

 Kdo je to ten Heráček?

Humoristická dvojice Zeman Ovčáček

#83407 Re: Ale kdepak Héráček, Ochcáček, můj mluvčí.....

2016-05-29 20:13

#83406: -  

 .....a věrný druh v nočních pijatikách, ten bude v příštím období kandodovat na prezidenta. 

Ochcáček na Hrad. Vlastně co to žvaním, ten idiot už tam je. 


Nepřihlášený uživatel

#83408 Re: Jak asi působí taková propaganda na občany? :-)

2016-05-29 20:16

#83340: Tak to se povedlo :-) Propaganda down :-) - Jak asi působí taková propaganda na občany? :-) 

jj u nas se budou trestat tykadla a nahe zadky ... ale ti, kteri tuhle zem rozkradli a co ji vedou do problemu, ti jsou v pohode! To, ze si sundal nejaky muz kalhoty je pekne, jen zapomneli dodat, ze byl ve vojenske uniforme. Ten zadek nepatril vojakum, ti jen plni rozkazy .. ten patri pohlavarum z NATO, EU, USA .. to jsou ti, kteri sem ty kluky posilaji, to jsou oni, kdo nechali Americkou armadu docasne umistenou v Nemecku od valky. To patrilo tem, kteri maji prst pripraveny na spousti a tresou se nervozitou aby jej uz uz mohli stisknout, protoze jim to zase vydela penize!

 

Nepřihlášený uživatel

#83409 Re: Re: Jak asi působí taková propaganda na občany? :-)

2016-05-29 20:18

#83408: - Re: Jak asi působí taková propaganda na občany? :-) 

 Dokonce Miloš Zeman vůbec asi největší tunelář této země a člověk, kterého Nejvyšší správní soud shledal dokonce vinným z porušování volebního zákona je zatím v pozici absolutně beztrestného, což je skutečně naprosoto absurdní. 

Prst na spoušti mají jak jistě velmi dobře víte, především komunstická pakáž, ta nikdy k vraždění nemá daleko. 

Jděte do prdele s tou totalitou!

#83410

2016-05-29 20:20

Já si tedy myslím, že každý domorodec by měl mít právo vystrčit zadek na jakoukoli cizí armádu...


Nepřihlášený uživatel

#83411 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy si nepamatujete masivní znásilňování rudé armády, všude kudy

2016-05-29 20:25

#83405: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy si nepamatujete masivní znásilňování rudé armády, všude kudy proš 

 Tohle bys mi do očí neřek, ty kurvo špinavá zbabělá kolaborantská, viď? Kde tě učili, ty prase, plivat na památku těch co za nás položili životy? Všechny vás pověsit vy svině prosudeťácký a banderovský!

Humoristická dvojice Ochcáček Zeman

#83412 Re: To já na Miloše Zemana jako příslušníka ruských zpravodajských služeb....

2016-05-29 20:27

#83410: Jděte do prdele s tou totalitou! -  

 .....vystrkuji prdel každý den a ještě to dělá dobře jemu i mně. Miloš mi za to vždy udělí měsíční premie za daní jeho voličů a především nevoličů, neb jeho voliči žádné daně nikdy neplatili a neplatí. 


Nepřihlášený uživatel

#83413 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy si nepamatujete masivní znásilňování rudé armády, všude k

2016-05-29 20:31

#83411: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy si nepamatujete masivní znásilňování rudé armády, všude kudy  

 Jak jsem psal vy komunistická pakáž byste vraždili okamžitě, jakmile byste k tomu dostali příležitost.

Rudá armáda na území Československa znásilňovala, tedy se o žádné osvobození nejednalo a mužici nepokládali životy za osvobození Československa, ale rozšiřování komunistického bloku. Nací je nutné stále připomínat, že ruští komunisté rozpoutali II. světovou válku společně s německými nacisty. 

Proč mi nejdříve vyhrožujete vraždou a pak vždy ty vaše ubohosti změníte. Doslova jste napsal "za tohle bych tě s chutí zabil" idiote. 

 


Nepřihlášený uživatel

#83414 Re: Re: Jak asi působí taková propaganda na občany? :-)

2016-05-29 20:32

#83408: - Re: Jak asi působí taková propaganda na občany? :-) 

 

Přátelé, o tom, že byl tentou fousatý špion vyslán k provedení zadkové sabotáže samotným V. Putinem, snad nikdo soudný nepochybuje. Ono nestačí, že nám sem Putin vypravuje autobusy s uprchlíky, jak říkal ministr misí p. Stropnický, že mu říkal maďarský kolega...No vidíte, chvilka smířlivosti a to jsou ty konce.Já bych to viděl tak na 15 let nepodmíněně.

 

Nepřihlášený uživatel

#83415 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy si nepamatujete masivní znásilňování rudé armády, všu

2016-05-29 20:35

#83413: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy si nepamatujete masivní znásilňování rudé armády, všude k 

 Sám jsi komunistická pakáž. Celej život jsi lezl bolševikům do prdele a budeš někoho osočovat, ty starej zbabělej kolaborantskej sráči. Teď jsi hrdina a fašoun, jako to bolševický udavačský prase Štětina.

Humoristická dvojice Ochcáček Zeman

#83416 Re: Re: Re: Jak asi působí taková propaganda na občany? :-)

2016-05-29 20:36

#83414: - Re: Re: Jak asi působí taková propaganda na občany? :-) 

 My to s Milošem pro nás vidíme úplně stejně :-).  Soudruh Zeman už připravil změnu Ústavy, která mu umožní "vládnout" tři volební období. 


Nepřihlášený uživatel

#83417 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy si nepamatujete masivní znásilňování rudé armády,

2016-05-29 20:37

#83415: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy si nepamatujete masivní znásilňování rudé armády, všu 

 Proč bych to dělal? Nějak to plyne z mých příspěvků? Ne soudruhu, komunistické pakáži jsem nikdy nikam nelezl a velmi pečlivě jsem se komunistické pakáži vyhýbal, mezí mými přáteli žádní komunisté nejen nikdy nebyli ale ani nejsou. 

Řekl bych, že fašistou je Miloš Zeman, neboť komunisté a fašisté porušují volební zákony, když chtějí získat moc, neboť bez toho by logicky žádnou moc nezískali a Miloše z toho usvědčuje dokonce ve dvou rozsudcích Nejvyšší správní soud. Co s tím? Je dobré na to upozornit, na tom se jistě v klidu shodneme. 


Nepřihlášený uživatel

#83418 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy si nepamatujete masivní znásilňování rudé arm

2016-05-29 20:39


Nepřihlášený uživatel

#83419 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy si nepamatujete masivní znásilňování rudé

2016-05-29 20:41

#83418: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy si nepamatujete masivní znásilňování rudé arm 

 Co si představujete jako boj proti komunistické pakáži? Nevedu žádný boj, pouze sděluji svůj názor na totalitu, totalitně smýšlející a jednající lidi jako je Miloš Zeman nebo vy. Bojem se to nazvat nedá a už vůbec ne v té vaší zvrácené komunistické představě, neboť já pouze na slovech vás komunistické pakáže dokládám, jak zvrácené myšlení a jednání máte. Vy totiž vaši vlastní zvrácenost ochotně prezentujete. 

Např. soudruh Robejšek ruský troll je v tom daleko opatrnější. 


Nepřihlášený uživatel

#83420

2016-05-29 20:51

Na vojenskou techniku USA i ČR přišly do Vyškova stovky lidí

Cirkus JO JO dnes navštívilo 240 lidí na jedno představení a dnes vystupovali celkem 3x.

Na Richarda a Moju se dnes přišlo v ZOO Praha podívat 1250 návštěvníků. :-)


Nepřihlášený uživatel

#83421 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy si nepamatujete masivní znásilňování

2016-05-29 21:12

SPO

#83422

2016-05-29 21:22

!!!TAHLE ZEMĚ JE NAŠE!!!

Neziskovkáři, "liberálové", zelení, havloidi, sluníčkáři, amerikofilové, eurofilové, milovníci mohamedánů a podobný sračky ať táhnou na západ, nejlíp do Ameriky, tam si vás užijou!!!

AŤ ŽIJE PAN PREZIDENT!

hnUSAcká demence

#83423 Jako typická hnUSAčka určitě vážila 350 kg, ale nestačilo to :-)

2016-05-29 21:31

Turistka zabloudila v USA při hledání signálu, po 26 dnech zemřela hlady

 

 


Nepřihlášený uživatel

#83424

2016-05-29 21:33

Z okupantů musí mít holt člověk "prdel" :-)


Nepřihlášený uživatel

#83425

2016-05-29 21:35

BUDETE OTROCI VE VLASTNÍ ZEMI“prohlásil Miroslav Štěpán v listopadu 1989 k dělníkům v ČKD v Praze. Tehdy ho zmanipulovaní dělníci vypískali, a stalo se z toho TÉMA k přemýšlení při čekání na ŮŘADĚ PRÁCE,nebo při usínání pod mostem !