MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#83559

2016-05-31 19:39

Důvody proč pro Václava Havla netruchlím?!

1. Nezakázal komunistickou stranu a nepotrestal komunisty! - mnozí komunisté se dostali do čelních pozic i po roce 89, např. Dušan Tříska (architekt kupónové privatizace), Marián Čalfa (uzavřel pakt s Havlem a dnes je tento komunistický předák podnikatelem!)...

2. Vytřel si zadek s Karlem Krylem... - nejprve donutil Karla Kryla veřejně na Václavském náměstí vystoupit s normalizační hvězdou Gottem a jakmile získal díky populárnímu Krylovi ještě více přízně, odkopnul ho a ani se neuráčil přijít na jeho pohřeb. Možná, i protože Karel Kryl poznal, že "král Václav jedna parta je se šmelinářským šmejdem..."...

3. V květnu 1991 připravoval s Helmutem Kohlem plán na zrušení Benešových dekretů. - něco takového se fakticky rovná vlastizradě! Návrh byl tak velkorysý (návrat veškerého majetku, občanství, půdy...), že ani Kohl ani Havel neměli nakonec dost odvahy ho zveřejnit. Naštěstí pro nás...

4. Ve svém prvním projevu slíbil hned čtyři věci, které nesplnil: nevstoupíme už do žádného vojenského paktu, nebude se rušit socialismus, nebude nezaměstnanost a nebude se zdražovat. - nezaměstnanost musela logicky přijít s nástupem tržního hospodářství, které Havel jenž prohlásil, že není nepřítelem socialismu pomáhal zavést. Zdražování také a do NATO, které sám, kdysi kritizoval nás nahnal v roce 1999. Na druhou stranu, slíbil, že Československo do žádného paktu nevstoupí a to je pravda, protože stihnul s Mečiarem a Klausem Československo rozbít už do tří let.

5. Pro zajištění restituce majetku se nebál spolupracovat s StBákem Junkem. - navíc sám na začátku převzetí moci říkal, že mu o majetek nejde a že se nebude snažit o restituci.

6. Guvernérem ČNB jmenoval StBáka Tošovského. - výsledkem byl chaos v bankovním sektoru a rozfofrování části českého státního zlatého pokladu.

7. Vynalezl orwellovský pojem "Humanitární bombardování", pojem pro vraždění jugoslávských civilistů.

8. Slíbil, že bude presidentem jen jedno volební období a že odstoupí pokud se během jeho presidentování nezvýší životní úroveň všem obyvatelům... tohle snad nemá ani cenu komentovat!

9. Zradil své disidentské spolubojovníky, když jim z pozice presidenta republiky odmítal v těžkých chvílích pomáhat, viz Tereza Boučková Indiánský běh.

10. Podporoval, naštěstí jen slovně, vznik Kosovostánské islámské narkotické republiky.

11. Kázal vodu boje proti konsumerismu a pil víno nakoupením Mercedesu Benz.

12. Slíbil podporu Alexandru Dubčekovi a potom ho hodil přes palubu.

13. Generální amnestie z roku 1990 díky níž se do ulic dostalo 20 000, slovy dvacet tisíc vězňů. A nešlo o politické vězně, ale o zlodějíčky, násilníky, pasáky nebo drogové dealery. A samozřejmě nesmíme zapomenout ani na jeho další pravidelné amnestie...

14. Od odpůrcích radarové základny představujících 70% obyvatel se Václav Havel vyjádřil jako o "pacifistech mnichovského ražení" a s logikou jako bota dodal, že "sovětské základny byli lidu vnuceny, zatímco o amerických si lid může rozhodnout sám". - otázka, kdy, jak a kde?!

15. Zneužil disidentů a zneužil nadějí miliónů utýraných lidí k tomu, aby jejich tryznitelům zajistil dobrá místečka v novém režimu a sobě moc.

... a dá se ještě pokračovat...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#93911 Re:

2016-10-04 10:15:59


Nepřihlášený uživatel

#94156 Re:

2016-10-06 14:31:27