MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Zločiny fašistů

#84180

2016-06-07 17:06

Šéf drobných podnikatelů: Pro nás nejsou žádné sankce dobré


 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#84183 Re: Drobní podnikatelé vyvážejí do rusákova?

2016-06-07 17:20:20

#84180: Zločiny fašistů -  

 Rusákov ruský trolle si objednal plynovou elektrárnu, za 5 mld. tam bylo dodáno technologií a rusácká pakáž dodnes nezaplatila ani stokorunu a to přesto, že se tam soudruzi Zeman, Nejedlý a Mynář na zaplacení dohodli s jejich řídícím údem (orgánem) soudruhem Vlaďkou Iljičem Putinem, tedy alespoň to tak soudruzi prezentovali. Co je ovšem nejděsivější, že oněch 5 mld. uhradila naše pojištovna a banka českému dodavateli technologií z našich daní, jako by nestačilo, že soudruh Miloš Zeman prodal rusácký dluh 3,6 mld. USD za pár korun kamsi do bývalého rusákova (možná za 15 mld. korun, číslo je "neveřejné" dodnes, přestože je to z doby, kdy soudruh Zeman oposmluvně kupčil se soudruhem Klausem) čímž způsobil škodu v dnešních cenách cca 75 mld. korun. 

Tedy buďte v naprostém klidu, drobní podnikatelé do rusákova skutečně nevyváží, ale co je velmi zajímavé, že i bez soudruha Miloše Klementa Gottwalda Zemana do Číny z ČR vyváželo neuvěřitelných 13 500 firem.

Drobným podnikatelům dokonce ani nechybí rusácká turistická klientela a to hned ze dvou důvodů, devalvace rusáckého bonu na polovinu jeho hodnoty stejně znemožnilo drtivé většině rusáků cestovat na západ a za druhé, tam kde jsou rusáci, tam normální turisté nejezdí, odkud rusáci vymizí, tam se vrací standardní kulturní klientela, to je bohužel smutná realita. 

Letos i loni se lyžovalo v Alpách bez Rusů opravdu o moc kulturněji a klidněji.