MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#83919 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vždy je dobré připomenout, že teroristy z arabského světa školili masivn

2016-06-03 09:34

#83916: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vždy je dobré připomenout, že teroristy z arabského světa školili masivně... 

 Je otázka, jestli vůbec někoho podporovali a jak to dělali, jestli prostřednictvím Pakistánu nebo přímo, je to přeci jenom už skoro 30 let. Další věc, jak se ty, které podporovali "vyvinuli" kdo je ovládal, atd. 

Co víme naprosto bezpečně je, že komunisté školili masivně teroristy z arabského světa a školili je přímo v terorismu, ovládání moci, atd. Není tam ani náznak, že by je školili v demokratické správě společnosti, dodržování zákonů, ve znalosti mezinárodních zákonů a smluv, atd. Na tom se jistě v klidu shodneme. 

V klidu se také shodneme na tom, že demokracie skutečně propagují demokracie, nikoliv totality a je naprosto zřejmé, že totality si hrají na demokracie, mají jako parlamenty, mají jako nezávislé soudy, mají ústavy, ale nikoliv v souladu se Všeobecnou deklarací lidských práv, dokonce dělají i volby a ze zkušenosti s komunistickou totalitou víme, jak ony volby probíhají a kdo v ních "kandiduje" atd. atd. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#83938 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vždy je dobré připomenout, že teroristy z arabského světa školili ma

2016-06-03 11:00:32

#83919: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vždy je dobré připomenout, že teroristy z arabského světa školili masivn 

 Dokaž to, lháři. O podpoře USA mudžehedínů, ze kterých se vyklubala Al-kajda a IS není pochyb! USA vždy podporovali sunnitský terorismus, v současnosti podporují Saudskou Árábii a Katar!